im so happy

i'm so happy and so glad that I've got you, I like to thank you and thank you means Merci!! :)

hahaha. vilken underbar dag som det har varit hela tiden typ, jag skriver det varje blogginlägg nuförtiden verkar det som. Aja det var en skön slapp dag idag. Vi hade heller ingen engelska som var våran sista lektion. "vill ni ha engelska eller vill ni hem?" "VI VILL HEM!" så var det med det ;) göttmos!

På tisdag ska jag också på jobbintervju :o för extrajobb som telefonsäljare haha :) verkar hur roligt som helst! vill så gärna ha extrajobb också, money money money. det började med att någon ringde två ggr vid elva tiden och jag blev så nyfiken och undrade vem det var men när jag ringde kom det bara till telefonsvararen och sen ringde hon tillbaka när jag var i bussen påväg hemåt. åh, vill gärna ha jobbet! tjänar då 84kr i timmen. (:

är typ förkyld men vill inte förstöra dagen för det. får väl se vad som händer idag, det är ändå valborg. bara det att jag ser ut som rudolf med röda mulen eller något :( äckel tablett tog jag imorse också, som jag trodde skulle smälta i munnen men det var någon sån där svälja grej. kändes som om jag hade den i halsen hela matte lektionen som jag kom försent till också 2 minuter och nu måste jag baka bullar. suuck! haha men dagen skulle väl komma för mig.

PUSSHEJ!

softisch

vilken härlig dag asså!
solen skiner, blåser lite och alla är glada med en glass i handen. UNDERBART!
Måndagar brukar vara en skön dag och det var det idag, inte så jobbigt ändå. När vi hade slutat skolan köpte jag och Sellie glass och satte oss på lejontrappan :D soft! sen var det hemåt och där hände inte mycket.
Tv nästan hela dagen och ute i balkongen med Dumle samt läsa. Hoppas vädret håller sig hela veckan MINST. hihi.
Imorgon har vi nationella men annars har vi nästan ingenting, känns det som iallafall. Längesen man fick en sån här känsla. Bäst att ta vara på tiden antar jag! ;)

PUSSHEJ!

what a wonderful world

härligt väder idag igen :)

äntligen har jag lämnat in hemtentan och det är fredag! :D ska snart ut och träffa Sellie.<3
Det skulle väl vara dåligt väder idag hmm, gör inget för mig ändå! haha.
Har gottat mig med pizza idag, MUUMS. så smarrigt!
Vill så gärna se på någon film ikväll, typ Enchanted eller någon Studio Ghiblin film. Fast nu säger jag så nu och sen blir det ingenting förutom datorn =( alltid så! måste skärpa mig!

PUSSHEJ!

ZzzZzzz

s e n t . . . .

h e m t e n t a.

skola, aerobics, plugg, danspass, äta, duscha, plugg. min dag var det! trevligt? njae.
imorgon är det FRIDAY<3 ska kanske köpa guldpasset då, haha! :)

PUSSHEJ!

I wish

jag önskar nästan att jag tog provet istället för skiiiiiitiga hemtentan. ååååååh. jobbigt! orkar inte mer. vill se på greeeeys! nu missar jag det :( ORKA PLUGGGG! är så himla skoltrött nu. det är hur tråkigt som helst att skriva om nordamerikas historia. hellre gör jag tio stycken psykologi arbeten istället för detta... typ.

SUCK! back to work.

PUSSHEJ!

walking on sunshine

image152

spanska prov imorgon och hemtenta på fredag. jag ska nu plugga ihjääääl mig alltså! är stressad men ändå inte, borde vara hur stressad som helst. Fast det är jag nog innerst inne. Imorgon är det aerobics och dans, ooh kommer inte hinna med något överhuvudtaget! MÅÅÅÅSTE göra hela hemtentan idag eller något, men har ju spanskaprov imorgon. JAG BLIR GALEN! Det gör det inte ännu bättre när jag inte fattar något med imperfekt och preteritum som vi håller på med. jag blandar ihop det hela tiden, åååh vill göra det till en soppa som jag har lust att hälla ut i havet. ahhahaha. trött är jag också.

