MERRY CHRISTMAS!


Hihi, denna fixade jag för några mintuer sen. Har inte suddat bort så himla bra som ni har märkt, men gjorde lite slarvligt. Igår träffade jag dessa söta töser och åt middag på Jensens sedan gick vi vidare till Condecco. Yummy! Därefter loggade jag in på msn exakt TOLV (inte meningen, men Selda sa det) och så firade vi våran julafton. Hahaha. Måste säga att julafton har börjat bra. Skrattade ihjäl mig och sen hade jag typ ont i huvudet. Var uppe till fem. Det var datorn som höll mig vaken till tre och sen skulle jag göra lite julklappsrim och fixa julklapparna. (Jag suger på julklappsrim och nu blev det på engelska också hahah, vet inte varför) Jobbigt att vakna idag i alla fall! Systeryster och Johan väckte mig idag vid elva. Zzzzz! Nu är julmusiken på och jag sitter här i morgonrock och inte alls redo. Mitt rum är ehmm... tror inte att det finns något ord! Måste städa! Måste lägga julklapparna under granen! Btw. Fick jag the Notebook och Big Fish av Johan :) Tackar tackar <3 Hihihi. Notebook är ju min favoritfilm! Dock var jag lite desperat och köpte en till mig själv igår och slog in den som en julklapp och skrev att det var från tomten, men nu får jag byta den. Hahah! Fast kan man ha för mycket av den filmen? Njaaa. Men ändå :)

God jul allesammans!

JULKLAPPSSHOPPING

Home sweet home. Nu är de flesta julklappar köpta, ska bara köpa en sak till imorgon. Det är inte kul att shoppa nu när det är så mycket folk. Gått från biblioteket och neråt för att leta efter julklappar, det gick bra i alla fall. :) Nu ska jag ta det lugnt! Eller nej, måste fixa ett fotoalbum till mamma & pappa som också är en julklapp. Dock tror jag inte att den kommer att levereras innan julafton men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. ;) Måste även ta och städa mitt rum, vet inte varför det hela tiden är stökigt. Garderoben ska man inte prata om! Hahah, den har varit överfull med kläder ganska länge nu. ^_^

PUSSHEJ!

SNOW DAY

Snö är mysigt. Snö är kallt. Snö är juligt.
Jag älskar jullov. Eller jag älskar lov över huvud taget. Jag behöver det men varenda dag nu på lovet påminns jag av den bajsiga Manolito grejen som ska vara inlämnad senast nyår, utan den; inget betyg = INTE bra. Aja, får ta och fixa den någon dag. Men vilken dag det vet jag icke.
Har i alla fall haft en underbar dag idag, det är en dag som jag verkligen behövde!
Annars har lovet börjat bra. Firades med utgång @ Park Lane, vilket inte blev som man hade tänkt sig men ändå ångrar jag mig inte att jag gick dit. Det var ändå Kitas folk och sådant där. Fast det sved i plånboken! Haha, jaja. Därefter har man julklappsshoppat med sin syster och sedan sovit över där (+ gjort svenska inlämningen,haha, jag blir aldrig av med plugg). Dagen efter julklappsshopping och åt ÅÅÅÅH SÅ GOD @ Bönor & bagels. Jag älskar New York och jag älskar bagels! Väldigt gott och mättande var det. Hälsade även på en snabbis på Haga marknaden där två söta töser frös. Haha! <3 Söndagen firade man två födelsedagar, kulkul!
Så den här dagen: snowday med Gurkan. <3

Imorgon väntar en julklappsshopping med Selda och lite annat. :)
På onsdag är det "firmamiddag" (alltså vi från ÖverrASKning UF) hihi. mysiigt!
Torsdag är det redan julafton. Oj vad tiden går fort!

Nu måste jag sova, gillar inte att vara uppe så här sent egentligen. Det leder till att jag sover halva dagen. :( Det bästa är att kunna lägga sig sent och vakna tidigt (isåfall) eller bara lägga sig tidigt och vakna tidigt. Man får så mycket gjort!

PUSSHEJ!

¿QUE?

No me gusta español.

SPIT

HA HA HA HA! Alltså bästa serien någonsin.
Kan kolla på vänner-klipp dygnet runt, speciellt när jag måste plugga!


BABY DON'T WORRY

Baby don't worry, you are my only, you won't be lonely.

JAG VILL KUNNA SPANSKA FLYTANDE! Ok...
Två saker kvar innan jullov.
Två dagar kvar till jullov.
You can do this.
Huvudvärk.
Vill sova.
BLÄ!
我不要

THE LION FELL IN LOVE WITH THE LAMB

Glad och inte glad! Kan börja med inte glad eftersom vi har terminsprov imorgon! Buhu. Inte nog med det har vi Geografi hemtenta tills på måndag, ekonomiprov på tisdag, svenska uppsats och spanska uppsats (+ muntliga) på onsdag. Vilken härlig vecka innan jullovet! Okej, men något som är mycket roligare: det gick väldigt bra på dansen idag cha-cha-cha! gimme moooore cha-cha! och sen har jag inte kunnat vänta med att hämta ut TWILIGHT SAGA SET från posten! HIHIHI. *Happyface!* Tyvärr kan jag inte börja läsa nu eftersom jag har massa annat bajs. Något annat positivt är att det bara är en vecka kvar till jullov! :) Sen vet jag inte om jag längtar för det är så mycket annat som måste göra innan dess och det vill jag inte. :(
Aja, derivata & logaritmer here i come!



THE WAY IT SHOULD BE

"I love you. And not just for the person you are, but for the way you make me think that we can be." - Travis Parker, the Choice.

Maria har läst en riktigt bra bok som hon ÄLSKAR! Det var värt att läsa färdigt boken till halv två i natt för att den var så himla bra, gick inte att släppa ifrån sig den. The choice är nu min favoritbok och Nicholas Sparks är min favoritförfattare. (Han har bland annat skrivit the Notebook; favortfilm, men boken var också jättebra såklart) Sedan har han även skrivit A walk to remember, message in a bottle m.fl. Jag har bestämt att jag ska läsa alla hans böcker snart! Först ska jag vänta på Twilight saga set (alla fyra böcker) som jag beställde i helgen. <3

Vill också väldigt gärna se på en brabrabra och mysig kärleksfilm! Runaway bride är på tv nu, men har redan missat tjugo minuter och har inte lust att se på den just nu. Vill se hmm.. notebook, a walk to remember, twilight, new moon, the holiday! Men det kan man inte, massa plugg att göra. Hur ska en mänsklig varelse hinna med allt som vi har? Jag behöver jullov nu! Får väl kämpa på nu och sedan njuta av lovet, bara 10 dagar kvar fick jag reda på idag. Ojoj!

Mina tre bilder från Sticky fingers!



"If conversation was the lyrics, laughter was the music, making time spent together a melody that could be replayed over and over without getting stale."
Nicholas Sparks skriver så bra!


RSS 2.0