hola españa!

packat och klart, imorgon drar vi.
hemma: 4/1-2008

PUSSHEJ!

Footloose

image41image42
Såg footloose med systeryster :D Den var väldigt bra men det var ingen Måns Zelmerlöw. Usch det var synd/tråkigt. Men annars var det väldigt bra hehe, ersättaren var Linus Wahlgren.
Hihi, den var jätterolig och underbar musik!

Om två dagar är jag inte här längre.. HOLA ESPAÑA! Hihi

förkyld

uh, är förkyld var det igår med. BLÄ BLÄ. OTROLIGT FÖRKYLD! har aldrig varit så här förkyld tror jag, usch usch.

ska se på heroes nu, gonatt!

merry christmas

GOD JUL! Det har varit en härlig dag, orkar inte skriva mycket. GOD JUL! =)

julafton imorgon!

imorgon är det ju julafton :) fast jag är förkyld och har ont i halsen så det är inte så roligt, hoppas att jag kan äta all gottig mat ändå. idag har jag mest läst (systrar i jeans2) och varit inne i stan, bäckebol m.m. skojskoj.
Haha har även spelat bingolotto eftersom mormor hade köpt någon eller något.. vann inget tyvärr.. :(

orkar inte skriva så mycket, vill bara läsa och sen sova. måste fixa julklappsrim om jag orkar/hinner imorgon.
om jag glömmer av eller inte hinner att skriva så önskar jag er alla en riktigt god jul! . HAHA :D

PUSSHEJ!

two days..

image38Två dagar kvar tills julafton, hjäääälp! men aja har köpt allt nästan ska bara fixa lite grejer.

idag har jag inte alls gjort mycket.. bara suttit vid datorn och slappat.. -.- imorgon ska jag nog in till stan och fixa grejer och köpa en liten minisak kanske, vi får se hur det blir.

ska nog se på någon studio ghiblin film idag. :)

PUSSHEJ!

jul på liseberg

idag har jag varit och köpt en extra julklapp till min bror och sen mötte jag Sandra och vi åkte in till Liseberg och gick runt där m.m. vi åt SUPERGODA våfflor. Sen vann hon marabou eller ja det hände innan =) Vi träffade hennes mormor och grejer. Såg även när team Suprise m.m. åkte på isen, de är suuuper duktiga.
nu är jag trötter men vill inte sova. eller jag är inte så trött på det sättet men ja. Det var jätte konstigt jag vaknade vid tjugo över tolv haha. fast jag hade ställt klockan 9 så stängde jag av den när den ringde och tydligen somnade jag om REJÄÄÄLT snabbt så att jag inte hann reagera kändes det som och när jag vaknade så var klockan tjugo över tolv. SNACKA OM KNÄPPT. jag som tänkte vakna lite tidigare och städa i mitt rum oså. ahha, dagen känns längre när man vaknar tidigare.

tomorrow ska vi nog kolla efter en keyboard och sånt, det blev inte idag.

PUSSHEJ!

backstreet boys

image37
Haha, idag så sms:ade Sel mig "ring mig det är jätteviktigt" jag ringde hem och mobilen då sade hon att den 14:e april kommer bsb till Hovet haha :D Men då kommer spanjorerna från Galencia hit, hmm.. hur blir det med det? Eller ja de ska kanske åka hem den dagen.. Vi får väl se hur det blir med det, det vore iallafall kul att se dem men undra om det är allihopa då eller? kanske inte.

Jag har även varit i stan idag + skolan för att lämna in arbetet. Jag lämnade även böcker i biblioteket sen så var jag inne i stan och köpte lite fler julklappar och vandra hit och dit. Träffade även Nathalie i bussen hihi, det var längesen! Sen så när jag var hemma åt jag och tittade på tv. OC<3 och försökte läsa men det gick inte, tv+läsa går inte så bra ihop. Nu ska jag ta och läsa faktiskt. Imorgon ska vi kanske in till stan och kolla efter keyboard hihi :D:D<3<333

PUSSHEJ!

