friday, bokrea.

idag har jag varit inne i stan och hittat lite böcker :)
Först var jag inne i akademibokhandeln, wettergrens oså men hittade inget bra.
Sen var jag inne på SF och hittade en bok KIKI's delivery Service. (picture book) haha, söt bok. Har studio ghiblins filmer men har inte sett denna än, fast det var mest bilder och lite engelsk text. Kostade 50kr så det var inte så dåligt, rea var det. Efter det tänkte åkte jag in till stadsbiblioteket för att lämna några dåliga 11 september böcker som var till historian. Det var bokrea där inne med, jag visste ju att det skulle vara lite rea sådär på begagnade böcker men det var på nya böcker och i en egen liten avdelning. hittade En prinsessas dagbok 3&4 för 50kr och Jag, en geisha för 50kr :)
när jag hade tittat efter böcker där i evigheter kändes det som så gick jag upp och letade efter nya ground zero böcker. bibliotekarien hjälpte mig och jag hittade en RIKTIGT BRA bok som jag nästan lipar till när jag läser/tittar i den. (September 11, 2001 A Record of Tragedy, Heroism and Hope) Mest bilder med engelsk text som beskriver. ÅH vad bra och sorglig den är. vill köpa en sådan sen, snart! Sen en annan bok som var en roman typ om det där på engelska, verkar riktigt bra. (Inside the 9/11 Plot, and why the FBI and CIA failed to stop it, THE CELL).



Snart ska jag äta hamburgare osådant fett mat haha nä men från hemköp oså. Gottigt! Fredagsmat typ.
Efter det MÅSTE jag plugga psykologi och om jag orkar/vill se på någon Studio Ghiblin film eller läsa :)

Ha en superskön friday! ;)

PUSSHEJ!

god kväll.

image111nu har jag gjort spanskaprovet och det gick inte bra kände jag men vi får väl se hur det gick sen :b
är suuuper trött, men skönt att det är fredag imorgon!
Vanlig aerobics idag och jazzdans, kul.

namnsdag: maria :)  Inte för att vi firar namnsdag riktigt. men men!
åh är så trött nu, är alltid det på torsdagar när man har både aerobics OCH jazz. Finns ju inga bättre dagar så.
Vet inte om vi har någon läxa tills imorgon haha det är lite snurrigt, annars ska jag fortsätta läsa syskonkärlek och den är väldigt intressant faktiskt :D

<-- AZUZEPHRE, SÅÅ SÖTA! ;) kommer ihåg när de var jättepopulära haha :D

 TOMORROW ITS FRIDAY<3
friday låter så mycket bättre än fredag, fredag låter tråkigt oså. fredag. hmm FRIDAY :)
PUSSHEJ!

BOKREA!

Igår startade bokrean! Har dock inte hittat något, var inne idag lite snabbt men det var knökat i akademibokhandeln och wettergrens hittade jag inget riktigt. Får väl titta igen på fredag (;

Har ni köpt något kul eller?  

gossip girl & gynning.

Har precis sett färdigt på både Gossip Girl och efter det kom Gynning och den såg jag också på. HAHA :)
Kul! I gossip girl så var inte Nate & Chuck med :O Lite tråkigt men ändå jättebra avsnitt, haha lite roligt att Jenny ändå har smält in lite och att hon klarade sig. Hoppas att hon inte blir för mycket som Blair.

Gynning handlade det om hennes parfym och typ Viktoria Silverstedt, visste inte att hon kunde prata italienska (;
Aja, snart kommer väl Gynnings parfym ut.

God natt, PUSSHEJ!

Gossip Girl

image108 Idag kommer gossip girl :D :D SÅ HIMLA BRA. längtar!
Jag älskar detta fotot de ser så mysiga ut och Nate är RAWWR!

Kom precis hem, ska äta och sen är det Gossip och plugg.

