GO SPAIN

KOM IGEN NU SPANIEN!
Tråkigt att Japan förlorade förut. :(

KÖPTE DEN INTE



MEN SÅ GJORDE JAG DET ÄNDÅ :ppPpPpPppppp

Haha, fy vad tråkig jag är. Men i alla fall, idag köpte jag den. Och jag måste säga att den är snyggsnyggsnygg! Man fick med ett rött skal också, så den använder jag just nu. Den är så snabb, touchen är <3 och den har wi-fi som jag sade. Allt är bara mwaaah!

RETOUR A VEGA

Le mignon Emma. Här kommer ett nattinlägg.

Franska är det finaste språket, den här låten spelas hela tiden i min Spotify & iPod.

the stills - retour a vega

Okej. Idag har det varit en chillchill idag! Vaknar alltid så himla sent. (och lägger mig alltid så sent!) = sluta whina, får skylla mig själv. Jaja, nu håller jag på att läsa New Moon också och den är sååå bra. Skönt att läsa ute på balkongen, speciellt när det är så fint väder som det var idag! Förhoppningsvis läser jag ut den innan jag ser Eclipse på bio. (på premiären den 30:e juni, åh längtar!) Sedan har jag andra böcker att läsa. Det blir alltid så när jag väl läser en bok så vill jag börja på en annan också. P.s. I love you ska jag läsa efter New Moon! Harry Potter böckerna får jag läsa i hösten (säger alltid så) tycker de verkar mer höstiga. Hahah! Snart kommer väl den sista filmen på bio?! :O LÄNGTAR TILL DEN OCKSÅ!

Och förutom allt det där så har jag verkligen toksurfat och kollat efter mobiler. Hehe. Youtube är bra! Eller kanske inte, jag sitter hela natten och kollar på reviews, sedan så blir jag sugen på att köpa en! Jag vill ha en touchmobil. Har velat ha en sedan förra veckan när jag började kolla hela natten lång. Typ i förrgår kunde jag inte sova bara för att jag tänkte/drömde att jag hade mobilen och allt sådant. Det gör jag alltid när jag får en sådan teknik-period. (Den tiden jag är galen och tänker bara på tekniska prylar eller spel.) Det är så konstigt att man tänker hela tiden "Åh, jag lovar jag kommer aldrig tröttna på den grejen! Ska ha den i all evighet! Ska sova med den!" (Haha, typ!) så tröttnar man ändå på den och vill ha mer eller bara något annat. :( Men jag vill veeerkligen ha en ny mobil. Min morbror i Taiwan har lärt mig att man ska njuta av livet, inte tänka så mycket. Bara go with the flow. Vill man ha något så tar man det. (Inte snatteri!) Men att man inte ska tänka på pris etc. Bara göra det! NU SKA JAG GÖRA DET. IMORGON KÖPER JAG EN NY MOBIL. På köpet får jag nog en mamma som kommer att skälla på mig. Hahaha! Nej men, imorgon vill jag i alla fall titta på två mobiler som jag har tänkt. (om jag orkar)

HTC smart (pink) så himla snygg så att jag dööööör! Det är exakt den rosa färgen som jag Ä L S K A R! Den kollade jag på först. Ganska enkel telefon. Har dock ingen wi-fi. 3mpx kamera (behöver inte ha bra kamera). Enkla funktioner. Qwerty tagentbord (alltså på skärmen). Friendstream, någon funktioner där facebook statusar etc. hamnar. Bara bläddra en gång så kommer man till favoriter där man lägger nio vänner som man kan snabbt ringa/smsa. Så är det en bild på vännen. Hahah! Sådana smådetaljer som jag blir såld på. Egentligen är det inte så mycket med telefonen när jag tänker på det. Designen och lite smådetaljer är väl det som gör mig såld. Den är inte så himlans dyr; 1800kr.

Samsung Galaxy Spica i5700 (black) är inte lika snygg på det sättet som HTC är tycker jag. Den ser lite tråkig ut. (på bild. hört att den är snygg i verkligheten) Mer stilren tror jag. Den andra är ju rosa så det är väl det som gör den snygg för mig! Den här har i alla fall typ allt. Wi-fi, stor skärm, bra touch, snabb, Android (kan ladda ner massa applications), qwerty tagentbord när man vrider OCH halvskärm. Yeah! Likt iphone men mer b antagligen. Haha, min plånbok är inte stor nog för att kunna köpa en iphone sedan vill jag nog inte köpa en så dyr. Det är ju jag! Som brukar tappa, förstöra grejer.. (säger hela familjen typ, buhu) Grymt bra batteritid också! Det har HTC med, men den här har bättre. Tror nog den här är ett bättre köp eftersom jag hittade den på Phonehouse för 2000kr!!

