SIMPLY THE BEST

"The only place where success comes before work is in the dictionary."


ÖVERRASKNING UF HAR GÅTT VIDARE I "BÄSTA UF-FÖRETAG"!
http://overraskninguf.webb.se

 

"Some people dream of success... while others wake up and work hard at it."


Så är det bara. Simply the best! Nu ska man kanske inte vara för kaxig och skrytsam. Men hur många UF-företag är det egentligen av alla Göteborgs UF-företag (300+, 240 på mässan!) som kommer vidare som BÄSTA UF-FÖRETAG? Jo, typ femton. En av dem femton är ÖVERRASKNING UF! (+ ett annat företag från Kitas) Kitas Gymnasiun: we're good! Jag måste säga att all tid och allt jobb som vi har lagt ner på delårsrapporten + affärsplanen (som vi tyvärr inte kom vidare i, men vem bryr sig nu?) har finally paid off! Visst, vi lade inte lika mycket tid på delårsrapporten men den blev så mycket snyggare. Viktigaste är att vi lär oss. Vi lär oss av våra misstag. Inte nog med det har vi även frysit häcken av oss på Haga Marknaden och alla butiksbesök. Som sagt, det lönar sig att lägga ner massa energi. Glädjen när man fick reda på att man har gått vidare är obeskrivlig! Haha! Vi tänkte verkligen inte att vi skulle gå vidare eftersom igår fick vi reda på ett misstag som vi hade gjort och det tog bort allt hopp. Men allt kan tydligen hända!


"When you reach the top, keep climbing."


Nu ska vi inte sluta kämpa, utan vi ska ta i ännu mer! Förhoppningsvis väntar Stockholm på oss och därefter Italien kanske? Haha! Den som vinner bästa UF-företag i Göteborg går till Stockholm och efter det går det bästa UF-företaget i Sverige till Italien för att tävla i EM.


NO MORE SPORTLOV?

Sista sportlovet i hela mitt liv. Tragiskt. Behöver en vecka till!
Jag orkar inte vakna tidigt imorgon. Jag orkar inte plugga.
Men jag orkar träffa alla söta klassisar. Så ja, jag orkar väl skolan.

Nu är det a new start, a new beginning.
Lovet är slut (det har även varit kinesikt nyår) så nu börjar nya Maria.
Jag har varit duktig med gymmandet i alla fall. Sportlife är nice! Idag körde jag Power Yoga och joggade en kvart efter det. (: Hihih. I feel good! ♪ ♫ I slutet på yoga-passet så somnade jag nästan (avslappning). Bakgrunden var lugna härliga låtar och så låg man där med en filt. Vill lätt gå på fler yoga-pass när man skaffar gymkort! Däremot skulle jag inte vilja bara gå på yoga; alltså köpa något kort bara för yoga. Det kändes som om man skulle kunna göra övningarna hemma. Det kändes som om man inte var i Sverige när man satt i skräddare och bugade och sade "namaste" i slutet av passet.

NATTINATTI!

"Hunden" var väldigt populär på yogan. (Alltså när man står så)


NATE ARCHIBALD

he is perfect... so perfect.

 

Jag vill till New York så mycket så att jag DÖR! Snälla, ta mig till New York!!!

(Ja, jag har kollat på Gossip Girl; 12 avsnitt på två dagar..)


HAPPY NEW YEAR!

新年快乐

Kinesiskt nyårsafton idag, middag och gottigheter. (:

Gott nytt kinesiskt nyår!


SICKSICKSICK

Det är sjukt vad jag inte har lust att plugga. Jag borde verkligen men har ändå inte börjat! Jag vet inte varför och vet inte vad jag ska göra åt det.. eller jo, börja plugga. Jo det ska jag göra snart! Snart!

Nu är det SPORTLOV, känns inte så. Det känns som en vanlig fredag och att det bara ska vara en helg och sen skola igen. Som tur är, så är det inte så. Skönt med lov! Äntligen! Lyckost alla människor som ska åka skidor, åka till LONDON!, åka bort från allt. Jepp, lyckostar! Nä, nu får jag ta och börja plugga. Har inte skrivit ett ord på svenskan som ska vara inne idag? söndag? Men jag vill så gärna se på någon film, åh har ingen lust alls att plugga. Skulle ha gjort det tidigare, men det gick inte. Somnade. Bokstavligt. Sov i typ två timmar. Nu ska jag ta och hämta lantchips med gräddfil smak. Yummy!

Låttips: Demi Lovato - Everytime you lie

LITTLE MISS LATE

Hej! Det här är Maria. Jag ska då berätta om min morgon, som måste vara första icke-stressade morgonen på VÄLDIGT länge. Då menar jag det verkligen, VÄLDIGT länge. Inte denna terminen, förra terminen, förr förra ens? Ok, you get my point. (;

Det var i alla fall idag 9/2 - 2010 något märkligt hände. Radion (väckarklockan) 6.29 sattes på. Mobilalarmet 6.30. 6.40 VAKEN! Jag bara reste mig upp. Gick på toa, bytte om, sminkade lite, åt frukost (LÅNGSAMT!). Kollar på klockan och den är 7.10, bussen går 7.35. Kändes nästan som om klockan gick fel. (Min väckarklocka går fel, men den tittade jag inte på!) Vanligtvis brukar jag gå upp typ 7.15 och springa runt överallt och stressa. Den här gången kändes det lugnt, konstigt, bra och härligt! Jag går sedan och borstar tänderna, lägger in det som behövs i väskan och BÄDDAR SÄNGEN I LUGN OCH RO! Hahaha. Sedan går jag lugnt till bussen. Ingen stress. Ingen "It's my life". (Min bror brukar säga/sjunga låten då vi skulle åka tillsammans på bussen. Jag sade "it's my life"  när vi sprang till bussen och stressade. (har ett fotoalbum där jag skrev it's my life på första sidan) Sedan dess har "it's my life" relaterat till stressiga Maria morgonar.)