XOXO. ;)

störande annons.

hahah en sån störande annons på bland annat bdb. Som håller på och vinkar med sin hand "KOM KOM KOM" haha.
aja det var väl det jag ville säga ;)

Har lagt in massor med bilder till mobilen som jag kan ha som bakgrundsbilder HAHA :D här kan du se några söta.

image99image103
image106

image101 image100

Godnatt! Måste fixa svenska grej och så. PUSSHEJ!

ratatouille

image96OSCARSGALAN Winner: Animated Feature Film RATATOUILLE

Weee! Det är en jättebra animerad film så det var inte så förvånande att den vann ;)
Ni som har missat filmen måste ta och se den NU. Helt underbar och söt film.
Ska köpa den någon vacker dag, men oftast blir det så för mig iallafall att jag köper filmer och ser dem aldrig eller ja inte så snabbt. Ratatouille kostar väl 200kr nu men sen inom en framtid blir den väl runt 100kr ;) Kommer ihåg att jag köpte Hitta nemo precis när den kom ut eller något för 200kr och har bara sett den en gång eller något sen dess och nu kostar den 100kr typ.

Så håll i plånboken. HAHA. måste börja plugga nu. varit lite för slapp nu på sistonde.

PUSSHEJ!

kyle xy?

image95
Oj det är något som jag har missat tror jag. Har Kyle XY redan börjat? Jag såg precis på repriset tror jag, haha hade ingen aning om att det hade börjat. Det var ett bra avsnitt iallafall, jag undrar om jag har missat något innan.

Det var då dansuppvisning idag i skolan och ja det gick väl rätt så okej. Vissa tabbar som man önskar att man inte gjorde hahah. Aja (; Det som är gjort är gjort, går inte att ändra på.

IMORGON ÄR DET BOKREA! :D Får se om jag hinner åka in till stan imorgon eller om jag ska ta det på onsdag, hoppas att det finns riktigt bra böcker då som är billiga :) Har även lust att köpa ett par vårskor som jag har tittat på internet men vet inte riktigt om jag ska köpa dem. Får väl se.

PUSSHEJ!

god natt!

image94Imorgon är det måndag, plugg plugg. Då ska vi visa upp våran dans :O, vi får väl se hur det går. haha!

God natt, sov gott, vakna torrt! :) hi hi!
PUSSHEJ!

michael jackson

image93
Idag har jag laddat ner massor med Michael Jackson låtar haha :) Måste uppdatera min Sansa.
Ska även fixa en cd 'dansmix' haha, eftersom vi behöver en låt till dansen imorgon (gympan) så kan jag väl lika gärna lägga in massa andra låtar.
Tips på någon bra låt? Eller massor med bra låtar?

Imorgon är det skola :/ Idag har jag joggat lite halvt för att lämna en grej till min mormor som min mamma glömde, jag sprang till busshållplatsen och hon var inte där. Så jag bestämde mig för att gå/snabbgå till mormor, det gjorde jag. Samtal med Sel och snabbtakt till mormor :) Kändes skönt bara det att jag hade inte borstat håret och allting, såg säkert ut som om jag vaknade nyss eller något. HAHA!
Måste gå från datorn nu. äta mat, duscha och plugga. + läsa om jag orkar.

PUSSHEJ!

same place.

image91image92 Haha jag tycker att det är lite småcoolt :) När Serena&Blair är d är jag och pappa satt hihih.

Jag har för mig att de spelar in det i New York så det är ingen studio. Läste det i någon blogg där m assor med ungar väntade på att de skulle spela in oså. HAHA :)
xoxo. GOSSIPGIRL.

melodifestivalen + ny design!

Godkväll allesammans!
Idag har jag fixat lite med min header, bytt profilbild och bakgrundsbild :) Lite mer våraktigt kanske haha näe jag vet inte. Men idag såg jag faktiskt på Melodifestivalen när jag var hos min morbror och åt lite 'tårta' ja cocos kaka m.m. GOTTIGT! BWO kom vidare och jag tror nog att den var den bästa av de alla fast det påminde lite om the Ark's när han hade sin skjorta sådär öppen och med blixtrarna när han gick upp på 'hissen' eller vad man ska säga. Aja.
Trodde inte att 'upp och hoppa' skulle vidare, undra hur den blir på engelska O.o

Jaja, nog om det. Inte för att det var så mycket men.
Vad tycker ni om den nya designen? Haha :) Lite likadant som den gamla, OC är med och empire state building istället för Timesquare haha. Jag måste ju ha med dem ändå <3

PUSSHEJ!

