gossipgirl, OC

http://www.people.com/people/package/gallery/0,,20055177_20151408,00.html
rolig jämförelse :) klicka på next så ser du fler än marissa.

vad är det för väder?

usch. nu är det snöregn med starka vindar. Haha. Nej men det är jättetråkigt väder nu, usch inte kul att åka hem.
Ena dagen är det lite våraktigt väder sen är det vanligt helt stilla och sen regn, sen blåst,  sen höstväder och nu snöregn. uhh, längtar till våren kommer!

Har dansat, ska duscha alldeles strax och sen ta det lugnt och göra historia läxan + kanske lyssna på någon cd och lite manikyr eller något. haha.

PUSSHEJ!

bodyshop.

image49Har varit inne i stan idag med mamma :) köpte en läppbalsam på Bodyshop (passionfrukt) yummmmy. luktar så gott!
Sen lite underkläder osådant, + ACO läppsyl. (bra!)

Annars har det varit rätt så slappt idag, skööööönt att bli av med ekonomiprovet.. Vi får väl se hur det gick..
åh missade Gossip girl igår för jag trodde att det började 21.00 kollade inte ens upp det, haha. En gissning så jag satte mig framför tv:n vid 21.00 med vindruvor och plugg brevid så kommer det "Ikväll hos Gynning" trodde att de menade efter Gossip Girl eller något så jag satt kvar en liten stund tills jag kollade i tv tidningen. *SNARK* Får ta och se reprisen när det kommer eller ladda ner. *host* :)

Någon som såg Gossip Girl? bra, dåligt? får ta och läsa boken någon gång! :D

samhällsprov

BLÄ! måste plugga :(

please dont stop the music!


imorgon är det skola, blä! Bästa låt just nu: Rihanna - dont stop the music. YEAH!

emma & nathalie :)

fredagen var då störtskön! Stannade iofs kvar i skolan med Sel, Sara & Anna för att träna på dansen. (Emme var inte i skolan) haha det var flummigt, vi var på frisörvåningen.. kladd på tavlan och allt. Sen funkade inte laptopen som vi lånade så vi hade ingen musik och då kommer det roliga när vi skulle säga "its britney bitch" haha alla sa typ det en gång när vi gjorde om den hela tiden. HAHAHA. fick ont i magen när jag skrattade så mycket. :'D
När jag & Sel skulle hem efter lite sittande i datasalen för att fixa en sak oså, då trodde jag att jag hade tappat bort min halssduk eller ja jag hade det men visste inte riktigt var den var så vi letade lite. hittade den i såklart! (haha)

Efter det så var jag hemma en stund och tittade på Gilmore Girls (ja, Jess är fortfarande med) hihi & OC.
När klockan var runt fem så skulle jag till Emma, fick skjuts av pappa eftersom det regnade så mycket.
Det var jätteroligt hos Emma.. jag skulle börja med att pärla ett nytt armband till henne eftersom hon råkade förstöra det andra på gympalektionen :P HAHA. sen så var det lite Singstar, middag, tv, pomelo m.m. dagen efter var det frukost, singstar, pannkakor, tv m.m.
När klockan var runt fyra så skulle jag träffa Nathalie :) Jag gick hem till henne och vi pratade och tittade på tv. De hade renoverat om vardagsrummet (jättefint) och möblerat om i hennes rum oså. SNYGGT! sen gick vi till torget (otroligt blååsigt) och köpte lite grejer och gick tillbaka, slappade (+ pratade mycket) & tittade på Joe somebody som Claire från Heroes (hayden Panettier) är med i såg jag. jätteliten var hon där. hihi.
jag var iallafall hemma vid halv åtta och satt lite vid datorn sen åt jag och nu är jag här igen ;D

PUSSHEJ!

Heath ledger R.I.P

image44R.I.P Heath ledger! 28 år bara. Han höll på med en ny film "The Dark Knight" där han skulle spela the Joker. undra hur det blir med den filmen..
Annars var han med i "10 things i hate about you" (väldigt bra!), "Casanova" och "Brokeback Mountain" - väldigt känd.

Annars har jag just nu tillbringat denna kväll genom att lägga in låtar i min Sansa :) (mp3) Fixat bilder och så -om det nu funkar i de nya låtarna. Bästa låt just nu: Rihanna - Please dont stop the music. Sån bra beat!

Förövrigt har jag varit i skolan och sen aerobics & första danskursen (jazz) eller ja detta året då. Kul kul.
En dusch och kvällsmat, har suttit här sen dess. haha.
Skrev i min kalender "ingen dator" men nu sitter jag här ändå. Fast jag skulle ju fixa min Sansa, så jag hade en bra förklaring till detta (a) Imorgon är det freedag, wee! Ska sova hos Emma.

PUSSHEJ!

