LOVE THE WAY YOU LIE

The toast said to the toaster "JUST GONNA STAND THERE AND WATCH ME BURN".

SOM MAN BÄDDAR FÅR MAN LIGGA

Att bädda sängen gör ganska mycket med rummet. Jag har massa kuddar, filtar och gosedjur på sängen som alltid ligger på golvet när jag inte har bäddat sängen. Det ser väldigt rörigt ut! Men när man väl har bäddat så voilà! En annan sak är också kläderna som man har haft under veckan, de ligger också oftast på golvet. :( På något sätt så hänger/viker jag alltid kläderna sedan när det har samlats i en hög. Varje gång efter jag har städat rummet så tänker jag att "härefter ska jag lägga tillbaka kläder som jag har använt på samma dag!" men icke sa nicke. Hoppas att detta i-landsproblem inte bara är för mig.

Annars är det kära fredag idag. Äntligen! Såg en väldigt fin röd kappa idag och sedan har jag sett en fin väska på internet. Frågan är NÄR jag ska köpa väskan och OM jag ska köpa kappan. Hmmmm.

Här kommer i alla fall bilder från tjejkvällen hemma hos Emma.
Tack för den mysiga och gottiga kvällen! :]

HEJ IGEN

OCH HEJDÅ IGEN.

Glömde säga att det är fredag (idag). Yey!

Igår på eftermiddagen på undervisningen så fick vi skrattanfall och kunde verkligen inte sluta skratta. Att skratta är bland det bästa i livet. Går inte att beskriva hur kul det var att bara skratta åt något och sedan åt ingenting i jag vet inte hur länge. Ännu roligare när det är förbjudet skratt. Sedan så var det en tjej som räckte upp handen och berättade sin sak och skrattade HÖGT åt sig själv så vi tog chansen och gapskrattade ihjäl oss. Allting bara kom ut. Som när man inte vill gråta och verkligen håller inne det och sedan plötsligt kan man gråta väldigt länge. Typ så var det fast bättre, way better.

"A man isn't poor if he can still laugh." - Raymond Hitchcock


HEJ

OCH HEJDÅ.

DREAMS

I förrgår drömde jag om att jag hade en Ipad. Lite svårt att skriva på den men kunde skriva in Facebook.com och såg sidan innan drömmen tog slut. Sedan på morgonen när jag skulle till skolan så såg jag en man som satt med en Ipad på spårvagnen! Läskigt. Kanske är det tecken på att jag ska köpa en Ipad?

I natt drömde jag om att Kalle (vår gamla samhälls-/i.e.lärare) hade rättat våra tentamen (psykologi) och så var mitt resultat blankt, han hade inte skrivit några poäng. Så frågade jag "Varför det?" Så sade han "Vi vet inte riktigt hur vi ska rätta, dina svar gav inte direkt något svar utan bara babblade. Vi tar det sen." Sedan innan jag såg mitt resultat så fick Selda sitt och så var det 17 poäng och så började vi gråta. HAHAHHA! (18 poäng var nämligen gränsen för att klara det) Vi pratade om allt det där precis efter vi hade gjort provet så det var nog anledningen till varför jag började drömma om det samma natt. Haha, drömmar är så roliga. Det är en fantasivärld där allt kan hända, hihi, så roligt är det att flyga! Längesedan jag gjorde det i drömmen!

"You know you're in love when you can't fall asleep because reality is finally better than your dreams"

NEED MORE TIME

Om jag bara kunde få någon dag extra eller om jag bara pluggade tidigare, bara några dagar. Så skulle det vara bra. Idag har jag sagt till mig själv cirka tusen gånger att efter tentamen imorgon så ska jag skärpa mig! Jag har i alla fall varit duktig med att hålla mig borta från Facebook, bloggar etc. Däremot blev jag shopping-sugen så jag köpte lite på Internet. Hahah! Snacka om impulsköp. Slutar med något och börjar med något annat. Ville bara skriva av mig lite. Ska vara duktig(?) nu och plugga lite till. Jag hoppas att jag har någon ängel eller så bredvid mig imorgon som hjälper mig, behöver ett mirakel! Det känns som om det alltid har varit något mirakel eftersom jag sista-minuten pluggar ofta. Hoppas att dessa miraklen inte har stannat på gymnasiet. We'll see..



I WANNA BE A BILLIONAIRE

SO FREAKIN' BAD.

RSS 2.0