Ja, det här var i alla fall min morgon. Jag hoppas att den fortsätter att vara så. Jag kände mig duktig och normal. Det är dumt att jag skriver om det här när det borde vara självklart att ha en sådan här morgon och att alltid komma i tid. Det blev mycket om en morgon som var på 30 minuter. Men jag hoppas att i framtiden så kommer jag att läsa det här inlägget och säga
"Tsss, vad betyder 'försent' egentligen?"

Okok. Nog om det. Hoppas inte att den här morgonen bara var idag. Om jag fortsätter tjata om det så kanske det blir tvärtom: jag går tillbaka till tidsoptimisten Maria. Jag måste erkänna att jag verkligen är det. Oavsett om jag har en hel dag på mig för att göra ordning mig inför någons utgång, b-day, middag, stan så måste jag ALLTID stressa och oftast hinner jag inte prick i tid. Nu ska det bli skärpning! Jajamensan. Jag tror inte att allt ska ske över en dag men vem vet. (:

Jag vill ändå ha några tee's som jag har sett lite runt om i världen.
"Always late but worth the wait" Hahah! Top shop hade den och den var sååå söt!
"Little miss late"
"Sorry i'm late"


Btw. Pengar rullar in som det ska, det går bra nu!
Flickorna Kanold gillar våra lådor, de vill ha fler! Jippi yeyey! 4-gott (godisbutik vid Lilla bommen) har även våra lådor. :] Hoppas folk köper nu då, annars är det lite pinsamt. But still worth it!

Jag vet inte varför. Jag kommer ångra imorgon. Men jag vill ha lika svettig och jobbig step-pass som förra gången. Även om det var "KILL ME" typ vid slutet så kändes det ändå skönt att fått träna på riktigt! Nu ska jag ta och fortsätta vara duktig. Varför sluta nu? :)


P.s. Malin du är världens sötaste! :*


SIMPSONS

I look up to you... because you let me down. - Lisa Simpsons

Har precis sett på Simpsons och var tvungen att skriva ett bra, gulligt citat som Lisa sade precis till Marge för att hon fuskade. Citat, dikter och lyrics är good things in life! (;
Snart börjar 2 1/2 men, det ska jag se! Skolan känns slapp, fast den egentligen inte är det. Har några inlämningar. Måste nog börja på dem, hmm.. Varför gör jag inte det egentligen? Kommer bara tjata sedan när allt är stressigt. I alla fall idag stannade man i skolan till halv fem och ja vi fick inte gjort så jättemycket men skrattade en hel del. Det var det värt! :]
Gamla bilder och spanska filmen förlänger ens liv med 10 år!

PUSSHEJ!


WHAT IF

Tänk om jag inte skulle ha valt Kitas. Oh my vad mycket jag skulle ha missat.<3


FLYING HIGH

JEM - FLYING HIGH. Myyyyyyycket bra låt!

 

Slutet på UF-lektionerna är alltid roligast. Det är då hjärnan slutar fungera och skrattet börja komma. Love it! T.ex. igår när vi skulle gå hem och Emma sade att jag skulle titta genom ett litet hål "sneak-peek" en affär som ska öppnas snart. Kort som jag är så når jag inte. (Haha!) Kände mig som ett litet barn. Emma och Louise var tvungen att lyfta upp mig och det tog sin tid för vi alla skrattade ihjäl oss och jag råkade slå till Emma oså. (Sorry!) Hahahaha. Men jag lovar att i alla fall mitt liv förlängdes med några år, det tackar jag för. :) Sen vad som var inuti hålet ja... jag kan säga att jag förstår varför hålet ligger så högt upp. Hahah!


Idag har jag känt mig trött, seg och borta. Vi hade step på "aerobicsen" och jag kan säga att jag har inte tränat på länge så att jag har blivit jättesvettig. Nu på det här passet körde vi step och höjde step-brädan så högt som man kunde = JOBBIGT! Det måste vara det jobbigaste passet på de tre år som jag har gått i "aerobics". Lite kul när Jonas (läraren) sade "Sista gången nu!" så gör vi koreografin en gång till och sen säger han "En gång till bara." Alla bara "NEEEEEJ!" Hahahah. Skönt! Annars skulle jag nog ha svimmat. (Typ!)

 

Detta var längesedan! En barndomskompis och jag ute i snön. <3
Meddelande till den som har hand om vädret: Snön kan smälta bort nu, tack!


TOGETHER

To be TOGETHER, you need to-get-her.

RSS 2.0