God morgon!

image77
lördag idag, ska senare till min morbror & co. för att fira deras barn Paulinas födelsedag.
Vet inte vad jag ska göra nu, läsa kanske. Har börjat med Syskonkärlek, den är rätt okej har inte läst så himla mycket än så jag kan inte säga om den är bra eller dålig.

Snart är det bokrea (26/2)! :D Ska se vad det finns för bra böcker att köpa. hihihi!

PUSSHEJ!


one tree hill säsongsavslutning

image76
One tree hill e21s4 den såg jag precis, det kunde vara som en avslutning för serien haha :) Skulle inte göra mig besviken eftersom den slutade bra. Synd om Dan fast ändå inte.
Undra hur det blir nu efter hoppas det inte fortsätter sådär hela tiden som Våra Bästa År och litegrann som OC, men OC är bäst ändå fast säsong 1 var bäst. <3
Vi får väl se! Hoppas Kyle XY, desperate housewives, heroes m.fl. börjar, känns tomt utan tv-serier nu. (förutom Gossip Girl) Greys Anatomy följer jag inte riktigt, får ta och göra det igen!
Godnatt! (tre inlägg idag, rekoord tror jag haha)
PUSSHEJ!


biofilmer


Såg att filmen 'Across the universe' med massor med Beatles låtar (inte för att jag lyssnade så mycket på dem innan) men nu när jag såg den filmen på Operah, verkade den vääldigt bra! Massor med bra låtar ju! Vill se den men får se om det blir på bio eller hemma. Den verkar grymt bra! Har väntat på att den skulle komma, trodde inte att den skulle ha premiär idag men :D Vad roligt! 'all you need is love'




Jag vill även se filmen 'Sweeney Todd' som Johnny depp är med i och han från Harry Potter, Snape. (Alan Rickman) den verkar väldigt bra. Det står att det är musikal/skräck. hihi, den är nog värd att se på bio tror jag. Får ta och göra det snart, älskar musikaler och blandat med skräck är ju inte dåligt.
Johnny Depp är ju också med i Corpse Bride som är en bra film! =D




'Juno'! Den vill jag se, var inte så intresserad innan jag såg 'Försoning' på bio då var Juno reklamen med och den verkade rolig och sådär bra :) Men den kanske inte är värd att se på bio, finns väl bättre filmer. Han från 'Superbad' är med där, Superbad var väl okej. Lik American Pie och jag gillar inte dem filmerna så mycket.. inte min stil I guess.



Det var lite biofilmer som jag ville se :) Sen finns det en som inte har kommit ut än 'The eye' den är ute fast i asiatisk version men det kommer väl snart med Jessica Alba! Såg det när jag var på bio med Emma 'Saw 4'.
Har ni tips på någon bra biofilm eller film överhuvudtaget?
Min favoritfilm: THE NOTEBOOK

fredag men trött.

image71jag är såå trött nu. har precis dansat med selda & co. har träningsvärk från igår och allt. idag ska jag nog ta det lugnt bara, se på one tree hill och läsa om jag orkar :) SÅ SKÖNT MED FREDAG! tyvärr har vi spanska prov nästa vecka och så är det mvg komplitering på onsdag (matte) vet inte om jag orkar göra den, känns som om jag ska plugga en massa isåfall. Det känns även som om det kommer jättesvåra tal. Aja, får väl se. Kanske bara tittar på talen då (; värt ett försök!

I LOVE NEW YORK! <3 Bästa staden som finns! Håller på med Ground Zero på historian, sorgligt men intressant.

PUSSHEJ!

tomorrow it's friday!

så skönt att det är fredag imorgon. ÄLSKAR FREDAGAR<3 Bästa dagen i veckan.

skola, aerobics & dansat idag. Nu är det äta mat, duscha och plugga som gäller.