Det här är ett typiskt i-landsproblem. Men alla har ju olika slags problem i världen. Man mår ju dåligt när man inte har det som man vill ha och så tänker man på det hela tiden. Jag har ändå råd. Jag tänker alltid på vad andra människor spenderar sina pengar på och hur jag inte spenderar lika mycket. Så tänker jag men då kan jag väl göra det? Hon köpte ju en tröja för 2000kr! Men deras inkomst ser ju liiite annorlunda ut också. Önskar att mitt bloggandes här gav några tusen i inkomst. Får nog börja lägga upp några "dagens outfit" och lite modetips! Hahah :) Aja, får väl se hur det blir imorgon.... Durudum!!! Nästa inlägg kanske rubriken blir "i'm crazy but this phone is amaziiiing!" Hahaha.

Nu får jag gå och sova på saken.

Eller nej, just det! I torsdags lunchade vi som jag skrev i inlägget innan. Det var riktigt myspys! Kändes som en gammal rutin att man efter skolan går runt i stan med ett härligt gäng, fast bättre. Vi åt i alla fall sushi och det var yummyyummy. Sedan gick vi runt i stan och shoppade/fönstershoppade. Åh, tyvärr sprang tiden iväg och jag var tvungen att gå till jobbet runt fem. :( Känslan var typ som när man ska vakna till skolan klockan halv sju på morgonen "Ska jag verkligen gå? Jag orkar och vill inte! Snoozar lite till." Hahah. Nä men. Det får bli flera sådana dagar. Det sade vi ju! Eller Yasmini? Nästa vecka? :D I hope so. ♥


1-0

Jag är inte så himla fotbollsintresserad men VM är roligt att kolla på när det är bra länder. Men hur kunde det bli 1-0 till Schweiz?! Säkert bara för att Torres inte var med i början. Buhu! Hoppas att det går bättre för dem nästa gång då de möter Honduras!

Idag på jobbet var det i alla fall lite kul på rasten när jag och en kollega gick på en liten äventyr. Hahaha! Inte med meningen då. Tydligen blir det massa problem om man glömmer brickan som gör att man kommer in här och där (+ så att hissen ska funka). Vi gick för att ta trapporna istället och så behöver man brickan typ till alla dörrar men vi tryckte på en nödutgång-knapp sedan så behövde man brickan in till själva avdelningen vi skulle till. Haha! Så vi gick ner igen för att gå tillbaka men då hade vi låst ut oss därifrån. Så vi gick ut genom byggnaden och skulle in till huvudentrén men då behövde man plötsligt en bricka där med. Helt sjukt, vi skrattade ihjäl oss. Hahaha! Det kändes som en film eller något, hahah! Som tur var hade hon med sig mobilen så vi ringde till ena säljcoachen och så kom han ner. Pheeew! Nu kommer vi nog aldrig glömma brickan igen. Haha!

Imorgon blir det lunch med några sötungar! :]

TORRES

Åh, Fernando Torres spelar inte just nu. Jag som ska jobba snart kommer ju missa om de byter in honom senare i matchen. :( Han hade också någon knäskada så det var inte säkert att han skulle spela. Jag vill i alla fall se honom spela!

FELSMS.COM

HAHAHHAAH!
Till: Chefen
Sms: Jag drömde en sexdröm om dig inatt. Helt sjukt faktiskt. Jag tog dig bakifrån ;)
Svar: Jag tycker att du kan hålla sånt där för dig själv.

Förklaring: Ingen löneförhöjning här inte! Skulle skicka till Charlotta, en tjejkompis. Chefen är en man och tror säkert fortfarande att jag är bög. Vilket jag absolut inte är :)

/Roderick

Till: Chefen
Sms: Hej, jag glömde berätta att jag tog 200kr ur din plånbok igår. Bara så att du vet ifall du saknar dom. Och ifall du inte saknar dom så glöm det här smset :)
Svar: Nej det har jag inte märkt men jag måste säga att det var lite väl fräckt av dig. När hade du tänkt att betala tillbaka dom?

