VARMT

SÅ VARMT. usch jobbigt att sova sent iallafall, svettas ju vid 10 tiden. hahah.

villlllll baaaada nuuu! men snart kommer ju systeryster &co.

PUSSHEJ!

plåtning

idag har det varit underbart igen! :D

plåtning med tjejerna Sandra, Anna och Malin. Hur kul som helst! Några bilder kommer här...




eller oj... laddade upp ganska många ^^
enjoy!

such a perfect day

SÖTA DUMLE (bild från förra sommaren)

Det har varit en helt kanonbra dag idag :) det började med att vakna vid 12 och då åt man lite frukost sen satt man vid datorn, efter det var det lunch och sen in till stan för att möta mamma och köpa ett par söta shorts! :D
När man kom hem så bytte man om till joggningsshorts och 'gympa'linne typ, sen tog man ut Dumle och satt där vid solen och han i skuggan. Därefter ville man vara lite duktig och springa! (;
Det blev det suuuperlånga loppet, 51 minuter typ. typ 7,5km kanske det är? ^^ eller något, no idea. Hur skönt som helst efteråt och nu! när man sitter här och har sprungit i nästan en timma. Nu ska jag städa lite mer har bara bytt lakan och sådant.

Hoppas ni får en bra kväll. ooh idag har det varit otroligt varmt! känns som barcelona eller något.
btw. BONJOUR PARIS! :) ska dit i augusti fast ska bara vara där i tre dagar, men ändå! det blir resa trots allt :D hihi.
skulle inte klara en hel sommar i sverige.. uh!


PUSSHEJ!

söta köp



Vänster bild från Rut m.fl. och höger bild från Bikbok.
jag älskar t-shirten, så söööt! vill ha fler! på den här står det 'little miss giggles' perfekt!

22/7

okej hahah. jag har ingenaning om var alla personer kommer ifrån som plötsligt kommenterar i min blogg men ja. hej på er! har faktiskt inte tittat på någon film, jobbigt nu när brorsan är hemma.
däremot hittade jag fina köp igår inne i stan med sellie :) kan visa senare! senare på kvällen var jag hemma hos anna med nathalie en stund och satt sedan ute och softa.

snart ska jag duscha och sen är det iväg till hindås.

PUSSHEJ!

sushitime!

ojoj typ tre inlägg på tio minuter hahah! om filmer också.
men nu blir det nog inte så mycket film eftersom min bror är hemma och då går inte nedladdningen såååååå superbra när han håller på med datorn 24/7. nu håller jag på och äter frukost, sen ska jag in till stan och möta sellie där vi får gå runt och lite sushiii sen shopping kanske? :) vi får väl se! vill softa idag i stan.

PUSSHEJ!

enchanted

Enchanted, förtrollad! Såg jag igår med min bror, haha den var helt ok. Väldig söt ekorre, hihihi. Men ja man såg ganska uppenbart hur det skulle sluta och allt, jovisst gör man de på de flesta filmer men den här ja det är ändå en walt disney film. Men det var en kul film! :) lite annorlunda alltså från tecknat till reality oså.

mamma mia


Mamma mia såg jag också igår, men eftersom jag såg den på bio oså tänkte jag att den får vara i ett eget inlägg. hihi. jag såg den med mammsen och systeryster! <3 Det var verkligen en jättebra film och kul att se den på bio. Så himla kul när varje låt som de sjöng passade bra in i filmen. Musiken var helt underbar och man vill lyssna på lite abbamusik nu. ^^ Jag visste inte att hon från 'mean girls' amanda seyfried sjöng så himla fint! lite förvånande.
Alla som inte har sett filmen MÅSTE se den, och gör det på bio om du kan. hihi.

how to lose a guy in 10 days & eurotrip

how to lose a guy in 10 days var en av tre filmer jag såg i lördags :) hur mysig film som helst, och rolig! Det är en sån klassisk film som säkert de flesta har sett men det hade inte jag så jag tänkte väl att det var dags ^^ rolig handling att hon ska skriva en artikel om hur man blir av med en kille på 10 dagar och han har ett vad om att hon ska bli förälskad i honom och att hon ska följa med till en slags bal så får han som han vill om något med diamanter XD
hahaha.. kul!





eurotrip, också en sån film många har sett! ^^ jag hade bara sett lite av den men nu såg jag hela och den var riktigt rolig fast massa porriga scener. hahah!
men "scotty doesn't know" låten är ju grym! :D hahah, finns hur många roliga scener här så.
kristin kreuk var ju sig inte lik i filmen, hon spelar ju en 'bad-girl'. kul film ändå. de som inte har sett den måste se den! jag lovar att även den tråkigaste personen kommer att skratta här :)

the sisterhood of the traveling pants & just married

the sisterhood of traveling pants (systrar i jeans) såg jag på igår kväll. jättemyspys film, lik boken men som vanligt kom inte allt från boken med där. Men det förstår man!
roligt att se typ alexis bledel och blake lively där =) hihi. Ser fram emot 2:an som kommer ut i augusti tror jag. Det var inte så många kändisar i filmen annars som jag kände igen ^^, men en väldigt snygg kille som Bridget (blake lively) hade som ragg, Mike Vogel. hot!
Såg nu att han är med i Cloverfield också, hmm.. ska nog ta och se den också. Fast jag tog bort den från min brors dator haha eftersom jag skulle få plats att ladda ner andra filmer xD dumt av mig, men det är väl bara att ladda ner igen :)