skönt med håltimma idag, kändes som old times. sellie, malin, emma och jag vi gick till domkyrkan och stekte. haha (: det var iallafall skönt, komma bort från skolan sådär. tänka tillbaks då man hade raster och njöt av solen.

hoppas alla är ute och är glada, njuter av solen och slappar istället för att plugga och dega här inne som jag gör >.< oc och gilmore girls var bra idag iallafall, hahaha! det ville jag inte missa ;)

PUSSHEJ!

hemtenta

orka med hemtenta. sen har vi spanskaprov på torsdag. suck, hur ska jag hinna med allting?
imorgon ska jag stanna kvar i skolan och då MÅSTE JAG PLUGGA IHJÄL MIG PÅ SPANSKAN! sen när jag kommer hem är det hemtenta igen.. oooooooooooh, jag vill bort från plugg och till usa<3

hmm.. ska man köpa guldpasset iår? ^.^ Var aldrig på Liseberg förra året förutom på jullovet. hi hi!

PUSSHEJ!

sun sun sun here we come!

underbart väder idag igen! oh vad jag älskar vår/sommar.
jag hann se på one tree hill repriset och det var riktigt bra, älskar tv-serier! it makes me happy! :) efter det skulle jag till sjukhuset och så. nu har jag slappat och läst lite på amerikas historia, ska börja med hemtentan. HAHA. MÅSTE VERKLIGEN RÅPLUGGA! Imorgon hinner jag inte så mycket för då är det hemspråk, på onsdag kanske jag ska dansa men jag får nog skita i det eftersom hemtentan ska lämnas in på fredag och torsdag är det dans igen. oooooh. önskar jag var liiiiite bättre på att planera grejer. *SUCK*

imorgon kommer desperate housewives, verkar som ett jättebra avsnitt :) HAHA! Stackars Gabrielle som kommer att vara i en båt själv med Viktor. hur ska det gå? (;

PUSSHEJ!

the spring is here

image146
Vacker bild som jag tog från min balkong :)
det har varit hur skönt väder som helst igår och idag. Känns nästan som det är sommar ;) Igår var det då en Mc flurry med Sellie innan jag åkte hem. GOTTIGT! men FETTIGT! haha. När jag kom hem (efter en lång stund) eftersom bussen segade, det var trafikstopp och allt. Svettades ihjääl! Till slut kom jag hem och det var jättevarmt när man klev av bussen. SPRING<3 Jag var på balkongen med Dumle och softade haha, läste även ut en engelsk pocketbok som jag lånade för tre dagar sedan eller något :D Den var jättebra! En slags serie så ska läsa de andra böckerna också. "Truth or dare" heter den, lättläst men ändå! :) haha.
På kvällen kom också Postkodsmiljonären men jag var inte med så värst mycket eftersom Richard var framför mig hela tiden (; kul ändå att se, de har klippt bort otroligt mycket.
Soooofta och psykologin var det efter.

idag var det ju också bra väder såklart! jag, mamma och pappa åkte in till plantagen och köpt massa blommor oså :) vi åkte till stan direkt och där hittade jag en fyndagrej KLÄNNING 25kr hahha, den var ändå fin. (från Indiska) köpte även en palestinasjal blåaktig med lite glitter typ eller vad man ska säga (från Bikbok) och lite hårgrejer (från Glitter) Såg en jättefin svart vårjacka från H&M ska kanske köpa den imorgon, får väl se om jag hinner/orkar. Har en massa plugg faktiskt. Har inte pluggat så väldans idag... ångrar mig. Har spanska prov, psykologi inlämning, historia hemtenta, matte osådär. haha låter inte så mycket egentligen men hemtentan DÖDAR MIG.

Har även joggat idag, fick inte bättre tid än förra gången men näst bästa tid :) måste städa också för här ser det helt ohajhoasngsodhns jag blir faktiskt stressad när det är stökigt. HAHAH. Det ser alltid ut såhär stökigt när man har masas plugg. that's life! funderar på att städa lite och sen läsa, håller på med boken "Vem älskar prue?"
gossip girl böckerna är hur svåra som helst att få tag på, iallafall tvåan. de är utlånade och reserverade. hmm.. funderar på att ta och köpa böckerna (: aja, får väl ta och läsa massa andra böcker istället. Finns mycket gott som väntar!

