home sweet home

vet inte faktiskt hur jag känner mig. glad? ledsen? över att vara hemma alltså. visst hade man hemlängtan förut men när man väl var vid flygplatsen och allting ville jag verkligen inte åka. Det har varit helt underbart! alla utekvällar och morrison ;D + folket man har fått träffa såklart! nu är allting tillbaka som det var.. plugg och allting. BLÄ! skulle vilja vara där en vecka till eller iallafall den helgen =) aja that's life! tyvärrrr.
Måste bara ta ut allting sådär, *suck* önskar att veckan gick på repeat eller något. haha. igår/idag för vi var ute till två/tre ja då var dagen bäst, the last day. hur underbart kul som helst. alla fick som de ville (typ) träffa dem som man ville träffa! :D:D:D men ja, för mig slutade det inte som jag tänkte.
men det hände mycket bl.a. en pappersblomma fick jag! hahah.
iVive la españa!

orkar inte loada upp bilder här och nu. har inte ens lagt in dem.
som sagt: - måste packa upp allt. - städa lite. - spanska uppsats? - soffffta!

softa till den här låten och videon! =) hihi, från något spel 'kingdom hearts' som jag inte har spelat men låten är grym och videon är söt! iallafall det i början.



PUSSHEJ!

ultímo dia

eller nagot sadant, min spanjor haller pa att fixa sig for ikvall. Vi ska ut och sadant, sen vid tio blir det middag i en restaurang med alla. jo alla ska val vara med innan nar vi ar ute ocksa pa olika barer eller vad vi nu ska gora.
Morrison ar en valdigt popular bar for oss hahaha, vi ar pa den hela tiden, everyday. det ar anda myspys fast man trottnar lite granna. imorgon ar det hello sweden och goodbye españa. det har anda varit kul har fast man har haft hemlangtan =) jag vill iallafall sova i min sang istallet for hennes (vi delar) det ar jobbigt ibland. ha ha.

PUSSHEJ!

españa

nu ar jag i spanien, vadret har inte varit det basta men det har varit kul anda eftersom vi var pa party pa natten osaa. ska ut idag igen. orkar inte skriva sa mycket, har suttit ganska lange nu hahaha.

PUSSHEJ!

packat och klart!

image174mamma tvingade mig att packa idag för att hon skulle vara med ^^ imorgon åker jag vid fyra eller ja man ska vara på flygplatsen då, så mamma hinner kanske inte hem.

tänkte ta med mig en liten mindre väska men allt fick inte plats så det fick bli en större röd typ. har även städat rummet lite sådär och så, ska ändå bli kul på ett sätt att åka med klassen till tyskland först och övernatta där HIHIIH =D ska nog bli roligast, hhahaha. imorgon är de som inte ska med också lediga, LYCKOS!

annars har jag idag varit i skolan och haft bl.a. NATURKUNSKAPSPROV =( bajskorv. me dont like. xD och slutet av skoldagen var det aeeeerobics, sista! några ska ju iofs till franska rivieran där man har fyra pass eller något. lite kul ändå med så mycket träning, man kan fetta sig hur mycket som helst där utan att ha skuldkänslor (: (Y) Får väl åka dit nästa år!

jag får väl hoppas att jag inte har glömt något. imorgon som lunch blir det piZZzzzza, det blir man fettmätt på. jag vet ju inte om det blir någon middag senare då vi ska övernatta.
PIZZA = PERFEEEEEKT! pizzaforlaajf!<3

ska ta och ringa Sellie nu och se hur läget är. HAHAH =)

PUSSHEJ!

teve

ÄLSKA TV, ÄLSKA KANAL 5, ÄLSKA TV-SERIER!

snart GOSSIPGIRL!

image173
32 minuter kvar..... GOSSIP GIRL <3

PUSSHEJ!

plugg

vad mer ska jag säga. plugg som gäller och så.