Just married (smekmånaden) var den andra filmen jag såg vid tolvtiden. haha jag vet inte om jag var trött eller något men jag garvade ihjäl mig en scen när de var på ett skitigt motell. det fanns massa roliga scener men det där var verkligen hhahhaha. men som sagt jag vet inte om det var för att jag var trött ^^ rolig var den iallafall! Skulle kunna tänka mig att se den igen, den var bättre än vad den har fått.. typ 5.1 på imdb. hmm.. men alla såna slags filmer som jag gillar får dåligt. :P
Godfather har ju fått bäst och ja, det är väl ett måste att se men när jag ser den så är det nog inte för nöjes skull utan då tvingar jag mig ;)
Den här filmen var iallafall hur rolig som helst, nog den roligaste denna veckan men inte den bästa (:




snart är det bio, mamma mia! :)

aloha

haha nu ska jag inte skriva om någon film jag har sett faktiskt ^^ Har inte sett någon idag, men håller på att ladda ner 'the sisterhood of traveling pants' (systrar i jeans) där Amber Tamblyn (från the grudge), Alexis Bledel (gilmore girls), Blake lively (gossip girl), America ferrera (ugly betty) är med! Rätt så kul.
Aja har annars bara slappat faktiskt, skrivit ner massa filmer =)

Tänkte även på en liten kul sak, att om jag skulle kallas för mia och min syster skulle säga på lördag ska jag kolla på mamma mia med mamma och mia. hahahha det skulle vara lustigt :)
jaja, nu ska jag vara lite duktig och springa 7km. MÅSTE! börjar lagra fett tror ja. har inte sprungit på några veckor nu.. =/ får lite skuldkänslor.. bara äta gott och titta på film...
äta gott + titta på film = ( - ) fatso.

PUSSHEJ!

a cinderella story & what happens in vegas

A cinderella story var också en bra film! Chad michael Murray är ju hur snygg som helst! ;)
Det som var lite jobbigt i filmen var då när hon alltid skulle berätta att hon var 'cinderella' så avbröt någon. hahah gu jag blev helt galen! XD Annars var den en rolig och söt film. Som typ alla filmer jag har sett på denna veckan har varit (: Lite smålipande igen, haahah. men också skratt! :D
Sen fick jag sån där high-school känsla igen. verkar så himla coolt att bo i USA och gå i highschool istället för en vanlig tråkigt svensk skola. hahah! det verkar mycket bättre i USA, eller ja.. DET ÄR MYCKET BÄTTRE!
Maskerader och allt sådant som är helt vanligt där händer typ aldrig här.. uh.



What happens in vegas, förvånande nog såg jag båda efter varandra! ;D Först såg jag cinderella story sen fick jag lust att se den här också. Men det tog ett tag, fastnade lite vid msn där och så..
Tyvärr fick jag inte den bästa versionen, haha det var filmat på en bio typ med halvdålig kvalité och ibland brusade det när det blev för högt. Annars var det helt okej =) Det är väl för att den fortfarande går på bio och har inte kommit på dvd.
Filmen var jättebra, JÄTTEROLIG! hahah. finns massa roliga scener. Massa villtillusa-feeling. Jag vill till VEGAS, har aldrig varit där och det känns som om allt kan hända där xD Tänk om man vinner massa pengar och allt. (: Träffar massa människor som är där för att komma bort från sitt riktiga liv eller något :P aja. detta var nog den bästa filmen på denna veckan hittills! :)

Juno & 13 going on 30


Imorse såg jag på Juno, som har 8.1 på IMDB. :) Jättesöt och rolig film, haha med Michael Cera (emily's dreamman) haha. Den var iallafall bättre än förväntat, trodde att den skulle vara lite b eftersom de på omslaget inte är såpass kända. Fast Jennifer Garner var ju med..
Det var iallafall en bra film men inte den bästa filmen, men jag skulle kunna tänka mig att se den igen fast inte just nu. Får vänta ett tag.. Tills jag börjar glömma vad det handlade om, hoho.
Snyggt intro var det också och hon pratade lite annorlunda men highschool aktigt. hahah det tyckte jag var coolt (A)





13 going on 30, eller 13 snart 30 som den heter på svenska. Var huuuur bra som helst! Älskar såna här filmer. Lite smålipande här och där men det är sånt som gör en film bra :) Fast det är ju ingen riktigt lipfilm men ändå. Sorglig scen.
Lite kul att Jennifer Garner är med här också, jag visste inte att hon skulle vara med i Juno också. Eller ja så kul var det inte men... sammanträffande! (;

Ska nog ikväll se på 'what happends in vegas' eller 'a cinderella story' hmm.. vet inte riktigt. 5,6 har 'what happends in vegas' och 'a cinderella story' har 5,4. Men Chad michael murray är ju med. rawr.