Har valt invidiuella val också, vet inte om jag gjorde rätt då men hahaha.
- aerobics
- närlingslära
- moderna språk
- psykologi B
I trean kommer det andra grejer som ex. engelska C och cambridge oså. det kan man inte välja nu.

Ja jag tycker om de valen jag har valt ändå, det kommer nog inte bli tråkigt men frågan är om jag gjorde rätt. HAHA =) aja. struntsamma. jo inriktning ekonomi också! + högt tempo till matte D. haha BIG MISTAKE! men man kan hoppa av om det är för jobbigt, känns som om jag kommer att göra det. Fast jag förlorar inget på det, kan bara "testa" på.

PUSSHEJ!

sovmorgon

yes. äntligen! istället får jag stå ut med en hemtenta. hemtenta=sovmorgon prov=ingen hemtenta och ingen sovmorgon. haha :)

fick reda på mitt feriejobb och det bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeev..........................

secondhand butik, emmaus björkå som ligger ganska nära hära iallafall. Det är typ sju andra personer som ska jobba där, haha jobbigt tycker jag faktiskt. Orka med SJU! Två eller en är okej men nu känns det som om man ska jobba på mcdonalds eller något xD
Tycker ändå det verkar som ett bra jobb, bättre än ålderdomshem typ, fast kan inte säga något än.

PUSSHEJ!

desperate housewives

det var då desperate housewives igår, jättebra! :)) gillar när Danielle klädde ut sig till Bree, hahah.
imorgon kommer so you think you can dance :D kuuuul! dans och aerobics imorgon också hmm, men behöver träna så. Fast oooooooh har psykologi och hemtenta. Men ja har tagit min livlina haha tills nästa vecka. *phew*

mc flurry kostar 10kr nu, bara så ni vet. HAHAHHHA. åt en idag och igår, mc flurry smartiiis<3 YUMMY!

PUSSHEJ!

tired

det har ändå varit en soooooft dag idag. började med datasalen med samhällkunskap, kul. sen svenska och där ritade vi :D och därefter var det engelska, övade på att skriva och så.
efter det fixade jag leg, tillbaka till skolan, plugg, äta, plugg/läsa, köpa mcflurry, GÅ till biblioteket (HUR SKÖNT VÄDER SOM HELST, GIMME GIMME VÅR GIMME VÅR), slappa där läste en bok på engelska och nu har jag lånat den, träffa andra från hemspråket där, gå till hemspråk, hem..

KVAR ATT GÖRA:
- äta mat
- kanske plugg om jag hinner/orkar
- titta på desperate housewives (kanske repriset också)

yes. this was my day. national test on Thursday. *HAPPY* nooooot!
PUSSHEJ

cryyyy me a riiiver

image145
oooooooooooohhhhhhhhhh. sellie ringde precis och hon var ju på backstreet boys konserten. FAN VAD JAG ÅNGRAR ATT JAG INTE FÖLJDE MED! åhhhhhhhhhhhhhh. mitt livs misstag. >_<
nu sitter jag här och luffar framför datorn medan Sellie är ute och har kul. jag villllllee till bsb<33333333
aja. another time. hoppas jag! SCANDINAVIUM TACK! hahah fast det var nog inte det som var problemet riktigt.

godnaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttt! *DEPPPP*
PUSSHEJ!

desperate housewives

Iimage144MORGON!!
haha älskar reklamen.
Gabrielle "they better keep smiling and wait for the hidden cameras because they are about to be Punk'd."
iiiih, kul att det börjar! längtar efter massa serier att titta på. hoppas gossip girl börjar snart.

Igår missade jag oth kom jag på sen när Sellie sade det men såg det idag :) Det var ganska bra faktiskt.
Det typiska med One tree Hill är att det alltid slutar med cliffhangers. lite irriterande men bra hahah. Man fortsätter att titta då ju =) + att det är en bra serie.
Idag dog Marissa i OC ;/ alltså avsnittet kom idag. hahah.