JULLOV!

SKÖNT! Men ska imorgon lämna in ett arbete som jag har hållit på med i X antal dagar.

ahhhhh, heroes SPÄNNANDE! :D Får vänta två veckor fast då är jag i Spanien så jag ska sen lite tidigare hee hee. Det slutar alltid så spännande på heroes, ah blir galen faktiskt!
Såg även på OC idag hihi, byebye Oliver! Måste se imorgon då är ju Ryan lite småsur eller ja inte sur men han vill ju inte bli tillsammans med Marissa än.. Ja justdetja Theresa kommer nog tillbaka.. hmm..

Today, vi har varit i skolan och bara lekt lekar. Jepoardy var väl roligast fast vi förlorade. -500 tur att vi inte spelar om riktiga pengar. Efter alla slags möjliga lekar så åt vi julmat sen så åkte vi till Hagakyrkan. där hände det grejer men ja inte så mycket att säga..

så skönt med lov!

PUSSHEJ!

image34

to good to be true

You're just too good to be true.
Can't take my eyes off you.
You'd be like heaven to touch.
I wanna hold you so much.

IMORGON ÄR DET SKOLAVSLUTNING PUNKT.
yess, äntligen! Det har gått otroligt snabbt, skönt. Snart julafton och sen blir footloose och españa. Längtar! :D
Imorgon/torsdag men blir nog imorgon så ska jag lämna in arbetet som jag har hållit på med i några dagar, he he. Skönt det med! Få det gjort liksom.

IMORGON MÅSTE JAG SE PÅ OC PUNKT.
Ah, missade OC i fredags (julklappsshopping), igår (uppvisning) och ska gör det idag (uppvisning). Det är depp! Men det är oliver-avsnitt och jag gillar inte honom så de är inte lika bra. Haha jo de är bra men man blir så sur! Älskar konsert avsnittet Luke: ROOOONEY! eller något.


IDAG ÄR DET DANSUPPVISNING PUNKT.
Ah, idag ska mami och papi titta på min uppvisning :D det ska bli grejt! Men jag ska inte uppträda 20.00 orkar inte, har ju arbetet och det blir antagligen förskjutet som igår så att jag kommer hem vid 22.00. När jag åker hem nu så får jag skjuts eller jag får faktiskt skjuts nu när jag ska dit också :)


IDAG SÅG JAG PÅ FINDING NEVERLAND PUNKT.
Vi såg färdigt på 'Finding neverland' idag på engelskan. Den var bra men det var lite konstigt och uppfattade inte helt när vi såg den förra veckan eftersom Anne satte tejp på tv:n för att täcka subtiteln. Haha antingen fattade jag inte filmen så mycket där i början p.ga. tejpen eller så var det för att jag inte fattade engelskan ^^ men slutet var bra iallafall, en gullig film. Skulle vilja se om den hemma eller så för att fatta hela filmen, den var lite konstig men men.

IDAG ÄR DET INGEN DESPERATE HOUSEWIVES PUNKT.
-suck- ingen desperate housewives, nu é jag deppig. haha men då får jag mer tid till arbetet.

PUSSHEJ!

headache

usch, har ont i huvudet har haft det typ hela dagen idag. sov inte bra igår antagligen, eftersom jag satt uppe för i-searchen. Mådde typ illa och var SUUUUUPER trött i skolan men som tur var hade vi bara psykologi sen så skulle vi titta på någon handbollsmatch som Kitas var med på.
När klockan var runt tolv så åkte jag hem för att äta och göra arbetet sen så åkte jag vid 15 till möllan för att ha uppvisning. Vårat nummer började inte förens 18 så vi väntade LÄÄÄÄNGE, sen började nästa 20 men det blev förskjutet till 21. *SUCK* Väntade jättelänge.
Jag var hemma runt 22 så jag åt m.m. nu sitter jag här och har lite ont i huvudet. Måste börja göra lite mer på I-searchen men jag hann med mycket när jag var hemma idag. Imorgon slutar jag 11.30 och börjar dansen 17 så där hinner jag. Mamma & pappa ska titta då hehe, men jag skippar nog 20.00 eftersom jag inte orkar vänta så länge och så får jag skjuts hem isåfall.