PUSSHEJ!

CIS

image70
har precis varit på svenska mässan med Sel & Eme. + våran engelska lärare och några från Kitas. Men inte många ettor tror jag haha. Aja, ÅHHHHHH VILL TILL USA! Jag vill plugga utomlands senare. herregu vilken längtan man fick när man var där. Jättemånga pratade engelska och det var vääärsta coolt! ^^
Pennor hit och dit, broschyrer här och där. :) fick USBminne också haha, något vip-paket.
Det var iallafall häftigt, vill så gärna till USA och plugga senare. En jättecool man som satt vid ett bord för Santa Monica, han pratade amerikanska. SÅ SKÖN! hahaha. jag vill bort bort bort. orkar inte vara här i Sverige nu.
Speciellt inte nu när vi har naturkunskapsprov imorgon -.- uh.

CALIFORNIA HERE WE COME! <333
PUSSHEJ!

vååårväder!

vilket härligt väder det var idag! våren är här kan man säga. Det var inte så kallt och inte sådär jättevarmt heller.
Tyvärr har vi naturkunskapsprov och historia inlämning som gör det hela lite grått. haha. menmen, får njuta av vädret så länge man kan.
Idag var det friskis och svettis där vi skulle öva på våran dans oså. Det blev mycket gjort och det var extra skoj att dansa framför spegeln (: alltså nu på gympadansen, på danslektionen dansar vi såklart framför spegeln.
Det blir väl en lång dag på fredag då vi ska verkligen repetera och göra så att allt bli så snyggt som möjligt ;D

Igår såg jag bara ett One tree Hill avsnitt, hann inte mer. Skulle sova men det blir väl ett idag innan jag lägger mig :)

PUSSHEJ!

ELLE GALAN.

den är just nu men ja, orkar inte se. ska plugga lite sen blir det väl one tree hill avsnitt från förr förra veckan. Tyvärr kom det ingen idag p.ga.  Elle galan eller så var det säsongsavslutning... hmm.

 imorgon är det skola =/

image67

Syskonkärlek

image65image66nu har jag läst ut Gossip Girl och den var faktiskt väldigt bra, fast första boken var ju första avsnittet men jag är ändå nyfiken på vad som kommer att hända härnest i boken. men jaja läser nog inte de andra GG böckerna än.

Ska börja med 'Syskonkärlek' av Katarina von Bredow som jag har hört är väldigt bra! Har lånat den innan men glömt av eller ja inte orkat läsa den så, men nu får jag ta och läsa den. :)

Tänkte jogga idag men så säger min bror att det är kallt och blablabla. Jag får väl vänta tills det blir lite varmare, det är ändå kyligt ute. 10 grader typ.
Måste plugga naturkunskap och se på one tree hill, rensade datorn igår så det gick inte.

PUSSHEJ!

melodifestivalen

ja den är just nu. ser lite halvt, lyssnar mest (är i mitt rum) låtarna är inte sådär jättebra. Orkar inte titta riktigt även om det är en mysig stämning och känns helgaktig :)

Nu äter jag mjukglass med god mangosås. muums! och så ligger massa papper brevid mig >_< blä till prov.
Måste se på förra OTH avsnittet snart, missade förra.

Längtar tills alla serier börjar, känns lite tomt utan heroes, kyle XY, desperate housewives oså. får inte glömma the OC men den kommer aldrig att komma tillbaka =(
Jaja. gossip girl är faktiskt väldigt bra, längtar tills tisdag! :D

PUSSHEJ!

ZzZzz

sent.. måste sova nu. haha!