Förklaring: Skulle skicka till min sambo men min chef fick smset. Som tur är så är företaget så pass stort med så många anställda att jag är rätt säker på att han inte har någon aning om vem jag är plus att jag har ett kontant som inte är registrerat vilket gör numret hemligt. Därför struntade jag i att förklara för chefen att det var ett felsms. Nu går väl han och undrar vem det är som har norpat 200kr av honom :)

/Jane

Till: Ny flickvän
Sms: Det var gonorre jag hade. Kuken var som en majonästub. fick duscha bort kallingarna i går kväll. Om ca en vecka är jag fit for fight igen.
Svar: Det var bland det äckligaste jag hört. Jag kommer gå och testa mig i morgon och visar det sig att jag fått samma så vill jag aldrig mer se dig.

Förklaring: Skulle skicka till en polare när jag var på väg hem från ungdomshälsan men skickade olyckligt nog till tjejen jag nyligen träffat och gillar mycket.

Till: Frun
Sms: Jag blir galen. Min fru gråter och blir ledsen för allt. Känns som jag lever i något deprimerat helvete. Vad fan ska jag göra. Jag gör allt för att göra henne glad men minsta vi tycker olika så kommer tårar.
Svar: Det här smset blir jag ju inte gladare av. Vem skulle du berätta det här för?

Förklaring: Kände mig taskig som skulle smsa om råd till min närmaste vän men skickade fel. Det blev en kväll med ett bra prat men med gråt.

Till: Pappa
Sms: Nu har jag beställt klipptid till dig. 1600 på fredag. Det är väl bra innan du skall på disco?
Svar: Jag får inte gå på disco för Inger och håret tappade jag för 20 år sedan


Förklaring: Skulle skicka till min 14 åriga son men skicka till min far som inte hade tänkt klippa sig och disco var han för gammal för.
/Yvonne

Hahahhaa, kan inte läsa mer måste sova nu!
Gå in på http://www.felsms.com för fler roliga sms. (=^_^=)

TETRIS

Alltså jag hittar alltid på något att göra på natten. Det går verkligen inte hur mycket jag än planerar att sova tidigt så slutar det alltid med att jag är vaken till sent på natten! Väldigt konstigt. Typ nu har jag spelat Tetris (Blockwars på Blip.se) i tre timmar eller något!! Hahah. Man tröttnar aldrig! Och nu precis spelade jag lite snake medan jag skrev det här. Trevlig spelliv jag har. Härligt väder idag i alla fall! Börjat läs New Moon också. :) Hoppas jag orkar/hinner läsa ut den innan jag ska se Eclipse på bio. Tänkte att jag skulle fräscha upp minnet lite.


Åh vad jag vill tillbaka till flaket när jag lyssnar på den här!
(+ Park Lane, men påminner mest om flaket för mig)
Jag måste göra någon dag ett inlägg med massa låtar som påminner om studentdagen, det är sjukt många! Får flashbacks hela tiden när jag lyssnar på musik.

JA

Oj herregud. Nästan att jag tryckte på ja när iTunes frågade om jag villa synkronisera med biblioteket som jag har här på laptopen. Har ju bara de låtarna som jag vill lägga in nu. Hahaha. Vilket i-landsproblem. Om jag skulle ha tryckt på ja så skulle alla mina 1300 låtar försvinna och de har jag inte kvar på datorn längre. Trevliga blogg-inlägg jag gör nu på natten..

Holy macaroni. Tog tre sekunder att lägga in 113mb med låtar.
Min gamla dator tog det lååång tid för att bara lägga in 20mb. hahahah!

MARCHIN ON

Jag gillar att hitta "nya" låtar. Som man kan lyssna på 24/7 eftersom man har spelat alla andra favoritlåtar hela tiden så att de blir uttjatade. Haha! Ganska tråkigt när det blir så, men ja.. det händer alltid!

There's so many wars we fought
There's so many things we're not
But with what we have
I promise you that
We're marchin on
We're marchin on



Den var med i ett avsnitt i Vampire Diaries också. Hihi!
Det finns grymt bra låtar därifrån, har hittat en playlist med låtar.
Thinking of You, Wait it Out - Imogon Heap, Say (all i need) och många fler!