Har en massa eller inte men stora grejer att göra nu. Hemtenta och psykologiarbete. DONT WANT TO! usscha.

PUSSHEJ!

school

redan måndag och nu har jag datakunskap, we?
idag ska sellie till bsb <33 åh, önskar att jag följde med. :(
igår kom felicia och johan över :D men det blev inte så värst mycket spel hahah, men kul var det!
PUSSHEJ!

sytycd scandinavia

image143
NEEEEEEJ. missade repriset av So you think you can dance scandinavia, såg bara i tisdags men sen hann jag inte. =/ hoppas det inte hände så mycket...
Jag kan inte alla namn just nu men jag hejar på han som dansar locking tror jag från makedonien/sverige och den asiatiska tjejen som dansar modern dans från norge :) Men jag har ju bara sett auditions oså, får inte missa nu.
Det är ändå bra men lite tråkigt att de gör om det till scandinavia, gillar den amerikanska versionen mer såklart! Domarna där är bättre, typ Mary hennes skrik xD hahah eller neil.

Aja, idag blir det joggning snart. MÅSTE! Sen kommer morbror och co.
PUSSHEJ!

la semana

Igår orkade jag inte skriva om veckan när utbytesstudenten Tania var här, jag gör det nu! :)

DAY ONE 4/4 Hola Tania!
Spanjorerna anländer klockan 19:55. Jag, pappa och min bror Kevin åker dit. Men det tar en lång stund typ till halv nio då de kommer ut från dörren. hahah, vi alla var jättenervösa och allt. Kom hela tiden ut andra personer och inte spanjorerna, kändes som om en kändis skulle komma ut.
Vi åkte hem och i bilen var det lite spänt och svårt att prata på engelska men det funkade väl ok. Vi åt och sen tittade på tv lite men mest pratade om allt möjligt eller något.

DAY TWO 5/4 Shopping och bio 23.20 The eye.
Som de allra flesta personer gjorde (de som hade spanjorerna iallafall), vi gick in till stan! Såklart ska de få se på nordstan och allt när de inte har något sådant i Riberia. hahah (LUFF!) Där träffade vi massa andra från klassen oså. Först åkte jag och Tania in till stan med mamma för hon ville följa med ^^ När Sellie och Co. var färdiga då mötte jag dem vid kopparmärra.
Vi gick in lite här och där, det blev burgerking mat som de inte har i Riberia HAHAH. Vi köpte biljetter till Ullevi och biobiljetter till The Eye. Sen blev det väl café och allt sådant.
När klockan var runt tio åkte vi in till stan igen och mötte hela gänget (Sellie, Andrea, Emily, Sara, Anna, Raquel) och så mötte jag Sandra Gurkan i bussen :) men iallafall vi luffade och några gubbar som var inne i GamlePort vinkade in oss HAHAHHA. uhh! Aja vi gick runt och försökte hitta något kul ställe, café och allt men bion började snart (23.20) så vi åkte till Bergakungen. Där köpte vi popcorn och läsk.
Filmen var jättebra tyckte jag bara det att det kändes som om hjärtat skulle hoppa ut ett antal gånger. Men en bra film! Rekommenderar att se den på bio iallafall. Fast det var sent, man blev väldigt sömnig. Vi fick skjuts hem av min bror.

DAY THREE 6/4 Heja IFK! Slappa på café cappuccino och vattenpipscafé ;)
Idag var det IFK-Örebro, iiiiiiskallt när man satt där men publiken var grym! Det blev 4-1.
Därefter blev det mcdonalds lite snabbt och sen café cappuccino vid kungsportsplatsen. Hahah vi satt nog i cafét runt två timmar och de senaste minuterna var verkligen tråkiga. Vi bara satt där fast vi väntade på Sofia.
Sen bestämde vi oss för något vattenpipscafé vid centralstationen, haha det var nog det bästa som Raquel och Sara hade gjort. XD Fanns olika smaker oså. Det blev sent sent och vi alla åkte hem.

