19?


GLADIATOR

Gladiator på åttan. Den är så sjukt bra. Läskig och sorglig men bra! Maximus. ♥

My name is Maximus Decimus Meridius, commander of the Armies of the North, General of the Felix Legions, loyal servant to the true emperor, Marcus Aurelius. Father to a murdered son, husband to a murdered wife. And I will have my vengeance, in this life or the next.

Jag ryser när jag hör honom säga det.
Colosseum 2010
Sjukt hur byggnader kan vara kvar efter så lång tid.
Åh vad jag älskar att resa och se saker som jag aldrig har sett förut.

No one realizes how beautiful it is to travel until he comes home and rests his head on his old, familiar pillow. - Lin Yutang


UPDATE: Åh vad jag ogillar när goda dör. Jag gillar inte hur folk är orättvisa. Kan inte dumma Commodus fatta att Maximus är bäst och alla gillar honom, han kan inte bli mördad. Hatar att Commodus ska vara så elak och fuska genom att hugga honom i bröstet innan de ska duellera. Gillar också när Quintus säger åt alla att hålla kvar svärden samt att Maximus får sin hämnd och får sin frihet. Slutet är så himla fint. :'( Gladiator är en av de bästa filmerna jag har sett, i alla fall den bästa action/krigsfilmen.

JUST THE WAY YOU ARE

HEJ EMMA! Skolan går bra, psykologi är kul, vissa saker (mycket) kan vara svåra, men det är intressant. Hihi! :) Men det är inte samma skolliv som Kitas-tiderna. Buhu! Miss you!

För några dagar sedan hade jag en väldigt konstig dröm som säkert tyder på att jag saknar Kitas/tjejerna. Vi alla gick i en skola fast olika utbildningar. Sara och Yasmin skulle till sin "byggnad" där det var då antagligen Borås. Medan jag och Selda skulle till vår byggnad som antagligen var Psykologen. Alla var där men som drömmar är så försvinner saker plötsligt. Sedan var vi i skolans toalett och så var den väldigt stor och konstig, sedan så blev vi alla rädda för att avloppet gick typ sönder. Men mer fick jag inte se/drömma. Hahahah! (Jag tror jag drömde om det med avloppet eftersom jag pratade om det någon vecka sedan med Selda & Julia tror jag) Det var i alla fall en härlig dröm (inte avloppet) men att alla samlades i en skola och hade olika byggnader. Det var ingen lång dröm men den kändes så... hmm.. trygg? Haha!

Jag har ingen video eller så som jag har klippt ihop, men har en annan sååå sjukt rolig video-klipp/blooper när en nyhetsankare skrattar typ ihjäl sig. Det gör jag med!! Ni måste se den. Igår skrattade jag så jag typ grät när barnet hoppade upp och skrek "RWAAAAAAAAAAAH" precis innan han säger "hörselskadador". Och direkt efter så är det en pojke som klinkar på pianot. HAHAHA!


RSS 2.0