Yes! Imorgon kommer Desperate Housewives<3 Måste jobba hårt så att jag kan titta på det, annars får jag väl se på reprisen. ÅHHH julafton om en vecka, HELT OTROLIGT. tiden bara springer förbi och jag står här och tittar på.

Måste nu plugga, haha vad mycket jag måste :)

PUSSHEJ!

23:10 söndag

Nu måste jag ta och lägga mig, har hållt på med arbetet.
Idag har jag princip varit i stadsbiblioteket i 2h för att leta efter jeans böcker (+ katarina von bredow böckerna) sen har jag ätit, hållt på med arbetet + lite blogg & sådant, sen äta, arbetet, duscha, arbetet. TREVLIG SÖNDAG.
Jag gillar inte söndagar och måndagar. Söndag: sista dagen på helgen, alltid tyst och sådär ensamt eller ja det är inte ensamt men det känns så.
måndag: första skoldagen på veckan USCH, då får man alla läxor och allt. HAHA.

Good night, sleep tight, don?t let the bedbugs bite.

PUSSHEJ!

darn. one tree hill

image30nu glömde jag one tree hill lite halvt att det började för en timma sedan.. Eller jag glömde inte riktigt men ändå! Jag har missat förra avsnittet också så, haha det går ju på den sämsta tiden och dagen. Innan började det iallafall 19.00 men nu är det runt 17.00 då går oftast repris på andra serier. ah, störande!

Vi har ju jobbiga I-search till på onsdag/torsdag så det måste jag göra, därför missade jag oth ;(

Imorgon och på tisdag har jag dansuppvisning :D Ska bli roligt! 4ggr fast jag får vänta typ 2h för nästa. 17.00 och 20.00 har jag. Jag får ta med mig någon bra bok (ex. systrar i jeans) och jobba hårt idag på i-searchen!

Idag lånade jag jeans böcker på biblioteket (inte intressant) men jag lånade även 'Som jag vill vara' & 'Syskonkärlek' av Katarina von Bredow. (bra författare) Det är ju bra nu att om man lånar så kan man lämna den vid januari eller något, efter jullovet iallafall :D Måste läsa mycket nu i jullovet när man inte har lov och i flyget när jag ska till Spanien<3

Igår fixade jag även min layout, hihih. Fast ska göra det bättre, grafiken är ju inte det bästa. Får göra det när jag har tid!

PUSSHEJ!



En lista.

Lista
Pommes frites - Bröd
Oliver - Champinjoner
Ost - Skinka
Pizza - Popcorn
Idol - Top Model
TV - Musik (tror jag, beror på)
Dans - Sång
Sylt - Ketchup
På gröt: Kanel - Socker (båda såklart) ;)
Tomtar - Påskkärringar
Lucia - Tärna
Pepparkaka - Knäck (beror på)
Sommar - Vinter (kanske lite mer på sommaren men vintern är så mysig så)
Flygplan - Båt (om det är ett bra flygplan med tv&allt)
Hallonbåt - Lakritsbåt
IdolMarie - IdolAmanda (Ser inte på idol)
Bada i pool - Bada i havet
Fullkornsmakaroner - Vanliga makaroner
Gymmet - Soffan (tror jag)
DVDbox - Serien på TV

adambrody happybirthday!

image29Adam Brody fyller idag 28år, HAPPY BIRTHDAY!

