BEAUTIFUL

A boy gave his girlfriend a challenge; to live a day without him & if she did it he would love her more. The girl agreed and she didnt talk to him for a day without knowing he had only 24 hours to live because he was suffering from cancer. She went to his house the next day. Tears falling from her eyes as she saw him lying in a coffin with a note on the side:
"You did it baby,you can do it everyday."

Blev tårögd när jag läste det.

297

Nu har jag pratat med Selda i 297 minuter.
Det bröts, därför blev det inte längre.

Ikväll blir det PARTY!

Tagga till den här låten....


HOPPSAN

Bara för att jag hade sparat ett inlägg i utkast för någon dag sedan så hamnade den några inlägg ner. Jag menar inlägget med frukost-bilderna från Café Bagatelle. Tänkte vänta på Seldas bilder men lägger upp den nu istället, lägger in de andra bilderna sedan när jag får dem. Så jag hade tyvärr ingen bild på Emma som också var med. Mysigt och gottigt med frukost på ett café i alla fall! Det måste vi definitivt göra oftare!

KATEGORIER

Nu har jag lagt in vissa inlägg i olika kategorier. Hade kategorier tidigare, men glömde alltid av att lägga in inläggen i kategorier och sedan så gillade jag inte på ett sätt att det är så enkelt att hitta inlägg. :)
Men nu kände jag för att ha kategorier igen.

Special things - att fika är speciellt, vara med vänner & familj är speciellt, skratta, roliga inlägg men allt det kategoriserar jag inte in i den. Mer typ mina videoklipp, studenten och så.

Travel - säger sig själv.

Books - tycker att det är ganska smart att recensera, skriva efter man har läst en bok. Även med filmer, men det orkar jag inte ha. Bra att recensera efteråt är ju för att man glömmer ju lite senare när man har läst massa böcker eller massa filmer. Jag hade en film-period som jag bloggade om här och då såg jag typ 10 filmer på en vecka eller på några dagar bara. Haha! Nu kommer jag inte ens ihåg vilka det var, men sedan så kan man typ blanda ihop alla filmer lite granna. Kul grej bara. Har planerat att läsa massa nu. Hihi.

Åh, kom på en annan kul kategori. Quotes! Jag älskar citat. Skulle vara kul att ha alla i en kategori. Men det som kan vara svårt är ju det att ett citat kanske finns i ett inlägg om en resa eller så står det massa annat. Kan ta de inlägg som bara har ett citat. Ser nog bättre ut då. :]

Det var väl det. Har inte kategoriserat ALLA inlägg ännu, gör det imorgon eller en annan dag.

Fy, nu efter idag (tänker jag varje dag) så ska jag börja lägga mig tidigt!

TAYLOR SWIFT

I remember our LOVE STORY began at FIFTEEN. You were FEARLESS and I said HEY STEPHEN. I would listen to TIM MCGRAW and get TEARDROPS ON MY GUITAR thinking of THE WAY I LOVED YOU, FOREVER AND ALWAYS. You made me CRAZIER on THE OUTSIDE. I said SPEAK NOW and you said STAY BEAUTIFUL, don't ever CHANGE. You have A PERFECTLY GOOD HEART that makes me feel like I have A PLACE IN THIS WORLD. I SHOULD’VE SAID NO but you said BREATHE, YOU BELONG WITH ME, so JUMP THEN FALL and I will catch you.

Åh, den här låten och musikvideon gillar jag verkligen! Så söt!
Skulle väldigt gärna vilja bo i ett sådant hus! Hihih.

BREAKFAST @ BAGATELLE'S




SELDA

Om en månad kommer min kära Sellie åka ända till Australien. För att visa min kärlek och saknad (saknaden kommer när hon har åkt) till henne så delar jag med mig det här speciella videoklippet. Den satte jag ihop 11/1.

Love you baby & I'm gonna miss you like crazy!

OJ

Jag sade ju att jag skulle blogga igår men jag glömde/hann inte göra det. Istället kommer den grejen jag satt med på fredag klockan 12.00. Visste inte att man kunde göra tidsinställda inlägg på blogg.se. Roligt att det funkar här. :) Selda det är viktigt att du klickar dig in på min blogg på fredag 12.00. Hihihih. Nu måste jag verkligen plugga!

PUSSHEJ!

2011

Nytt år, nyårslöften? Nya tag? Ny start? Nytt liv?

Inga direkt förändringar för mig ännu. Lovade mig själv att börja vakna tidigare, lägga mig tidigare. Etc. etc. Har funkat sisådär. Vaknar i alla fall innan tolv och oftast innan elva också. Sedan segar jag mig upp. Vet inte om det räknas då som att sova när man ligger kvar i sängen halvvaken. Tiihih.

Har tentamen på fredag - yes! Känner att jag har pluggat rejält. (Not) Sedan en kort muntlig redovisning på onsdag. Dålig på att planera är jag också. Eller, jag gör inget åt saken nu när jag sitter här och skriver. Egentligen skulle jag kunna plugga istället för att sitta vid datorn. Ibland blir man trött på en själv. Jag är trött nu i alla fall. På mig själv och trött överhuvudtaget. Haha! Det är verkligen så att när jag har plugg då vill jag skriva lite här.

Jag har i alla fall suttit med en grej, som tog några timmar... Hade tänkt att kolla på "Sense and Sensibility" som började 22.00 på SVT, istället ville jag göra min andra grej. Den tog nu när jag räknar.. cirka 5 timmar! Ha ha ha.

PUSSHEJ! Bloggar imorgon. ;]

RSS 2.0