Försoning, Atonement.







träffa Sandra en liten stund, fick två av hennes hjärtan :D naww! haha.
vi var på vårat berg och klättrade i ett träd. <3 VÅRAT BERG.

jag gick hem sen och åt sen skulle jag träffa Yvonne vid två inne i stan. Vi gick runt inne i stan en stund för vi skulle hämta biljetterna klockan tre så. Hon köpte en finfin jacka på H&M.
Efter det skulle vi köpa biljetterna (Försoning, atonement) sen skulle vi gå till en godiskiosk som jag köpte godis från förra gången men den var inte där :O Kanske konkurs, I guess. Men vi gick hit och dit sen så såg vi Willys eller ja först en annan kiosk men den hade ingen plockgodis så vi gick till Willys som låg alldeles bredvid. läsk + godis.

Försoning var en jättebra film! Både sorglig (otroligt) men det fanns roliga scener. Det är filmen med Keira Knightley, kul med tillbaka blickar och framtiden. Var lite förvirrande ibland men det löste sig =D

Efter filmen så gick vi till donken och sen en promenad till brunnsparken. (; skönt och roligt. Blev inga bilder dock, min kamera hade dåligt batteri oså :P

åh. blä snart börjar skolan. vill inte tänka så men snart måste man tänka så. SNART MÅSTE MAN BÖRJA PLUGGA. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! usch fy. vill ha längre lov!

PUSSHEJ!

Alla hjärtans dag!

image58

Piece of me

I?m Miss bad media karma
Another day another drama
Guess I can?t see the harm
In working and being a mama
And with a kid on my arm
I?m still an exceptional earner
you want a piece of me?

I?m Mrs. 'Lifestyles of the rich and famous'
(You want a piece of me)
I?m Mrs. 'Oh my God that Britney?s Shameless'
(You want a piece of me)
I?m Mrs. 'Extra! Extra! This just in'
(You want a piece of me)
I?m Mrs. 'She?s too big now she?s too thin'
(You want a piece of me)

I?m Mrs. ?You want a piece of me??
Tryin? and pissin? me off
Well get in line with the paparazzi
Who?s flippin? me off
Hopin? I?ll resort to some havoc
End up settlin? in court
Now are you sure you want a piece of me?
You want a piece of me?

I?m Mrs. ?Most likely to get on the TV for strippin' on the streets?
When getting the groceries, no, for real..
Are you kidding me?
No wonder there's panic in the industry
I mean, please, do you want a piece of me?

Jag gillar texten :) Har altid fattat riktigt hur den gick..

slapp

image57slappat rejält nu. Gossip girl är <333 super bra!  (tv-serien) boken är okej, tror inte jag vill följa hela bokserien, räcker nog att följa den via tv:n :D
Har som sagt bara slappat sen lovet. Min syster, Johan & min brors kompis Jesse kom över till oss och vi spelade spel + åt mat såklart.  Sen tittade jag på singing bee med mamma & pappa (;
Idag har jag skickat in bilder som vi ska framkalla (heeeeela morgonen) tog tid. sen gick jag och mamma på en promenad oså sen så var jag bara hemma och slapp slapp.
Ska nog läsa nu, har lånat en massa böcker. (HAHA)

Gossip Girl

image56
Ska titta på första avsnittet av Gossip Girl nu, sen fortsätta läsa i boken. HAHA! :D

SPORTLOV

happy! :) äntligen sportlov, flamsigt i skolan idag iallafall när vi hade slutat. Vi skulle då öva på dansen men det blev inte riktigt. Haha jobbigt att hitta en sal iallafall men kul att leta när vi öppnade dörrarna när vissa hade lektioner haha. Speciellt frisöravdelningen eller vad säger du Sel? HAHAHA. Skratta ihjäl mig. <3
Så skönt med sportlov nu iallafall, det behöver jag. nu har min morbror & CO kommit. skriver sen kanske.