Idag är det lördag, skönt! Men jag har fortfarande dumma arbetet som jag måste göra. Fast snart kommer min syster och Johan :D Vi ska spela spel tror jag och äta förstås.
Senare ikväll får jag plugga rejält eller något, måste måste!

Igår höll jag på med arbetet litegranna och sen så lyssnade jag på "All i want for christmas" med Måns & Agnes sedan med Mariah Carey. Hehe, jag gillar orginalet mer.. men den med måns & agnes är ju bra också. Man kan se dem på MQ reklamen. :)
Härligt att lyssna på jullåtar, en mysig stämmning speciellt med mariah careys låt.

Vad tycker du? "All I want for christmas" med Måns&Agnes eller Mariah Carey?


funnybunny (skriva ditt namn)

skriv ditt namn med lillfingret: maria
skriv ditt namn med armbågen: m arias
skriv ditt namn med pannan: jjjjj1   q342q (HAHA)
skriv ditt namn med foten: mqqarriiaq
skriv ditt namn med örat: jnqqqqttppppppppppees3 (haha, what?)
skriv ditt namn med munnen:  marrika (plötsligt ett nytt namn)

julklappsshopping


Alltså det har varit en otroooooligt skön fredag. Really goodie! Fast igår var jag uppe till 1.30 för att fixa våran spanska film hahaha. Så jag har fått cirka fem timmars sömn.. *gäsp* Sen vaknade jag tidigare för att spara filen eftersom jag gjorde det på windows movie maker men jag blev nöjd över hur resultatet blev. Jag åt frukosten på fem minuter HAHA och efter att jag hade borstat tänderna så snabbgick jag till hållplatsen och jag HANN. wee!

När jag skulle in till skolan så såg jag Sel & Eme! :D<3 Det gjorde jag iofs igår med men det var kul att se dem på morgonen. hihi. Vi gjorde inte så mycket, på historian läste vi och pratade typ sen hade vi svenska där vi höll på med layout oså sen kommer vi till SPANSKAN där såg vi på videofilmerna men det var seeeegt. Det fanns inte ljud och grejer, ljudet är ju vitsen med hela videon? Annars är det inget kul! Men jaja vi såg utan ljud hela klassen och det kändes som om det bara var vi M.E.S.S.Y. som skrattade haha eftersom vi var med. Sen skaffade vi en laptop och alla såg på den med ljud, hi hi. SKÖJ! Sen bjöd våran lärare oss med pepparkakor och skumtomtar. MUMS.
Vi skulle egentligen ha matematik men vi hade ju 3h prov i matte så vi hade kompensation = INGEN MATTE.

Jag & Sel hade redan innan planerat att åka in till stan idag för att köpa julklappar m.m. och det gjorde vi. Sagt och gjort! Men Eme kunde inte följa med, hon skulle till hennes syster. Det blev sushi då eftersom Eme inte var med hehe, YUMMY! (som du kan se på 2:a bilden till vänster) Vi gick runt lite överallt och tittade på olika grejer, köpte lite si och lite så. Haha kan inte avslöja vad jag köpte eftersom det var julklappar. Sel köpte iallafall simpsons muggar haha ROLIGA!, väska, peeling mask, lussekatt te (LUKTAR JÄTTEGOTT) m.m. Såklart satte vi oss i akademibokhandeln två ggr, första gången på våningen under och sen gick vi runt och tillbaka så satte vi oss på vårat vanliga ställe. (skönt dock) Vi var väl inne i stan några x antal timmar haha. mysigt och härligt. jätteskön fredag och det var lite juligt.

Nu är jag hemma, back to reality. haha nej men BLÄ I-search kvar sen är det coolish. Har fyra uppvisningar och sen dagen efter skolavslutning. YEAH!