Gossip girl IMORGON 20.00
PUSSHEJ!

söndag

jag ogillar söndagar såååååå mycket! dock är det skönt ibland för söndagar är alltid lugna.
Har varit ute och joggat, fick inte den bästa tiden iallafall haha. sprang typ direkt efter maten, mm jag hade håll. (; men det var väldigt skönt att få jogga, tänkte lite att man har då sprungit bort all pizza och fett man åt på Sellies tjejkväll. (fast jag tror inte att jag sprang bort ALLT haha) Men det var kul och softisch, vi såg på Knocked up och Saw 4. Knocked up var okej lite för lång osådant och Saw 4 hade vi redan sett innan och det är ju den bästa Saw filmen tycker jag ;D

Annars har jag mumsat i mig en liten kladdkaka, softat med min morbrors barn och bara tagit det lugnt.
Nu ska jag ta och börja plugga, sen är det noodlesoup och efter det sanningens ögonblick (ev. power of 10, om jag orkar se det)

riiight, kom på då Sellie skickade ett sms till mig om att kanal 5 visade typ Gossip Girl hela dagen. aåspafnakfnfklsndfklns ville ju se =( darrrrrrn! jag måste köpa boxen när den kommer ut (:

Gossip girl tisdag 20.00! xD<3
PUSSHEJ!

fridaynight

hemma! har varit och köpt liten födelsedagspresent till Sellie som fyllde år för någon månad sen men det är tjejkväll idag så ;) haha hoppas hon blir glad.
Ska bara städa lite och sådant. oh vi har stannat i skolan igeeeeen aplänge p.g.a. historia arbetet med collaget. Förra gången var det samhäll powerpoint haha. man blir så flamsig när man är kvar i skolan så länge. eller ja för mig menar jag länge till tre hahah :D

GOSSIP GIRL PÅ TISDAG 20.00! <3
PUSSHEJ!

gossip girl

image172
GOSSIP GIRL 20.00 PÅ TISDAG 20/5! ÅH VAD GLAD JAG ÄR :D
Men 23/5 då ger jag mig av till GALICIEN med klassen, eller ja inte alla men många. Selleri och Emeri ska ju hänga på<3 :D VI MÅSTE HA FETTKUL speciellt i Frankfurt där på hotellet. HOHOOH.
Eller nej jag ska inte längta, för det blir alltid fel. Om jag ser fram emot något blir det boooooring! när jag tycker att något ska bli tråkigt blir det hur kul som helst. Därför kommer nog detta vara huuuuur tråkigt som helst nu när vi åker. Jag kommer ju sakna göteborg, hem. Hahha för Galicien är väl inte den bästa staden man kan åka till? haha!

måste vara duktig och göra lite historia, det var därför jag satt vid datorn ^^ Blir alltid något annat. Typiskt! Har inte suttit vid datorn hemma på två dagar, ja nu sprack det ;)
PUSSHEJ!

ONE TREE HILL

image171
OOOOOH VAD BRA AVSNITT :'( tycker så synd om Peyton alltså! Det ska vara Peyton + Lucas!!
Dock missade jag 20 minuter p.g.a duschen ahha, men får väl se den imorgon :) Lipa nästan ihjäl mig idag, det var hur sorgligt som helst att Peyton måste släppa taget. <33333 ohhhh!

PEYTON <3 LUCAS. ALWAYS!

PUSSHEJ!

Söndag

image169
One tree Hill, hm ska se.. det börjar klockan sex. Alltså om typ tjugo minuter... hinner jag duscha? ja jag får nog snabba mig.
Söndag idag tyvärr, imorgon skola =( uscccch vad jag hatar söndagar. gillar inte känslan asså!
har städat lite smått som vanligt. okej kan inte skriva mer, måste in i duschen!

PUSSHEJ!



picknick

picknick var det idag på Kungsparken med några vänner från PT. :) det var trevlans! jättehärligt väder som det har varit i några dagar och det håller sig hela helgen har jag hört :D Har nästan lust för att bada, hmm när ska första doppet komma? kanske nästa helg? (;

Jag tycker att det är underbart på kvällen då solen inte har gått ner men ändå vid sjutiden då solen lyser så härligt<3 åååh, underbart att gå på en promenad då :) Efter maten och lite tv ska vi kanske gå på en promenad, vi får väl se hur det blir. Men det känns som om det kommer inte bli det om det blir för sent. Like always ^^

Hoppas alla får en underbar lördag!
PUSSHEJ!

ain't no mountain high enough

oooh vad låten är bra alltså! :) ain't no mountain high enough - Marvin Gaye & Tammi Terrell
Riktigt sommarkänsla, hur underbart väder som helst!
Råkade tappa en sak från ballkongen så jag gick ut och letade åååååååh vilket väder alltså<3 solen sken och det var då för några minuter sedan, sådan kvälls väder eller vad man ska säga. I <3 SUMMER.
Fast solen skiner nu också hihihih.

vill göra något, måste hitta på något, är rastlös!