Nä nu måste jag lägga in låtar i Ipode även om det är sent. Jag som hade tänkt börja med att lägga mig tidigt och vakna tidigt från och med idag. Aja det som tar tid är att jag måste radera hela tiden för att minnet är fullt. :( När jag väl ska radera så tänker jag alltid "Den här låten kanske jag vill lyssna på någon gång ändå, när jag känner mig si och så." Hahah! Sedan gillar jag att ha alla slags låtar. Men men. You win some, you lose some. C",

EARTHCAM

Hahaha! Herregud.
Just nu kollar jag på earthcam.com, New York, Times Square.
Jag vill bara kunna röra på skärmen och plötsligt teleportera mig dit.
Det är så gulligt att det finns en sittplats, trapp-liknade som går uppåt i mitten av Times Square där man antagligen kan kolla på fotboll eller något. Så många som sitter där.
Här i Sverige går det ju inte att göra något alls förutom att dricka regna som kommer varje dag! Buhu. Lyckost min syster som ska dit i höst. Lyckost alla New Yorkare som redan bor där och vandrar omkring. Jag vill ha en bagel, Starbucks och en BLT. :(
Ååååh. NEW YORK, these streets will make you feel brand new. Big lights will inspire you!
Jag vill nästan helt seriöst ha på datorn och somna till city-ljudet. ♥

2006 april
Var bara där i några få dagar, men det är väl då man njuter exakt varje dag, timme, minut och sekund. Vi prövade massa olika maträtter/godheter eftersom vi beställde olika och smakade av varandra. Vi åkte runt överallt och också bokstavligt gick runt överallt. Vi vaknade åtta på morgonen och kom tillbaka väldigt sent på kvällen. Och så var det viktigt att somna så snabbt så möjligt så att man fick tillräckligt med sömn för nästa dag! Åh, vad jag älskar city-städer och att upptäcka en helt ny stad - definitivt det bästa som finns i livet! Skulle jag ha alla pengar och tid i världen så skulle jag ha BARA rest runt i hela världen och sedan när jag har sett allt så åker jag tillbaka till New York och där dör jag lyckligt. Hahah!

AJABAJA

Skulle inte börja med att fixa lite på designen.
Får fortsätta imorgon.
Måste nog sova nu.

2007 - 2010

Älskar min Macbook. Till skillnad från min andra dator som var seg, jobbig, inte så bra som denna! Haha. I vilket fall så har jag utforskat mycket med datorn och har nu gjort en film på iMovie. Den är 9.33 så inte den kortaste filmen, men jag satt uppe med den till fem på morgonen igår.
Hahahah! Så kan det gå.


En film till mina söta Kitas-älsklingar. Saknar er redan!


PADDAN

I mitt liv så har jag gjort mycket och haft så många underbara och roliga minnen men detta är en av de tusen miljoner grejerna jag har gjort i livet som nu klassas som bland det roligaste och underbaraste - att åka paddan. Vem skulle kunna tro det egentligen? Det var ju inte heller någon riktig sightseeing, utan något helt annat.

Känslan att stå där och dansa med sin klass och veta att man är påväg till en plats där ens nära och kära står och väntar på en. Platsen där man ska springa ut och dela med sig sin lycka och sedan börja sitt nya liv. Det är en känsla som är ganska obeskrivlig och en känsla som man vill känna hela tiden. Det är farligt att titta på videoklipps, man blir tårögd och längtar tillbaka så mycket så att det gör ont i hjärtat och hjärnan.


Saknar saknar saknar. Vill bara ha den dagen om och om igen.

ONCE YOU GO...


MAC YOU NEVER GO BACK!


Hihi, första bilden på macbooken.
Idag fick jag min maciis äntligen! <3
Den är en aning komplicerad, men snart så fattar jag väl allt.

PROM @ MARSTRAND

30:E MAJ 2010 var det bal i Marstrand. En lyckad sådan!
























































...en bild säger mer än tusen ord.



STUDENTEEEN!


FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR VI HAR  TAGIT STUDENTEN, FÖR VI HAR TAGIT STUDEEEENTEEEN. FY F*N VAD VI ÄR BÄST!

Imorgon eller någon gång snart kommer bilder & exakt allt om en av de bästa dagarna i mitt liv.
3/6 2010!

RSS 2.0