DAY FOUR 7/4 Orientering och bowling!
BLÄ! Skola. Men inte riktigt, orientering vad det. Vi var hur sega som helst, det började 9:00 och vi skulle vara tillbaka 12:00 vi kom typ tillbaks 11:48 ja två minuter innan. Alla andra var redan färdiga, snacka om segt! Vi kom lite vilse och klättrade i skogen, hade typ delsjön i skorna.
Vi åkte tillbaka till skolan för lunch och sen var det mcdonalds as usual. ;) De åt på mcdonalds/burgerking VARJE DAG. Ja efter det åkte vi först till Sellie oså för att byta om sen till mig, vi bokade bowlingbanor vid Stigcenter. (: Det var tänkt att det skulle vara discobowling men tydligen inte. Aja, det var väl ok. Discobowlingen startade några minuter innan vi skulle gå =/ Det var huuuuuur mysigt som helst! Jag slog en strike iallafall. WEEEEEE.

DAY FIVE 8/4 Postkodsmiljonären och fågelskit xD
Nu var det för en gångs skull utan spanjorerna, det var hela klassen som skulle till Postkodsmiljonären. Haha det var hur coolt som helst! Men mycket mindre än man trodde. Nästa fredag och lördag ja då kommer avsnitten! Jag syns kanske, jag satt både bakom tävlaren och Richard hahah. Får ser hur det blir. Vill spela in, det måste jag säga till mamma! :D
När det var slut åkte vi tillbaka till skolan för lunch och sen ville spanjorerna in till stan och det verkade som om de ville in dit själva eller något men ja, vi lät dem åka dit själva. Eller ja först trodde vi att det var andra från klassen med men ack nej. haha ja och Sellie gick till hemspråket ändå eftersom det skulle ta en tid innan de var färdiga.
Efter det åkte vi in till stan och Emeri hade redan åkt hem men vi väntade på henne vid fontänen med spanjorerna + anna & sara. Emeri kom och vi gick in till Zara en snabbis de köpte grejer, sen fick Anna fågelskit på sig har aldrig fått det och det är jag glad över men någon dag är väl min dag. :P

DAY SIX 9/4 Träff i askim!
Vi var i skolan och försökte plugga lite snabbt för det var jättelång kö till maten. Såklart åt spanjorerna någon annanstans, PIZZA HUT denna gången. Men därefter var det en träff i Askim med några andra från klassen. Där var det pizza igen haha men vi var inte hungriga. Där satt vi och slappa, spanjorerna fick träffa sina kompisar iallafall och så.


DAY SEVEN 10/4 Avslutningsfest i Partille!
Imorgon skulle de åka och de kan ju inte åka utan någon avslutningsfest. haha men jag hade aerobics och det var gött att träna eftersom man har ätit massa onyttigt nu och ville komma bort från spanjorerna lite.
När vi skulle ta och äta fanns inte maten kvar och det har hänt några gånger nu så vi fick pengar och tyvärr blev det Donken :(((( ville egentligen äta thai eller något. men ja ja. that's life!
Jag åkte hem och duschade försökte hinna med avslutningsfikat som var på skolan men när jag väl kom då var alla utanför hahaha. Trevligt! Aja sen var det avslutningsfest i Partille efter toabesök på Donken.
Festen var inte den bästa någonsin hahhahh, den var okeej! Kul att träffa allihopa och så.

DAY EIGHT 11/4 Goodbye, Adios!
Today is the day.. Ja idag åkte spanjorerna. Det är som sagt både skönt och tråkigt. Det har ju varit jobbigt med spanjorerna ibland de kan vara väldigt kräsna! Sen ska man typ alltid ha någon aktivitet med dem verkar det som.
De var med i skolan, alla lektioner var på engelska. SLAPPT! Vi mötte även utbytessstudenter från Barcelona men de var tvåor. Tre stycken eller något var med på våra lektioner.
En snabbis in till stan och tittade på olika grejer, hittade lite hårsmycken på Glitter när vi skulle hem men innan hittade vi en läppglans från Lancome, juicytube som luktade äpple. MUUUMS! haha. inte för jag smakade så. men den var fin och luktade gottigt.
Men de ville ändå hem, de var trötta och ville packa. Första gången eller något ;] Annars vill de vara inne i stan hur länge som helst. jaja. Hemma satt jag vid datorn och hon packade + åt en chokladmuffins med mint ;P
När det närmade sig "slutet" åt vid mat, några wokade nudlar eller något som hon gillade sen åkte vi till flygplatsen. Träffade massa där och det var sorgligt, när iallafall ALLA spanjorer grät. Kanske inte alla killar fast en (Carlos) grät hur mycket om helst hahah. gulligt! :)

