KAN INTE FATTA

att studenten snart är här!

Jag har idag rusat runt till olika mottagningar och haft det helt underbart, roligt och mysigt! (mättigt & gottigt också!) Måste jogga eller något nu innan balen, hahahah. Det var i alla fall UNDERBART! Längtar till studenten, men ändå inte när man tänker på framtiden etc. Jag längtar till den dagen när vi hoppar av glädje. (Har sagt det tusen gånger, men det kan man inte säga det för mycket.) I alla fall fick rysningar när jag stod där och kollade på söta studenter i vita klänningar samt killarna i kostymer! De stod där och hoppade till musiken och skrek av glädje. Åh, den dagen kommer om en vecka.

Annars har vi haft det lugnt och skönt i skolan; slappt! ... för en gångs skull! Har varit happyhappy eftersom allt i livet rullar på nu innan studenten. Fick reda på betyg som har gett mig minst tio års förlängning av livet p.g.a. lyckan! Däremot blev man lite ledsen i ögat när jag råkade sätta mig på mina solbrillor. :'( Buhu! Nu har jag i alla fall köpt ett par nya som inte är svarta utan mer blommiga. Haha! Vill ha svarta, men de finns ju inte! Argh. I-landsproblem. Haha! Nej men nu ska jag väl byta om och sådant. Vill se på Vampire Diaries egentligen. Så bra! Kan inte sluta säga det.
Mwaah! :*

JAG VILL

...SE PÅ VAMPIRE DIARIES!


EENIE MEENIE

Shes indecisive
She cant decide
She keeps on lookin
From left to right


Haha. Vad har jag gjort idag? Hmm. Nada! Men egentligen borde jag göra typ alla inlämningar, plugga på prov och allt sådant. Svårt att plugga på söndagar, svårt att plugga över huvudtaget. Har inte ens kommit hälften i Geografi-inlämningen som jag har tills imorgon. Jippi! Skönt att det är en lååång sovmorgon i alla fall. Annars känns det faktiskt som om man har haft lov eller något. Hihi. Skönt! Har börjat se på Vampire Diaries och det är braaaa! Sjukt bra! Påminner mycket om Twilight. Men det gör inget. Massa snygga skådespelare! Vill se mer. Såg typ fyra avsnitt i rad hela tiden, är på avsnitt 8 på två dagar eller något. Jaja. Måste börja skriva på inlämningen. :( Här nedan kommer några bilder från igår då det var Pre-Graduation party, men ja.. Tror inte att alla skulle ta studenten där. Hahah! Bästa sällskap = Inte helt katastroft ändå. Många bilder blev det, men orkar inte lägga upp alla nu.

 

Juuuust det! Träffade Zac också typ vid Kungsportsplatsen! Sick! Världen är liten.


STUDENTMÖSSA

Första gången jag bloggar på länge. Jag lever i alla fall och har flyttat. :)

 

STUDENTMÖSSAN ÄR ÄNTLIGEN HÄR!

På tiden att vi fick våra mössor. Yippiyey! Nu väntar man på att studentdagen ska komma.
Idag har det nästan varit en arbetskväll för Emma och jag! Fixade och trixade med årsredovisningen som inte är riktigt klar. Nu är jag i alla fall helt slut i huvudet. Men har mycket att göra; massa inlämningar. Buhu! Som vanligt gör jag allt i sista sekunden.

PUSSHEJ!


RSS 2.0