FÖR JAG...

HAR TAGIT STUDENTEN! (NOT)
VILL TA STUDENTEN! (YES)


I stan åker det runt massa flak som bara skriker och sprider sin glädje för att de har tagit studenten! JAG VILL OCKSÅ. Iallafall åka runt på flaken och bara skrika&dansa till musiken. Haha! Om ett år då är det min tur... om ett år. Efter studenten är man vuxen och måste börja planera sin framtid; LÄSKIGT. Det vill jag inte! Får ta och njuta av tiden som finns kvar :D
Don't worry, be happy!

LÅNGHELG

Haft en extra lång långhelg, hihi! ;) Onsdagen var det ingen skola och inte imorgon heller. Nästan en hel veckas ledighet = lov! Snart är det ändå sommarlov, nu är det verkligen snart! 14 skoldagar, tre vanliga veckor typ. Fast vi har en del inlämningar, prov och sådant. Har verkligen ingen lust att plugga, man brukar ju inte ha det men nu har jag verkligen lust för sommarlov.. skoltrött! Det har ändå gått snabbt. Sommarlov snart :O Känns som om jag hade jullov igår.


Detta var däremot igår!


HIHIHI


FAIRYTALE

Norge vann Eurovision igår, måste säga att nu när jag har lyssnat på den typ tre ggr så tycker jag att den är söt och bra :) Hihi. "i'm in love with a fairytale even though it hurts" aww.


Måste blogga lite om min fredag. HAHA! Det börjar med orientering eftersom jag hade missat (+ andra i klassen som var med på resan till Galicien förra året). Orienterade med fyra tjejer till. Det var jobbigt! Springa runt i skogen och leta. Orientering är inget för mig! Jag följde mer mitt hjärta än kartan (HAHA!). Jag blev hur trött som helst, kände verkligen att energin bara försvann. Sedan ramla jag ju också. Orientering = BUUU!  Tänk att vi sprang runt i skogen typ 3h, från nio på morgonen till tolv. WIHO! Okej men inte nog med det.. När jag kommer hem så hade jag en liten känsla typ.. Hmm jag tog inte med mig nycklarna idag tror jag. Så kommer jag hem vid ett, hittar inte mina nycklar och ringer på... INGEN ÄR HEMMA! Hur dum får jag vara och glömma nycklarna? Jag tänkte nog inte så mycket. Då sitter jag där utanför dörren och väntar. Först tänkte jag att pappa kanske inte jobbar utan bara är ute och kommer snart tillbaka. Sen är jag inne på msn (mobilen) och msnar, så säger min syster att han jobbar nog. WIHO WIHO! Försöker få tag på mamma som också jobbar, så sitter jag där och luffar. Jag var så sjukt trött! Jag orkade ju inte åka till någon kompis. Efter smsande och msnande så somna jag typ i en timma, HAHAH. (Alltså jag bor i lägenhet och längst upp så ingen ser ju och man har typ våningen där själv) Efter lite sömn så har jag tråkigt och börjar dansa, läsa tidning och bara dagdrömmer. Mamma kom hem typ tjugo i fem, så cirka 4h helt bortkastade! Hahah, ska aldrig mer glömma nycklar alltså. Det har hänt förut men idag kände jag verkligen, arggh! Var så himla trött, ingen bra dag att vara utelåst! :P

Mycket text men ville bara skriva av mig.. Sammanfattning: GLÖM ALDRIG NYCKLAR!

FREDAG?

Det känns som fredag idag, haft matte-nationella (vi brukar ha ma-prov på fredagar typ) och så är det fint väder :) Annars har jag idag bara vandrat runt i stan med Selda, haha satt typ i Buttericks typ 100år och bara prata & flumma. Testade grejer och det var en jätteläskig mask som båda testade, hahahah. Creeepy! Kommer säkert drömma mardrömmar om den. ;D

Gilmore girls just nu och mwieep vad Jess är gullig och rolig! <333

I WANT WHAT I CAN'T HAVE

Jag vill alltid ha det jag inte kan få, det jag kan få vill jag inte ha! VARFÖR ÄR DET SÅ?!