TACK FÖR DEN HÄR VECKAN. Det har varit kul och jobbigt hahahah. Men ändå väldigt roligt, ångrar inte att jag gick med på det hela ändå ;) Tania är ändå duktig på engelska och ja, det är nu faktiskt lättare att prata engelska på något sätt. Även om man säger fel.
image142

ny digitalkamera

image126VILL JAG HA!
min är ju paj, tack vare...
MIN SYSTER. THANK YOU! haahahahha :)

nej men jag ska ju jobba i sommar och då kommer jag tjäna runt 9000kr och ja det är mycket för mig faktiskt.
Funderar på Sony CyberShot DSC-W55 som finns i siba och sådant fortfarande :) Bra pris och har hört massa bra.
Nuförtiden kollar jag upp en massa information om produkten såå, haha.

Känns som om jag köper en massa elektroniska saker, skulle behöva plattskärm också egentligen hahaha. Inte så nödvändigt dock. eller jo eller jag vet inte. vill ha digitalkamera iallafall, orkar inte skämma ut mig mer med min systers gamla >.< Denna finns i massa färger också men svart är väl det bästa isåfall =)

PUSSHEJ!

goodbye

idag åker Tania. Det är både skönt och tråkigt haha. Det har hänt mycket denna veckan iallafall, massa aktiviteter eller vad man ska säga :) Jag har haft det väldiiiigt roligt men ibland kan det ha varit jobbigt. Man är så trött nu!
Det var skönt att glömma bort skolan iallafall, det har inte varit så seriöst i skolan nu. Snart börjar stressen... psykologi och historia =//// BLÄ.
Nu duschar hon och ja det är hur stökigt som helst i rummet. har flyttat soffan hit. men snart ska den flytta tillbaka!

PUSSHEJ!

bowling

woho. strike iallafall :)
annars har vi varit på orientering och där var vi ute i hela två timmar eller något.
ska snart sova.
PUSSHEJ!

the eye

uh. läskiiiiig! idag blir det ifk-örebro.
min spanjor sover nu, ska man väcka? :P

hello

tania är här nu, hon är i duschen.
Hah det går bra faktiskt, hon är väldigt duktig på spanska. Vi ska snart in till stan med mamma först oså sen när emeri och co kommer så får vi väl titta runt där. efter det är det bio tror jag eller ja hem först antar jag. (bio vid elva hopppas jag) THE EYE.

adioos!

oh my

alltså om cirka två timmar kommer flygplanet att landa....

spanjorerna!!!!

haha jag är huuur nervös som heelst. det gör nästan ont i magen. Har städat en hel del och varit med emma, hon har hjälpt mig med att plantera några frön som jag fick av henne :) och så har vi tittat på tv!
Innan det var jag även inne i stan en kort stund. tog id-foto hahahah, HATA FOTOAUTOMAT. det är så himla stressigt.
Sellie fick ju fel bild den gången hon tog hennes (jag var med) haha det är lustigt när man tänker på det.
Aja, för mig nu så blev det automatiskt att de valde en bild. uuuh. baraför jag tänkte lite förlänge. Jag skulle be emeri komma också och när hon var påväg kom det "bild nummer 1 har automatiskt valt" eller något. jaja den blev väl ok.
Får väl se om de godkänner hahaha tittar lite upp även om sellie och emeri säger att jag inte gör det. MEN DET GÖR JAG! ;P

nog om det. SPANJORERNA! EN TIMMA TYP! NERVÖST! HJÄLP!

jaa just det ja, jag har även fått feriejobb :) hihih. *HAPPY* nu har jag något sommarjobb iallafall, göttmos! Får väl se om jag får något mer som jag lämnade in cv:et. tror itne det, men men. ett sommarjobb iallafall (;
Hoppas det blir något bra jobb, man får inte reda på det än. SNÄLLA RESTAURANG/CAFE eller hotell or something. inte ålderdomshem eller något <3 please. (BARAFÖR DETTA BLIR DET SÅ)

PUSSHEJ!

