Viva españa!


Spanien var ett bra lag, Spanien är bra, Spanien förtjänar att vinna!
1-0 mot tyskland, tack vare Torres! :D
Casillas är huuuuuur grym som helst, tänk om de inte skulle ha honom som målvakt! Då skulle de ha förlorat.
Vad roligt för dem att vinna EM sen 44 år sedan, lycka! Jag ser fram emot VM det är tråkigt nu när EM är slut, man har ju inget att titta på... vart någonstans försvann alla tv-serier? ;)


0.977


bild från annas land när jag var där 2006, det var kul!
0.9777 hur cool radio kanal som helst, haha massa hits och så. (AMERIKANSKT) lyssnar från winamp, där på hemsidan laddade jag ner radion. men då måste du ha winamp också, som du kan ladda ner där!
Typ ingen reklam men när det är det så är det typiskt amerikanskt, hahah :) SÅ KUL!<3 usafeeling.

VILLRESA
VILLRESA
VILLRESA
till... ÖVERALLT!

usa vore perfekt! och spanien vore underbart! :D får ta och planera om jag skulle vilja men ja.
någon miniresa blir det ändå garanterat, till ljungskile med emma! :) till hennes sommarställe! hihi!

på tal om resa så åker Sellie på lördag till Italien, åååh vill också dit! har aldrig varit där.
Hoppas du har det kanoooon sellie! :D sola och bada för mig med, det blir nog inte så mycket här i Sverige.. eller? idag var det jättevarmt, kändes som om jag var i en bastu eller något. (TYP)

PUSSHEJ!

vanlig tisdag

varje dag efter jobbet (haha känns så knäppt och gamlis att säga jobbet) men ja... varje dag efter jobbet är det alltid samma sak: sitta vid datorn, äta mat, läsa/tv och sova. baraför man är så himla trött när man kommer hem!

nu gottar jag i mig en liten bit vienetta glass, MUMS. godaste 'mjuk' glassen eller vad man ska säga, som man äter ur en skål. annars är det nog 88:an som är godast som pinnglass. på tal om det måste jag verkligen äta en 88:a snart! finns ett café närheten som säljer, alltså vid second-hand butiken :)

fotbolls em ja alltså hur går det nu då? alla länder jag har hejat på har förlorat.. ett undantag för spanien. men sverige-ryssland, ryssland vann. tyskland-portugal, tyskland vann. turkiet-kroatien, turkiet vann. holland-ryssland, OMG ryssland vann. spanien-italien, YES spanien vann!
Kan verkligen inte fatta att Holland är ute. Sånt é livet, eller? Det är även hur tråkigt som helst att Portugal inte spelar mer, de som är så himla bra!
Semifinal på onsdag och då är tyskland-turkiet, hejar inte på någon men annars är det väl tyskland. Efter det spanien - ryssland, HEJA SPANIEN!

I söndags var det inget bra väder, nu på senaste tiden har det inte varit så bra förutom idag har det varit halvbra. Kan inte fatta att vädret går som det går. När man gick i skolan var det SOMMAR då det egentligen var VÅR, Haha! Nu när det är SOMMARLOV och allting, ja då kommer regn och rusk. Men tillbaka om söndags, oh my vad det blixtrade, åskade, regnade och hela bunten. läskigt! Dagen efter skulle jag jobba och det hade läckt vatten på lagret i butiken och då fick vi feriearbetarna moppa upp. Det var så mycket att jag kunde skopa upp med en sopborste ^^ smart!

aja nu ska jag ta och chilla lite, läsa oså.

PUSSHEJ!

gossip girl säsongsavslutning

åh tråk. ingen mer gossip girl då. (hehe har inte bloggat på ett tag och börjar med gossip girl)
men det är ju hur tråkigt som helst fast man fattar, det är ju sommarlov och allt. tänk att nu måste man vänta till hösten om man inte vill ladda ner, det vill jag inte göra! för till hösten om jag ska klara av skolan måste jag ha tv-tittande och då måste jag ha gossip girl på tisdagar =)
jaja, stackars blair iallafall eller ja ändå inte. men hon har ju serena vid sin sida nu :) best friends forever.



Förutom Gossip Girl är det ju även SOMMARLOV! :D hur göttmos som heeelst! Fast jag kan nästan inte säga att mitt sommarlov har börjat, bara det att jag fick en långledigt tills sommarjobbet började, haha. jobbar ju i en second-hand butik och det är både kul och jobbigt. när man kommer hem är man heelt slut och är rejält trött om benen. Inga sömnproblem så iallafall, utan man somnar snabbt och djupt haha =)

Hoppas sverige vinner idag då mot Ryssland så vi går vidare! matchen mot grekland efter skolavslutningen då var vi hos Emma och där var det soft och matchen var grym.
sen matchen mot spanien var inte det bästa fast sverige var bra ändå (: 2-1 inte illa, synd bara att det blev mål de sista minuterna. jag, emma, yasmin och sellie var ju vid avenyn och tittade. underbar känsla och när sverige la mål blev man hur glad som helst =D

lite bilder här från 10/6.