Här får ni Marvin Gaye & Tammi Terrell med låten Ain't no mountain high enough.
ENJOOY =D SUMMERFEELING<3
PUSSHEJ!

nananana

yes dags för sovdags. måste börja sova tidigt! men nu var det faktiskt samhällsgrejen jag skulle göra på så. jag blir så trött nuförtiden. Måste skärpa mig med sömnen =) Det ser väääldigt stökigt ut här i rummet som vanligt när jag har massa prov och grejer. Nu när jag började med fotoalbumet gör det ju inte så mycket bättre, utan det är nog det som har gjort det hela så stökigt! Ska ta och städa imorgon eller iövermorgon, har ingen dans längre eftersom det är slut men har aerobics. Ska bli skönt att träna ändå, det var ett tag sen. Joggade inte i söndags p.g.a. förkylning. ajajaj!
godnatt!

PUSSHEJ!

bärbar dvdspelare

image168
jag vill ha en bärbar dvd-spelare! ^^ hahah väldigt bortskämd, nej men isåfall för sommarjobb pengarna. Det kommer ju inte ta allt, ska isåfall köpa en billig eller ja för ett bra pris runt 1200:- Hittade en Philips PET716 som spelar även brända filer och är allmänt snygg :D Eftersom min dator inte kan spela dvd filer eller något för jag råkade paja dvd formatet (CD:n sprack där innuti) hahah fråga inte mig hur det hände. Skulle ta ut cd:n och BOOM! nu när man sätter in en cd låter det som om den ska sprängas igen. scaary.
Tänk vad kul att ha en bärbar dvd-spelare, sitta på sängen och titta på kvällen. För annar sover mamma och pappa då gillar jag inte att vara i vardagsrummet och kolla på film. ååååh jag skulle se alla studio ghiblin filmer heeeela tiden och köpa massa boxar och se de boxar jag har. JAG MÅSTE KÖPA! ;P

någon som har en bärbar dvd-spelare eller har någon erfarenhet? någon som vill berätta? =)
PUSSHEJ!

ny design

image165 Ny design! Hihi hade inte mycket att göra eller ja, ville fixa lite nytt nu när våren är här. Fast den är kanske inte så mycket mer sommrig än den andra. men allting behövs fräschas upp och det är tråkigt med samma gamla design heeela tiden.
Tror nog att jag gillar den gamla mer hoho, men ändå. Förändring behövs! Har dock kvar bakgrundsbilden för den är söt, fast ska nog ändra den någon dag... kanske! :)

Skön vårdag/sommardag idag, lejontrappan var avstängd såg jag hmmm undra varför.. Annars svettade man ihjäl sig. trevligt! HAHA. Skönt att se folk i kortärmat och kortbyxor. SUMMER<3 Har även reservat Gossip Girl - ni vet att ni älskar mig. hihih, äntligen! gossip girl böckerna har ju varit utlånade.

Vad tycker ni om den nya designen då? ^^ för er som inte har sett den gamla visar jag nu både bilderna.
Bild 1: gamla blogg. Bild 2: nya!
PUSSHEJ!

desperate housewives ORKAN!

image167
oooh det verkar som ett suuuuuperspännande avsnitt idag på Desperate Housewives ju! läskigt! Det kommer en orkan över Wisteria Lane och Lynette gråter och alla är typ rädda ser det ut som. Någon dör nog :/
Väldigt varmt var det idag, hoppas det fortsätter så lääääänge. Imorgon är det nationella, göttmos. HAHAH SKOJA. aja ska väl softa och kolla igenom matten nog.

PUSSHEJ!

fotoalbum

hur kul som helst att fixa och pyssla med fotoalbumet. Lite extra kul nu när jag skriver allt på engelska där, fast har inte skrivit sådär jättemycket. När jag tar och köper andra pennor kommer jag fixa det till det hela med massa texter och fina målningar. Haha! Nu har jag skrivit rubriker, namn och sådant. Placerat fotona på de sidor jag har gjort då, inte så jättemånga men men man börjar alltid någonstans =)

Tittade även på min gamla dagbok som jag hade skrivit i fyra år typ, från 2003 - 2007. Hur mysig som helst och skrattar ihjäl mig åt vissa saker som jag har skrivit. Tänker tillbaka! :)
Har även klistrat in grejer från resan då jag var i New York typ central park gräs som jag har flätat, en cent från footlocker och från indietown, peppar från en restaurang, liten pinne från time square, liten pinne från china town m.m. åhhh vill tillbaka! Är glad att jag tog småsaker därifrån som fräschar upp minnet. Alla som är utomlands måste göra det! Man får verkligen flashback och saaaaaknar såååå. <3 New York, USA, där tänker man inte på något utan njuter varenda sekund och älskar livet.