Det ska även bli kul att resa till Galencia med många i klassen, spec. Sel & Eme eftersom första gången vi var på ett café så gjorde vi en lista och den listan innehöll grejer som vi trodde att vi inte skulle göra så snabbt iallafall men en av dem var att RESA. Hihih, och nu händer det! Snart kan vi väl kryssa i det ;)

PUSSHEJ!

lucia

santa lucia skänk mig en tia.

hello kittyah, i need money. kommer bli dåliga julklappar iår verkar det som, har slösat för mycket pengar.. i guess!
Idag har det varit LUCIA, men det var inte alls någon lucia stämmning i skolan (KITAS). SÅ FATTIGT! Förra året så gick luciatåget runt men icke picke så blev det inget iår. Det kändes som en vanlig höstdag faktiskt.. Men på avslutningen (nästa onsdag) så kommer kören att sjunga och lärarna.YEY?
Jag hoppas att de tar tag i detta, hahaha. så att det blir mer traditioner.. annars har dagen varit bra :) Var rätt så slappt idag igen, men på aerobicsen var det inte slappt fast det var roligt :D

Imorgon måste det bli jullklappsshopping med Sel! :) sen är det heeeeeelg<3

Julskoj:
Pepparkakor - Lussebullar (fast båda är såååå himla gott)
Skumtomtar - Knäck (Samma här, så gott båda två)
Ischoklad - Marsipan (definitvt ischoklad isåfall)
Köttbullar - Prinskorvar (yummy)
Julkorv - Julskinka (vadå korv? :b)
Lax - Sill (Lax om något.)
Paradis - Alladin (what's the differens?)
Sylta - Pastej (pastej!)
Glögg - Julmust (julmust men glögg är så himla juligt ;D)
Rödbetssallad - Dopp i grytan (Dopp i grytan låter väl bättre haha.)
Ris a la malta - Risgrynsgröt (MUMS!)
På skinkan: Äppelmos - Senap (äppelmos? haha)

HEROES!

Måste bara säga att Heroes är så himla bra nu, eller ja det har varit bra länge. Okej jag ångrar mig DET ÄR ALLTID BRA! Jätte coolt nu när man fick se framtiden hi hi. Hoppas att de räddar världen, läskigt att Sylar hade tagit över Nathan och allt. ihh. Längtar till nästa vecka så himla mycket. HEROES<3

image11

Systrar i jeans

Ah, jag läste ut systrar i jeans förra veckan eller något och den var SÅÅÅÅ bra! :D Nu håller jag på att läsa tvåan, den verkar också bra. Sen finns det en fyra också, he he.

Idag har det varit en väldigt skön dag faktiskt. Det började med sovmorgon eftersom vi hade terminsprov i matte (3h) haha känns som om jag har nämnt ordet terminsprov TUSEN ggr. Aja, det var slappt på historian iallafall och sen på naturkunskapen var det också skönt hihi och samhäll gick vi igenom ett läxförhör och engelskan såg vi på finding neverland. Vi har inte sett färdigt på den men den är väl okej annars. Efter skolan gick jag och Sel till donken och åt en cheeseburgare (Sel) och glass med topping (me). Eme var inte här idag :( vi satt iallafall på donken länge så att det blev märken på sofforna när vi reste oss upp. HAHA.

När Sel åkte hem så skulle jag egentligen också åka hem men det orkade jag inte så jag gick runt i affärerna i kungsportsplatsen sen så gick jag in till akademibokhandeln där och lagerhouse sen in till arkaden och nordstan haha. (letade efter en fin kalender) vill ha en ny inte någon ful gymnasiekalender. Jag har kladdat så mycket så det ser otrooooligt rörigt ut. He he.

Måste fixa lite med layouten här på bloggen, men jag vet inte hur.. Får väl utforska och hitta hjälp. Ex. header hur gör man en sådan snygg? (: Kan väl fixa det på jullovet eller något.

PUSSHEJ!

desperate housewives

image9
JA SNART BÖRJAR DESPERATE HOUSEWIVES :D Hihi, hoppas att det blir ett bra avsnitt.