Sellie 17!

SELLIE FYLLER ÅR IDAG.image125
HAPPY BIRTHDAY TO YOU
HAPPY BIRTHDAY TO YOU!

california here we come
we've been on the run
driving in the sun
looking out for #1
california here we come
right back where we started from

honey and the moon
We're made out of blood and rust
Looking for someone to trust
Without
A fight
I think that you came too soon
You're the honey and the moon
That lights
Up my night

Just for you! Jag vet att du gillar låtarna så :) hahaha. :') hoppas du får den bästa födelsedagen ever.

tomorrow

image124IMORGON IMORGON IMORGON IMORGON.

ja då kommer spanjoren Tania. haha pirrigt! har mejlat idag iallafall och hon sade att hon skulle vilja se på 'The Eye' med mig hahaha. detta blir ju kul. hon gillar skräck men hon kommer inte att fatta så mycket. (sade hon) men jag tycker hon är grym på engelska för att vara spansk. hahah :P

Ska även fixa passkort (+ in till stan lite med Sel), träffa emma, städa och hämta Tania.
uuhh.. mycket på en dag. typ ;) hahahh.

PUSSHEJ!

funny thing

DAGENS:
klädsel: 
linne, kortärmad tröja och en tjocktröja + jeans.
frisyr: utsläppt, tovigt. haha ^^
låt: I'll be missing you - Puff daddy och Faith Evans
tv: the OC, gilmore girls. (sen greys och sytycd)
vill ha: mat. ;]
sjuka: ont i huvudet
tråkigaste: en händelse, that i just find out.
roligaste: stan med sellie och tv typ ^^

SENASTE PERSON SOM:
sov i din säng:
me
såg dig gråta: hmmpff. vet inte riktigt. gillar inte att gråta sådär publikt :b
fick dig att gråta: ja du.
fick dig att börja skratta: sellie och the oc. hahaha xD
du gick på bio med: yvonne (:
du gick på stan med: sellie
skickade ett e-mail till dig: anton
skickade ett sms till dig: emma
skickade ett lunarinlägg till dig: kommer inte ihåg riktigt nu, använder inte gästboksinlägg så mycket.

HAR DU NÅGONSIN:
sagt "Jag Älskar Dig" ?
yes.
bråkat med ditt husdjur: hihi typ eller jag vet inte.
drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: hmm.. dont remember. kanske det.

HAR DU NÅGONSIN VARIT I:
Norge:
Nej.
Danmark: Ja.
Finland: Nej
Island: Nej.
USA: Yes. ÄLSKA<3
Tyskland: Ja.
Frankrike: Nej.
Spanien: Ja.
Italien: Nej
Kroatien: Nej
Grekland: Nej
Österrike: Nej
Schweiz : Nej
Thailand: Nej
Kanada:
Ja.
Brasilien: Nej
Belgien: Nej

EXTRA STUFF:
Vad är du mest rädd för:
att tappa något. hahah. riktigt läskigt.
Var vill du gifta dig: ooh stranden, beautiful
Vem hatar du verkligen: hatar ingen riktigt på det sättet.
Varit kär: mjo.
Har du ett jobb: Noo, but I want baaaadly! *önskar att få sommarjobb iallafall*
Gillar du att ha folk omkring dig: Yes, men ibland inte :P
Är du ett hälsofreak: ibland kanske.
Är du ensam nu: mamma och pappa hemma.
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta: låtar som folk sjunger eller som spelas på radion gång på gång.