The Telenovela Summer&Seth<3


Seth: I need to talk to you
Summer: I'll IM you later.
Seth: Let's talk up here.
Summer: Oh my god, No
Seth: Summer, I know you're scared
Summer: Yeah, of you
Seth: You kiss all these other guys but you won't kiss me. Acknowledge me know or lose me forever.
Brad: Wait! You're dating this emo geek?
Seth: Yes, Brad. She's dating this emo geek. Yeah that's right. I'm a big dork. I listen to emo and I'm dating her.
Summer: Why are you doing this?
Seth: Because Summer, i like you. This much and if you don't feel the same way about me then someone's gonna have to help me get down cause it's really high up here and I could fall and that could be embarrassing... More embarrassing.

Gimme more

(It's Britney, bitch)
(I see you, and I just wanna dance with you)

Everytime they turn the lights down
Just wanna go that extra mile for you
Public display of affection
Feel's like no one else in the room (The room)

We can get down like there's no one around
We'll keep on rockin' (We'll keep on rockin')
We'll keep on rockin' (Keep on rockin')

Cameras are flashing my way dirty dancing
They keep watchin' (They keep watchin')
Keep watchin
Feel's like the crowd is saying

[CHORUS]
Gimme gimme more
Gimme more
Gimme gimme more
Gimme gimme more
Gimme (Uh)
Gimme gimme more
Gimme gimme more
Gimme more
Gimme gimme more
Gimme gimme more
Gimme (Uh)
Gimme gimme more

Gimme more - britney spears

Haha. var hos Anna idag ända bort till Onsala med Sel, Eme & Sara. Övade på våran dansgrej, testade några låtar men Eme & jag ville väääääldigt gärna ha Gimme more hahaha. Bra beat! Eller damn girl (justin timberlake) den gillar jag med. hihi. sköna låtar att dansa till.
Men det gick väl bra, inte direkt att vi hittade på massor med nya steg men inspiration fick vi allt :D GIMME MORE! HAHA! :)

PUSSHEJ!

gilmore girls

så gulligt med Jess & Rory! :)

orkar inte blogga så mycket nu, längtar tills heroes börjar!

02:18

image43
sent. ska sova snart.
idag har det varit säsongsavslutning på OC, sorgligt! (säsong 1) maybe im amazed... lalaallaal
Gilmore Girls vistas ju också, så snygg är Milo Ventimiglia från Heroes också :) Men jag gillar hans charm i GG och där spelar han också lite 'badboy'. Det ska vara han och Rory, inte Dean & Rory. punkt!
Annars har det var det skönt idag, lektionerna har gått bra. Inte så mycket att göra nu förutom lite ma, samhällsprov =/ osådant. Har börjat bli friskare nu eller ja är nästan frisk, sköönt! har varit sjuk denna veckan annars.. men gick till skolan ändå förutom en dag. tisdag. orkade verkligen inte då. Den dagen och dagen innan pratade jag verkligen som en gammal tant. Så hes!

Har inte sett på någon studio ghiblin film än, även om jag har sagt det typ tusen ggr så har jag inte gjort det. Har inte orkat eller viljat på det sättet. Måste MÅSTE se snart ändå! imorgon kommer nog systeryster & Johan då blir det väl lite spel oså :D

PUSSHEJ!


hejdå julllov, hej skolan.

Uscha, nu har skolan börjat. Verkligen trist (började igår) men jag har varit så otroligt sjuk sen jag kom hem från Spanien så jag har inte orkat blogga. Igår kom jag till skolan men inte idag, ville vila ut och så var det något konstigt med ögat såg ut som om det hade svullnat lite. or something.
Imorgon ska jag nog till skolan, vill inte missa för mycket. Fick reda på att vi ska ha samhällsprov nästa onsdag=BLÄ!
Dags att börja plugga, nu börjar verkligheten. VILL HA SPORTLOV! haha.

Har äntligen fått min spanjors msn tack vare Sel :) Tacktack! Hon har dock inte varit inne än men.

Idag har jag mest tittat på tv och vilat, halsen känns bättre iallafall. Innan kunde jag knappt prata, pratade som en gamling. förfärligt!
Både igår och idag har jag tittat på tv sen 13 -> 17 typ. igår 18.30 orkade inte se på greys idag eller hela war at home.
Däremot följer jag nu lite smått 'Andra avenyn' haha. nolife! den kommer på ettan varje dag klockan 20.00, halvbra. Bara en halvtimme så. Ska ta och följa One tree Hill också, såg repriset igår och det var verkligen GRYMT bra. Får ta och ladda ner några tidigare avsnitt för att uppdatera allting. Lite läskigt med OTH nu i slutet, att hon tjejen såg allting.

Längtar tills de bra serier kommer.. allting har ju säsongsuppehåll verkar det som. HEROES COME BACK<3 Jag saknar nog Heroes mest. Annars vill jag att alla serier ska komma tillbaka så att dagarna kan gå snabbt.. DH, kyle XY, greys m.fl.

PUSSHEJ!

HAPPY NEW YEAR!

lite efter. men ar fortfarande i Spanien :D
kommer hem den 4:e januari. snart.

PUSSHEJ!

RSS 2.0