'CAUSE EVEN THE STARS THEY BURN



BÄSTA VÄN


LIFE IS LIKE A ROLLER COASTER


TAKE ME TO YOUR BEST FRIEND'S HOUSE


SUMMERBURST

(bilderna från min syster) Mmmmm, pommes på kvällen är så gott!


VILKEN UNDERBAR HELG! Och vilken fantastisk start på SOMMAREN. Det är juni, ja det är sommar.. Även om det är lite blåsigt och inte det varmaste just nu så har vi ändå haft solsken och framför allt grymt bra musik. Min första riktiga festival och den bästa, Summerburst 2012. Det kommer bli svårt att toppa denna festivalen.

Att känna hur glädjen sprider sig i kroppen när man hör och känner basen & musiken mitt bland folkmassan, en folkmassa med över tiotusen människor på marken som är lika taggade... det är magiskt! Framför oss står det en stor scen med en stor display och allt elektroniskt med en bra lightshow, där står DJ:n och vet hur man pumpar igång publiken och musiken. När en i publiken klappar händerna så hänger alla med. När en i publiken tar upp handen så hänger alla med. När en i publiken skriker så hänger alla med.

Det bästa på Summerburst var AVICII, Tim Bergling. Givetvis var det han som man såg mest fram emot men det gjorde även så att man hade väldigt höga förväntningar. Och han överträffade förväntningarna! Kunde inte ha gjort något bättre. Många DJ:s hade mini-fyrverkerier vilket var otroligt coolt varje gång man såg det och dessa fyrverkerier gjorde så att folk hoppade ännu mer. Avicii sköt upp sina mini-fyrverkerier (och i jämna mellanrum sköt han upp eld, rök, konfetti ja.. hela party-kittet!) men när det kom till den lugnande delen i Levels så sjunger (skriker) alla med på melodin. Sedan så blir ljudet högre och melodin snabbare och då skjuts det upp STORA OCH FINA fyrverkerier som var så nära oss. Det var en så härlig överraskning. ÅHHHHHH, det var magnifikt och ren lycka när man stod där och hoppade medans man såg de vackra färgerna och ljusen. Det var som att sväva bland rosa moln. Alla var så lyckliga! Det var som studenten all over again.

Hurrandet, skrikandet, vevandet, dansandet, hoppandet, musiken, känslan... obeskrivlig!


Calling (Lose my mind) - Alesso


RSS 2.0