brotip #864


LORD OF THE RINGS

MÅSTE JAG SE SNART IGEN!
Sagan om Ringen trilogin var filmad i Nya Zeeland, det visste jag inte faktiskt! Så det är i Nya Zeeland det onaturliga vackra finns.

GLAD TJEJ!

Jag är så glad så att jag kan börja gråta! Det här är så rätt. Att åka ut och äventyra. Det är så kul att planera nu och hitta de bästa alternativen och de roliga aktiviteterna. Jag ryser när jag tittar på YouTube där de har skydiving klipp. Det är bara glädje som har kommit ur människorna och bara glada miner när de har landat. Åhhhhh, kan känna adrenalinkicken redan nu! Träffa nya människor från hela världen, äta mat från olika länder, sova på olika ställen, se otroligt fina sevärdheter och bara leva i nuet med min köttbullis som man kommer att dela minnena med resten av livet. Snart är vi där Sylwie, snart är vi där!

Bild från Zakynthos när vi åkte parasailing, det var också en magisk upplevelse i sig. :)

YEHSYLWAN

Nu har vi en blogg tillsa mmans där man kan följa vår blivande äventyr! yehsylwan.blogg.se

WHEN WAS THE LAST TIME


BEAUTIFUL BAG

En fin väska som vi såg i Berlin. Tillhörde en skolpojke för flera år sedan sade säljaren.

HARRY POTTER

Det är något speciellt med att vara de enda som går på bio med hattar. Det gjorde hela biobesöket extra roligt! Synd att det inte kommer några fler HP filmer, annars så skulle jag gärna kunna göra om detta flera gånger. Eller vad säger du Emsii? :)
"Jag antar att ni ska se på Harry Potter" Hihihi.

Hahahahah, Emmas hår!

RSS 2.0