På lördag blir det mamma mia på bio med systeryster och mammie! :)




john tucker must die



John tucker must die såg jag på alldeles nyss. Jättebra, rolig sån där mysig highschool film :) Jag älskar high-school filmer.
Sen är också Jesse Metcalfe med, ohmy vad han är snygg!
Det handlar ju om att John Tucker är hur populär som helst och han har massa tjejer samtidigt men det vet inte dem, men det får de tre tjejerna reda på och så är det en tjej som är typ nobody. Hon hjälper dem, de vill att han ska förstöras eller vad man ska säga ^^

Jag visste inte det men Dan från Gossip Girl (Penn Badgley) är också med, som spelar John Tuckes bror. haha han har värsta krullhåret till axlarna.

Nu ska jag börja med att titta mer på filmer :) imorgon blir det nog 13 going on 30, det verkar också som en sån rolig film. Har gjort en lista på massa filmer.. hihih.

PUSSHEJ!


before and after


Bild 1: Innan uppdatering
Bild 2: Den som är nu.
Lite mer personlig header kan jag säga ^^
(klicka upp för större bild)
Vilken är bäst/finast?
tacksam för svar! :)
PUSSHEJ!

home





kom hem igår faktiskt. men ja, bloggar idag.
har tänkt på att fixa en ny header eller något, har tråkigt!
Hade iallafall väldigt kul på landet hihiih.
vi fiskade och jag fick köra bil lite, scaaaary men kuuuul! :D
vill tillbaka, det var chill att sitta på en båt och åka ut i sjön..
tack sötnos emma för en underbar helg!<3






hello skåningar

packat och klart (typ) ska till skåne med Emma :D (landet)
kommer hem på söndag, så är inte där länge..

PUSSHEJ!

piano

Finns så många duktiga pianister!
- jag är avundsjuk!
ex. Canon D med violin och piano, underbart!



... eller typ David Sides en youtube-kändis
Coldplay - the scientist



Som sagt: JAG ÄR AVUNDSJUK, inte lite heller...

SUNday

inte mycket sol idag, som igår!
Men ändå skönt väder idag, hoppas att det inte regnar imorgon :( Som jag tror att det gör, men då orkar jag nog inte cykla... hehe. Fast det vore ju bra, får väl tänka på det! ^^
Det var grillning igår med familjen och morbror & co. Trevligt värre! Denna gången hade vi marschmellows, hiihih. <3 Gottigt! Men innan det var jag inne i stan och letade efter en present till my sistah. Därefter tog jag en promenad till mitt sommarjobb, emmaus och träffade lite folk. :)

Snart kommer väl min syster, johan och connie snart för lite matprat och spel! :D I hope! + presentöppning.
Imorgon är det en vanlig dag igen, haha jobba jobba. Men nu är det några som har semester, lite tråk. tomt!

Det här är en bild från Sverige-Spanien på Avenyn, haha det var kul.
Härlig stämning, men inte de sista två minuterna =(


PUSSHEJ!

8 mile

den var på tv:n förut! hhaahh, grymt bra. känns lite 90-talet. :D
nu sitter jag vid min brors laptop på min säng och lyssnar på 0.977 som jag har pratat om innan, hihi! Äntligen fredag säger jag bara! Bara fyra arbetsdagar kvar, på ett sätt är det sorgligt samtidigt som det är HUUUUR skönt som helst. 10/7 börjar mitt sommarlov, haha.

Idag på jobbet var det slappt i slutet som igår :) Det var några som hade sina sista dagar och så, tråkigt.
Cykling idag till jobbet igen, hihi. känner mig duktig för sedan efter lite dammsugning i mitt rum då gick jag ut för att jogga. GOODIEGOODIE. Mådde grymt bra efteråt när jag hade stretchat under samma låt tre gånger. (medvetet)

Imorgon blir det kanske jordgubbsplockning(?) om jag orkar, annars åker bara mammsi och pappsi. men senare på kvällen är det grillning med päronen och morbror &co. Just det ja, måste in till stan för att köpa prezzie till sistaaaah! hm, kommer nog vara där inne ett tag för jag har ingenaning om vad jag ska köpa. mohaha. kul! not. Kommer vimsa runt här och där, gå in till samma affär tusen ggr och stå framför en produkt i flera år. xD That's me!

PUSSHEJ!

natti natti

god natt. hihi, har spelat lite på min nya keyboard som inte är så stor som en vanlig keyboard men den funkar alldeles utmärkt att spela på :) har lärt mig lite början på vissa låtar, coolt! piano/keyboard är fettcoolt, ni som har eller ni som verkligen kan spela ska vara lyckligt lottade!

annars har det varit en vanlig dag på jobbet, slappt i slutet. GÖTTMOS! :)
nu cyklar jag också, SKÖÖÖÖÖNT. Härlig värme och allt.

PUSSHEJ!

RSS 2.0