Idag har det varit en skön dag, först började vi klockan 12 med terminsprov(matte) BLÄ. till 15.00 (närmare bestämt 15.06) hihi. men efter det så var det hemspråk och sen hem. SKÖNT!
Så himla skönt att börja tolv! Imorgon har vi också sovmorgon eftersom vi hade 3h prov i matte så. Imorgon kommer även HEROES! <3 Har längtat. Nu har vi bara I-search kvar så den här veckan är sköööön! <3 Nu när provet är över.
Annars var det inte så skönt men ändå! Tänk att bara om en vecka och en dag så är det skolavslutning.

PUSSHEJ!

plugg

plugg plugg plugg, terminsprov imorgon. USCH! Men efter det så är allt skönt,typ..

Söndag.

Ah, då var det söndag. Jag gillar inte dagen eftersom det är skola dagen efter. Men idag har det varit en slapp dag igen hehe, har bara tagit det lugnt och fixat med min mobil (tema och grejer) hihi.
Igår kväll så städade jag lite granna, speciellt kläderna. Det var typ det som gjorde så att hela rummet såg ut som ett bombnedslag. Men det har blivit bättre nu, vi får väl se hur lång tid det tar tills det blir rörigt igen.
Catch me if you can, den filmen såg jag också på. Den var väl rätt så bra, inte min favoritfilm dock men den var bra. hehe. Häftigt hur han gjorde det med checkarna och verkligen kom undan alla sina saker och kunde fly.

På tisdag har jag terminsprov (matte) BLÄBLÄBLÄBLÄBLÄ. Längtar verkligen inte! Men det blir skönt att få det gjort.

Måste börja plugga nu, har inte gjort det nu i helgen.

PUSSHEJ!

Catch me if you can.

image8Idag kommer 'Catch me if you can' med Leonardo Dicaprio och Tom Hanks :D Den har jag aldrig sett så den måste jag se. Du med kanske? 21.30 på kanal 5. Den har iallafall fått 7,7 på IMDB och många har sagt att den är bra ju, så varför inte?

Idag är det lördag och det är så himla skönt, snart är det jullov också! :) Ah men då kommer det jobbiga... JULKLAPPAR! Vad ska man köpa liksom?
Jag har så dålig fantasi så att när vi ska öppna julklappar så vet min bror,syster, mamma&pappa vad jag har köpt redan.
Ja snart får man köpa julklappar ändå! Det ska bli mysigt & roligt på ett sätt. hehe.
Det kommer att vara ett roligt julllov, jag ska se på Footloose och åka till Spanien :D<3 Sen måste det ju bli någon oc-maraton med Sel & Emmie.

Jag har också köpt doftljus såna där små värmeljus som luktar vanilj. MUMS! Om jag orkar och har städat mitt rum som ser heeeeelt stökigt ut så får man väl tända så det luktar gott och bli mysigt (;

PUSSHEJ!