PUSSHEJ!

romanredovisning

håller på med svenska romanredovisning. (boken: 'som jag vill vara')
Har läst ut den nu och den var suuuper bra, gillar Bredows böcker.
jaja, imorgon eftermiddag typ så börjar SPORTLOVET<3 måste fixa den här
romanredovisningen så att jag kan slappa på lovet. Fast vi har no-prov
veckan efter och sådant, menmen vill göra massor med skoj ändå :D
okej back to work. ;)

PUSSHEJ!

cupcake

image53Mumsigt! det blev Cassels cafe idag när vi (M.E.S., Maria, Emily & Sel) skulle fika. Efter massor med vel hit och dit. Först var det något med polisen utanför Kitas och vi stod där som små barnungar och tittade hahah, då fick vi flytta på oss eftersom de skulle spärra där vi stod. Vi tuggade på våra kitas mackor haha och sade "tänk om det är en bomb" m.m. HAHA<3 Vi gick till brunnsparken och träffade Yasmin och gänget sen skulle vi fika med dem och då gick de till ett cafe som vi inte ville till fanns massor med semlor bara (såg det ut som, men det var inte sant såklart) och så skulle Eme springa till 50 för den kom och då hörde jag inte riktigt men vi skulle bara åka en hållplats men jag gick till min hållplats och åkte hemåt till lillabommen då ringde Sel och frågade om jag var kvar m.m. och så skulle vi mötas på brunnsparken istället och fika ändå, vi ville inte åka hem! ;b
Då gick jag av på hjalmar och sen 42 till brunnsparken och då satt jag vid fontänen och väntade, läste 'som jag vill vara' gjort det hela dagen idag haha. Till skolan, i skolan, hem och fontänen och hem. good book!
Efter några minuter träffade jag dem och vi gick in till nordstan och vandrade runt, tog foton och skojade. Såg en väldigt 'coool' kille som gick på ett speciellt sätt. HAHAH! smygfotade också. hah!
Vi gick till det ena och det andra sen bestämde vi oss att äta på Cassels cafe som hade goda muffinsar och sel tog en marängtårta eller vad man ska säga och jag & eme tog chokladmuffins. (Stora YUMMY). När vi hade fettat oss så gick vi till olika klädaffärer och i Rut mfl. som var det sista vi gick in till så hittade jag & sel två t-shirtar, söta & billiga. egentligen tänkte vi ju inte köpa något så vi ville ju bara fika idag men så blev det. FETT OCH FYNDA!
(( EGENTLIGEN SKULLE VI TILL POSTKODSMILJONÄREN MEN DEN BLEV INSTÄLLD, ANOTHER TIME THEN! ))

Senare på kvällen så var det hemspråk, de andra hade prov när vi gick igenom annat haha. kul! image55
image54
SÅ HIMLA SÖTA & GOA ÄR EMELIE OCH SELDA, ni förgyller mina skoldagar<3333

sova över hos sandra.

image50Sovde över hos sandra helgen som gick, har 'glömt' att blogga. Haft annat och göra oså har inte haft lust typ. ;b
Men iallafall jag sov över hos Sandra och det kom rätt så plötsligt när jag var hemma och var inloggad på msn.
Vi gick till netto och köpte gott&blandat m.m., dricka och kräftstjärtar(klassiskt! men inte så gott denna gången tycker jag). image51

När vi var hemma hos hennes så slappade vi och det blev dator (bdb), musik, tv, massage, smink, massaprat, anger management (vi skulle egentligen se på en skräckis men den var ju på tv så varför inte? :P)
Dagen efter började vi med räääääkor hahah. så vi satt och skalade dem och åt, i vilket rum säger jag inte. min & sandras hemlighet. HAHA!
Sen blev det en stor och god frukost med ägg, mackor, juice och mjölkchoklad och så orkade vi inte med yoghurten så vi ställde in de igen. Gottigt kan jag säga.
tog bort sminket halvt på bild nummer två. ^^
Vi slappade och tittade på tv medans vi åt frukost och efter bdb m.m. så gick jag hem.
En skön helg för dagen efter kom min syster & Johan hem till oss men vi spelade inte Rappakalja :((((((((( men det får väl bli helgen som kommer eller något. Mariokart(eller ja de spelade) och Bomberman(jag var med en gång) medans de spelade läste jag 'som jag vill vara' haha. BRA BOK, tjugo sidor kvar ska nog läsa ut den idag! <3 Åt såklart good middag också som alltid sen spelade vi ISketch SKOOJJ!

PUSSHEJ!

RSS 2.0