Jag blir GALEN på mig själv, så himla jobbig! Som alla vet så är Beyoncé JUST NU i Scandinavium och sjunger säkert "If i were a boy" eller något medans jag sitter här och bloggar+deppar över att jag har velat fram och tillbaka i typ tre timmar (gjort absolut nada, bara pratat med selda medans jag vandrade runt i mitt rum med beyoncémusik)
När jag kommer hem så tar jag upp matte-boken (ma-nationella imorgon) och försöker räkna men får inte så mycket gjort och börjar youtuba. Sen ringer Selda och vi pratar lite och tänker på hur vi ska göra med Beyoncé och säger att vi kan tänka lite på det och ringa om en timma. Cirka en timma efter ringer Selda och så har Yasmin kommit på att vi kan ringa till Ticnet och allt, då börjar allting som jag önskar inte hade börjat. Då behövde jag verkligen en tidmaskin som kunde stoppa tiden. Tiden bara gick och gick, sen blev det ont om tid och väldigt stressigt. Sen kunde inte Yasmin eftersom hon inte skulle hinna med sitt tåg. När vi väl hade bokat biljetter typ så blev jag tveksam och tiden gick, sen börjar allt bli deppigt och nu sitter jag här och ångrar mig så himla mycket! Klockan var typ halv nio och vi tänkte fortfarande på att vi kanske hinner, för hon kommer på scenen typ nio. Tiden bara gick och gick sen var det bara tio minuter kvar och.. Buhuuuuu! :'( Jag ska verkligen skärpa mig! TVEKSAMHETEN INOM MIG SKA BORT. Jag måste ta och fatta beslut snabbare och bara göra det jag vill. SHAME ON ME. Jag som ville höra If i were a boy, halo, single ladies, crazy in love, baby boy, irreplaceable, ring the alarm m.m.

BEYONCÉ KNOWLES IF YOU'RE READING THIS, THEN
PLEASE HAVE ANOTHER CONCERT AT SCANDINAVIUM!



FREEZE LIKE ME

CHRIS BROWN<3

Här kommer det några bilder från CB @ Hovet. Sista bilden är 'Forever' - herregu vad det var bra! <3 Får en sån kick när jag lyssnar på den nu.
Han måste komma igen, vill höra bl.a. Superhuman live! ;)
Britney Spears kommer ju också i sommar, åh vill gå på den! Fast den är i Stockholm, får se hur vi gör. Men det är inte varje dag hon kommer hit. Tänk om det här är hennes sista gång?
Hon borde komma till Göteborg ju!

Har precis kollat på tv, 'vänner' börjar om på nytt! :) Hihi!
Just det, THE VOICE är borta!! Helt sjukt. Jag som nydligen blev helt addicted. Istället är det någon Rock kanal, wiho! Vi behöver ju också EN TILL radiokanal som spelar rockmusik? Lugna favoriter byttes ju till Bandit rock (raka motsatsen). Tror de att hela Göteborg är rockare? Jag vill ha THE VOICE! Jag vill ha R&B! Buhu, lite deppigt.
Förutom det lilla deppiga så har jag annars haft det underbart! (Låter som om jag har varit utomlands) Men jag har inte bloggat på ett tag så den tiden jag inte har bloggat kan jag säga att jag har haft det roligt. Iallafall igår var jag på bio och vi kollade på "Kitas - sad but true" GENIALT! hahaha:) Vill se den igen! Tråkigt att treorna ska sluta också, buhu. Aja nog med deppigheter ^^ Måste ta och städa mitt rum nu! (haha som om det inte är deppigt) ;D
PUSSHEJ!

NYTT


Bytte inte bakgrund men fixade lite annat typ header, färger och boxarna oså :) Vad tycks?
Haha byter nästan layout mer än vad jag bloggar.. Ska skärpa mig, hihi.
Nu ska jag ta och äta.
PUSSHEJ!

RSS 2.0