PUSSHEJ!


unwritten - esmée denters


Hon sjunger väldigt fint, gillar även låten 'stop and stare' som hon sjunger med one republic.

schhol graduation tomorrow!

om det är så man säger ^^
redan skolavslutning alltså! det känns som om jag började kitas nydligen. aja, göttmos med sommarlov! dock är det sommarjobb som gäller men det tycker jag ska bli kul faktiskt =) minus till att man börjar vid nio och får stiga upp som en vanlig skoldag kanske, eller ja lite sovmorgon. annars kan det bli kul. baraför jag säger så nu kommer det bli riktigt booring!
får väl hoppas på det bästa men ändå inte. det blir aldrig som jag har tänkt mig.

idag har varit en skön dag! med fint väder fast blåsigt. började med att folk skulle bada och lektioner ställdes in. Då åkte jag, sellie, emma och malin till SVT. (FETTCOOLT) haha. nej men där satt vi och först vid hamnen sen där inne, vi väntade på Danny. Låångväntan och de vi såg var Lasse Kroné och han från sing-a-long. hahah det var kul! =)
Därefter åkte jag och Sellie hem till moi, vi åt lite mat och sen var det datorn och efter det staaaaan!
Först var inte Sellie på mood att shoppa eller ja leta efter kläder oså, men det blev en hel del prövningar. eller vad säger du sellie? hahah. massa massa och fram och tillbaka. vi stannade i rut m.fl. hur länge som helst. det var den och cubus som vi hann vara inne i sen åkte vi hem, fast ja inte tomhänta! båda kom hem med en klänning (likadana fast olika färger) som var riktigt fynda och sen fick sellie med en söt top :D oh, i want! tyvärr hade jag inga pengar alls men fick låna. hi hi. men någon annan dag får jag köpa lite mer än en fynda grej.

imorgon: skolavslutning och köpa fritidskort och sen på kvällen till emma och softa! :)
PUSSHEJ!

långhelg

oh, skönt med lång ledighet. idag hade jag bara spanska muntliga och den vill jag inte prata om! xD
annars har det varit soooft idag! började med lite slapp hemma och sen gick jag till Emma där vi även träffade sen Anna och Sandra.. vi bestämde oss att bada i Annas pool (den är större än Emmas) så vi gick dit. (alltså de är grannar)
Lite bad och flumm sen gick jag och Emma till henne, där vi gick runt och slappa. Hämtade hennes fotogrej hon hade gjort i skolan och därefter gick vi hem till mig en snabbis och efter det gick jag och mamma till min morbró!
Kom hem vid halv tio då jag satte mig vid datorn och softa + lite plugg.

Imorgon kommer morbror & co. haha, det blir kanske inte så mycket plugg. vem vet! my sistah & johan ska väl också komma förbi en snabbis? :D SKÖNT MED HELG IALLAFALL. OSKÖNT haha med plugggggggggg, (historia och svenska inlämning) men tänk så här "ONLY 4 DAYS" typ.

PUSSHEJ!

sellie sleeping

hihi, är hemma hos sellie (hennes vardagsrum med laptopen) tittar även på "what about brian" medans hon sover, hahha. SÖTIS! men det har varit så otroligt varmt idag, säkert därför.
yees today är det gossip girl och desperate housewives (säsongavslutning) som Sellie sade i blogginlägget: JA JAG ÄR GLAD FÖR ATT DET KOMMER IKVÄLL =D alltså tv är kärlek<3 det verkar också väldigt spännande (DH) Julie berättar vad hon hade hört och allting, scaary.
har väldigt lust att bada men ja, delsjön hmmpf..

nu ska min bror ha fixat routern (han fick en laptop igår och då köpte vi minneskort till digitalkameran + router) då kan jag spela online med min nintendo DS hahah. msn och allt! göttmos. vill också ha en laptop, tagentborden är såå sköna.

PUSSHEJ!

Selda is in tha house

Hoho :) Selda här! Sitter i datasalen med Maria bredvid mig och hon ville att jag skulle skirva ett inlägg i hennes blogg ;D
Idag tror jag Maria är glad, för idag är det gossip girl på tv, haha XD Sen desperate housewives också!
Maria är en riktiiiig segis som försover sig varje dag!!! slappis nejmen hon har bara kommit försent nu idag och igår ;)
Snart sommarlov för oss :D bara en vecka kvaaaar, jag längtar :)

Jag saknar faktiskt Spanien :( man hade iaf kul där.. man kanske borde fundera på att åka dit, det är skitbilligt me biljetterna :D what do you say, maria?;D jajaja (hahaha på spanska XD ) I MISS IT!
Men nu ska vi kila ner till stan och se om vi hittar något fint :) ciao! /Marias största fan XD

RSS 2.0