FAVORIT:
Rum i huset:
mitt<3 älskar mitt fototapet, new york new york!<3
Typ av musik: från 90 till fräscht och nytt. haha nej men allt möjligt utom rock/punk typ.
Parfym: escada pacific och rockin rio.
Månad: juni, sommarlov börjar och värmen kommer antagligen. eller jag vet inte, beror på.
Mat: asiatiskmat, mamma lagar. kina mat. gillar mycket ändå.
Dricka: cocacola tröttnar jag aldrig på, men fanta fläder & exotics smakar gottigt.
Godis: suuuuurt!
Tidning: varierar.
Film: the notebook<3
Skådis: Milo Ventimiglia snyggast iallafall.
Djur: kanin<3

DE SENASTE 24 TIMMARNA, HAR DU:
Gråtit:
Nej.
Köpt någonting: Hahah. fått gratis stuff som en latte och ögonskugga iallafall xD men ja nej.
Varit sjuk: huvudvärk?
Sjungit: jo.
Sagt "Jag Älskar Dig": nej.
Saknat någon: mjo.
Kramat någon: ja.
kysst någon: nope.
Ätit: såklart.

regn och rusk

image123
OC just nu. men vill blogga lite ändå, har blivit på en sådan humör nu.

Har varit i skolan och sedan stan med Sellie<3 Gratis latte på kosmos och sen tittade vi i H&M, hittade en ursöt skjorta som jag har sagt till mamma nu (a) I WANT IT! + klocka. för min är helt konstig.
snart snart kommer spanjorerna juuu! åhh, nervööst och läskigt!

Jaja, är trött nu. Lite ont i huvudet, sov nog inte så bra idag. Har bestämt mig att jag ska lägga mig tidigt! Nu när jag säger det så kommer det aldrig att bli av. Men jag MÅSTE! Orkar inte lägga mig sent, vill vakna snabbt och inte så seegt som jag gör nu.

måste göra matte ho ho. biebie.

PUSSHEJ!

hello sunshine

jag har sovmorgon imorgon.

april april din dumma sill. haha nej men tråkig den var. Orkar inte hitta på någon, har iofs lurat lite men no big deal.
alltså finally är snön borta. jag blev lite glad när den kom då den måndagen dagen efter varma vårdagen, för det var nog första gången jag såg riktig snö under den 'vintern'. Fast det snöade hela tiden och då tröttnar man.
Underbart väder var det idag, heeelt fantastisk! hahah. ^^ Riktigt vårväder, hade lust att bara gå i tröjan istället för vinterjackan. Hoppas det håller i sig typ hmmmm flera månader tills hösten kommer. Ja såklart ska det vara varmare på våren också, men ingen mer snö. TACK!

Jag var ju ute i snön med Gurkan och det var kuul, på påsklovet. ooh var nära på att säga sportlovet där (; se hur man kan krånga till det när det snöar. ha ha!
Selliie sov också över, hihihi<3 det var skööj! film som meangirls och lite tvtittande som greys anatomy och so you think you can dance blev det. Men innan var vi inne i stan och så surfade vi runt.. (på internet)

Har inte uppdaterat på ett tag har jag sett, det är inte så att jag har varit busy riktigt. Men jag har inte orkat helt enkelt! Fattar inte om jag ska byta blogg till den andra eller vad det snackar om på framsidan, får väl se hur det blir. Tror inte det händer något speciellt. Hoppas inte att allting raderas. Hmmm..

Vågar inte uppdatera listan iallafall, hahah. Lite för mycket som inte har gjorts. Men en sak som jag hoppas händer hahah att spanjorerna kommer! (på fredag) ja antagligen kommer de. Jag vill och inte. scary!
Undrar vad man ska göra när man inte är i skolan, jo aktiviteter. fast ja.. vad ska man hitta på. Jag vill så gärna se The Eye på bio iallafall hi hi. sen får man väl bowla och sådant.

det finns ju nästan inga tv-serier att titta på nuförtiden. Jag vill iallafall att GOSSIP GIRL! Ska börja snaaart. Hur bra som helst, har verkligen fastnat för serien. Handlar om bratts<3 Newyork<3 snyggingar<3 perfect! hahaha.

Nu blev det ett ganska långt inlägg, men ja för dagarna jag har missat att blogga =)
Måste plugga har bokstavligt TVÅHUNDRA i ungefär glosor tills imorgon. oh my. Har inte pluggat så superbra heller nu, wish me good luck!

PUSSHEJ!

RSS 2.0