M.E.S. Show


Vår Svenska-film som är en talk-show och handlingen så lik The O.C. så det inte är klokt! Haha. Nej men det var så himla roligt att spela in den i alla fall, tog sin tid och sedan skulle man sätta ihop allt nästa dag som tog en massa timmar. Vi filmade OC-klippen med Seldas kamera, hahaha! Dumt för sedan kom jag ju på att man kan ju konvertera en fil från YouTube till datorn ganska enkelt. Men men, man lär sig av sina misstag! ;)
Jag har kommit in i den perioden (har massa olika perioder när jag spelar en massa tetris, äter massa choklad, äter massa gottigheter, äter inte mycket, äter fööör mycket, vill städa överallt, vill shoppa hela tiden) etc. Så nu har jag kommit in till den perioden då jag älskar att göra filmer och så, speciellt på iMovie! Så nu satte jag ihop våra bloopers i en film till en låt. Haha!


I WILL REMEMBER YOU

Längesedan jag bloggade så här sent på natten/tidigt på morgonen. Haha! Varför jag är uppe just nu är för att jag har gjort en liten video. Hihi. Det är väldigt roligt att göra på iMovie. Som sagt, det är en liten video på knappt fyra minuter, det är bara en låt. Skillnaden med den här videon och den andra är att den här har inte bara bilder så jag tycker att den blir lite roligare + typ de flesta bilder är när vi är i skolan. :) Enjoy! Alltså jag döööör av sömnbrist typ. Går ju inte lägga upp videon! Två ggr på YouTube och så är det dumma upphovsrätten som gör att de tar bort musiken.. Trevligt? Sedan på en annan sida var videon för stor så minskade jag den och plötsligt funkade det inte ändå och allt gick bort. Nu testar jag en sista gång, sedan går jag och lägger mig och försöker fixa det imorgon... Suck! - Typiskt. Började med inlägget innan fyra ju! Nu är klockan fem! Om typ tjugo minuter eller något tror jag att mamma ska upp, hahah!


Hahaha, skrattar ihjäl mig och gråter inombords typ. Härlig skoltid!
Tanken var att jag tänkte göra en film med UF-minnen typ, istället gjorde jag lite både och. UF/skoltiden. Saknar UF-fika som vi brukade ha. Hihi. Saknar det mesta som alltid!
GODNATT! (Godmorgon?)

LIFE IS GOOOOOD

We're pretty good after all!
ÖverrASKning UF

Jag kan aldrig somna dagen innan jag reser...

Jag kan aldrig somna dagen innan jag reser. Måste somna, ska upp väldigt tidigt imorgon (idag) och sedan vill man ju vara pigg när man första gången är i Rom! Får försöka sova. Ciaoooo! [Testar sms-blogga]


THE WORLD IS A BOOK, AND THOSE WHO DON'T TRAVEL READ ONLY A PAGE - SAINT AUGUSTINE

Det blir en cityweekend after all! Åh, är så himla glad. Trodde inte att jag skulle resa något den här sommaren men det blev som förr förra sommaren då jag åkte till Frankrike med pappa i fyra dagar. Då var det också ett nytt ställe och nu är det Italien! Har varit i Barcelona så många gånger nu och det är ju tråkigt att vara i samma ställe flera gånger när det är väldigt många ställen som jag inte har varit på. Det som är bra med dessa sista-minuten är ju att jag inte behöver längta så mycket, det är ju redan nu på fredag! Hihi. Ska snart knalla mig bort till biblioteket och låna någon Rom-bok. Har gjort lite antecknar i en mini-bok men vill ha en resebok också. Så mycket historia etc. som kanske är bra att veta.

Som avslutning delar jag med mig ett bra citat av Mark Twain.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn’t do than by the ones you did do. So throw off the bowlines, sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.

BOB MARLEY

"Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for."

SUMMER

Igår var det första gången på väldigt länge som jag gick och lade mig vid TOLV! Jag upprepar: TOLV! Det var även första gången på länge som jag gick upp typ HALV ELVA, HALV ELVA! Haha. Kan också bero på att mamma, pappa och jag var på en liten utflykt dagen innan. Alarmet gick 7.30 (somnade om), mamma ropade på mig 8.15. Sedan så somnade jag vid 3.30 eller något (lade mig runt tolv, gick verkligen inte att somna!!) = sov inte alls många timmar! Vi åkte i alla fall till Strömstad och sedan till Nordkoster. Fint och trevligt! Tog sin lilla tid att åka dit, men det var väldigt lugnt och härligt vid stranden.


Hahahah. Jag gillar bilden men kan säga att man riskerar mycket när man aktiverar självutlösaren på en sten och springer sedan ut i vattnet. Så klantig som jag är så... gick jag bara rakt ut när jag skulle ta den andra bilden och glömde kolla mig för och sedan när jag gick tillbaka såg jag att det var ganska många maneter, bildbevis 1:


Men eftersom jag är manet-människan själv som räddade manet-familjen i Fiskebäckskil så blev jag inte bränd! TACK MANET-VÄNNER! (♪♫ knowing you can always count on me, for sure, that's what friends are for ♪♫) Där ser du systeryster och Johantoan, det lönar sig i slutändan att vara snäll och jag är väldigt glad för att jag hjälpte dem. Bildbevis 2 (från Fiskebäckskil när jag räddade maneterna):

Försökte med två tunna pinnar/strån som en liten chinese-girl men det funkade inte så bra. Använde sedan en tjock pinne och räddade dem! STOLT! Hahah. Bild 2 är när jag hälsar/klappar en manet. (innan jag såg att de andra behövde min hjälp!) Love at first sight. Som ni ser, var det verkligen TUSENTALS maneter. Hur kan man motstå att inte rädda maneterna så att de får vara med sin familj och vänner? HUR KAN MAN DET SIS' & JOHAN?

Okej, tillbaka till ämnet varför man riskerar mycket när man tar självutlösaren och springer ut till vattnet. När jag skulle ta typ den tredje bilden så lade jag självutlösaren på ett annat ställe och det var efter jag såg maneterna. Är ju inte bff ÄN med maneterna (måste nog rädda fler än två/tre) så kan ju inte riskera att gå på dem eller gå för nära. När självutlösaren är på så är man ju alltid snabb och stressad för att hinna. Så jag försöker smidigt men snabbt kliva över manterna på bergdelen där det lutar som en liten backe och alltid är halt och wiiips så ramlar jag i men lyckas snabbt hoppa upp för att inte bli för blöt + för att komma med i bilden. Bildbevis 3:


THE ONE WHO DOESN'T FALL NEVER STANDS UP

Hahaha. UPPFRISKANDE! Gick tillbaka upp på berget och hade pappas jacka runt mig när jag försökte torka jeansen. Hade planerat att typ ta med en kjol eller något om det skulle bli varmt, men typiskt nog så gjorde jag inte det! (Var ganska stressad på morgonen också!) Till slut tog jag på mig dem, när de inte var lika blöta men fortfarande ganska blöta. uuhh, inte trevligt att ta på sig blöta jeans, det vet nog alla! Dem blev i alla fall torra efter någon timme. :) Snipp, snapp, snut, så var sagan slut! (Inte riktigt en saga, det hände ju på riktigt men det låter faktiskt som om den är påhittad och till för barn så att de ska vara snälla mot maneterna hädanefter. Haha!)

RSS 2.0