"Oh! wanna dance with somebody" - Whitney Houston

image7
Oh! wanna dance with somebody

I wanna feel the heat with somebody
Yeah! wanna dance with somebody

With somebody who loves me

Idag har det varit Möllan & Landvetter med MESSY (Maria, Emily, Selda, Sara & Yasmine)
Det började med att vi hade historia, sen hade vi ingen svenska för att det var en öppen lektion: vi håller på med I-search. Efter det skulle det ha varit Spanska men det är öppen lektion där med eftersom vi håller på med en film och på matten var det ingen för det var terminsprov för 2:or/3:or kommer inte ihåg. HAHHAH så vi slutade OTROLIGT tidigt.. Sen så sålde de smoothie kl 10.00 =/ men vi slutade tidigare så det kunde vi inte köpa.. :(
Aja vi bestämde oss för att åka till kära landvetter/aeropuerto för att spela in spanska filmen, HAHA. Det tog typ tre timmar att ta sig dit med två bussar, vi väntade i landvetter centrum i en och en halvtimma. HA HA! När vi var framme så började vi filma och grejer, hela vägen dit var gratis p.g.a. de snälla chafförerna men inte hem..  Vi fikade i flygplatsen och det kändes som om man skulle resa bort :P
När vi väl skulle hem så blev det jobbigt, det kostade 50kr att åka hem och med min ekonomi så säger jag: nej tack. Snart är det julafton jag behöver ju pengar till julklappar! (; + jag e hyfsat snål eller vad man ska säga HAHA.
Först stod Emelie med mig där och väntade på 616 istället för göteborgs bussen för röd buss är ju billigare, två kuponger. men när bussen skulle gå så gick hon dit, BLÄ. Så jag pratade med Sel hela vägen till Möllan ;D Men jag väntade cirka tjugo minuter extra eller något och så kom den, så var det två kuponger sen klickade man på byte och den andra röda bussen stod redan där när jag var där så det var perfekt tajming :D

Fast jag skulle ju inte hem när jag väl hade gått på den röda utan jag hade genrep på dansen så jag fick åka till Möllan, mölndal med spårvagn 4 från korsvägen. uh! Var inte helt säker på vart det låg menmen. efter en vandring runt huset och så, så frågade jag i biblioteket och det var typ där inne HAHA. Så var det genrep och grejer, från 15-20.30 stannade jag där typ. HAHAH! Först satt jag vid datorn i biblioteket sen gick jag in till Möllan och efter genrepet satt jag där till halv nio för att se på andra danser + Yasmins & Fannys. ((de var grymma)).
Det var jätteroligt att se alla dansa, så det var inte direkt slöseri med tid. Jag kommer inte se folk dansa på uppvisningen tror jag så jag kunde lika gärna göra det då.

Jaja, det var min fredag det. :) Nu äter jag en god magnum glass. YUMMY.

PUSSHEJ!

"Welcome to OC bitch! This is how it's done in Orange County." - Luke

image6
Ja! Snart börjar O.C. <3 Hm tror att det är avsnittet då Anna kommer tebax igen och kanske är det då parishjul kyssen kommer. ;) Ah det är så roligt när O.C. visas på nytt hehe.
Idag har jag då ingen dans eftersom det är slut men imorgon har vi genrep och imorgon ska min grupp i spanskan spela in en film HAHA. Vi får väl se hur det går. :) Men det kommer bli så himla skönt med fredag imorgon =D Då har vi blivit av med historia arbetet, men då är ma-terminsprovet kvar och I-search (Svenska) BLÄ!
Ja om tre minuter börjar OC så nu måste jag kila..

PUSSHEJ

Heroes

image3Heroes - .07%

Så bra avsnitt! Det var ju bra att Peter inte dog men det skulle kännas lite konstigt isåfall. Men nu har ju konstnären dött och så har Sylar tagit över. HJÄLP! Det ska bli kul nästa vecka och se vad som händer fast det slutade inte lika spännande som förra veckan. Undra vad som händer med Hiro nu när han såg sig själv där haha det såg inte ut som honom direkt.

När det kommer ut en box ska jag nog köpa den, hihi. Heroes är ju underbart bra! Jag hatar pausen som kommer i slutet och så är det typ 5 minuter kvar att se. Ehm.. ska sova.

PUSSHEJ!

God kväll :)

Hejsan, nu är det här min nya blogg. Min förra var då http://marialilla.blogspot.com jag tror jag vill byta till den här. Det verkar trevligare här :D
Fast jag fattar inte så mycket om hur man fixar till där ovanför men men, jag kommer väl lära mig det någon vacker dag.

Jag heter Maria och jag bor i Göteborg. Jag gillar att dansa jazz, hålla på med aerobics, läsa, titta på tv-serier/filmer, jogga och massor med annat skoj :)
Jag hinner inte skriva så mycket nu eftersom jag måste göra ett historia arbete -.- men snart börjar heroes iallafall<3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0