nationella på onsdag och jag kommer att dö, har inte pluggat. Good luck Maria! Får gå igenom idag hahah och imorgon RÅÅÅÅÅÅÅÅÅPLUGGA fy på mig om jag inte gör det. Har även jobbintervju efter skolan också.. hmm undra hur det kommer att gå. Det är ju även Desperate Housewives!! Verkar jättespännande att en orkan kommer och alla typ gråter och allt. uhhh läskigt. HJÄLP, hur kommer jag att kunna plugga? + hemspråk imorgon. :( Jag planerar så himla dåligt.

PUSSHEJ!

one tree hill

image159
softdag! pyssel och annat, har pysslat med mitt fotoalbum litegranna. Roligt och mysigt är det =) Var även på Backaplan med min mamma och pappa för att bara kolla på grejer + köpa lite pennor till mig för fotoalbumet. Fast när jag kom hem och skulle testa funkade de inte riktigt på mitt svarta fotoalbum.. Suck! Men pennorna kan jag använda till andra grejer då.. Får ta och köpa någon annan dag sådana som min syster köpte till mig, fast det är bara det att jag vill ha lite fler färger annars funkar detta fint.

Det var även One tree Hill idag, åh vad jag älskar tv-serier och OTH är bara föööör bra! De slutar alltid med cliffhangers vilket jag kan störa mig på ibland men det är väl det som livar upp stämningen :) Jag undrar verkligen vad Lucas har i hjärnan när han friade till Lindsey, snacka om chockad Peyton blev.. Lucas + Peyton. Så ska det vara! Hoppas allt ordnar sig. haha som om de är ett riktigt par. Ibland kan man verkligen dras in i tv-serier.

Tyvärr är ledigheten slut, det kändes som lov! Fyra dagar gick inte så snabbt, det var göttmos. Jag orkar ändå inte med skolan imorgon och dagarna efter. Snart är det nationella prov också igen. Jag längtar till slutet av maj då vi åker till Spanien och allting lugnar ner sig. Men nu har det varit väldigt lugnt ändå. Jag orkar ändå inte med nationella.. =(

Fortfarande förkyld, men har inte ont i halsen längre :D Hoppas jag inte är för sjuk på tisdag då det är jobbintervju, orka vara heeeeeelt snorig. Sitta där och snyta sig 24.7. (;
PUSSHEJ!

valborg och 27 dresses







det var då valborg igår, det var grilltime som gällde med Selleri & Emeri<3 hahah underbara smeknamn iallafall tillsammans.
Vi gick runt hit och dit först och sen åkte vi in till stan och till Kungsportsplatsen där vid trädgårdsföreningen bestämde vi oss att grilla. HAHAH. normalt! delsjön var ju långt att åka, det tar tid. här var det i centrum och allt var bra.. hm.
Det var riktigt myspys och efter ett tag hämtade vi pinnar och skapade en egen liten brasa när elden började försvinna från engångsgrillen. HUUUR MYSIGT SOM HELST. Personer bakom oss som gick där bara "ååh vad mysigt det ser ut" yeees det var det. Däremot gick poliser hit och dit sen kom en hel patrull till oss hahah, vi blev hur rädda som helst och bad oss hälla ut våran cider som inte var mycket alkohol i ändå. När sellie hade hällt ut hennes öppna burk så sade en polis är dem andra fulla eller? (burkarna) vi bara aa.. "men då kan de väl ha kvar dem?" till en annan polis "ja då, de fullnar nog inte till" vad nu fullnar är nej men hahah nytt ord.. Efter det hela avslutade vi kvällen med donken eller ja efter det gick vi till brunnsparken.
Hur myspys kväll som helst. Emeri satte på soooft musik när vi hade fixat elden och allt kändes sååå AMERICAN<3

27 dresses
jaa den såg jag på idag med Sellie på bio! hur söt film som helst. toppenfilm! haha både rolig och underbar. Fast jag och Sellie skrattade ihjäl oss när det var mot slutet då de zoomade in Kevin Doyles ansikte och han såg sååååååå rolig ut asså. Ingen fattade nog men. HAHAHAH H HERRRRREGU! när jag tänker på det fnittrar jag lite hur det var. men ja filmen var greejt!
tråkigt väder idag ändå, men det var kul att gå på bio med Sellie :D <3

PUSSHEJ!

RSS 2.0