VIVA FOREVER


BRING BACK THE 90'S!
Kollar på 90-låtar på youtube, flashbacks! <3

RELAXED

Maria känner sig lugn, glad, lugn och lugn igen. Haha ^^ Vi har iallafall haft jättemycket plugg! Helt galet! Idag fick vi gjort ett tungt prov, ma-prov. Känns skönt! Nu ska jag verkligen relaxa! Fast det är ju bra om jag klarar av att börja med allting tidigare, vi har ju prov och sådant sedan som vi har fått reda på nu. Får se hur det går! ;)

Även om jag har haft en massa prov och pluggat en hel del så har jag ändå ätit en massa gottigheter. Haha! Vilket jag inte mår så bra av känner jag. Fast på idrotten hade vi ett rejält pass, svett svett! Idag på aerobisen var det också jobbigt. Måste gå på bokrean också, har ju inte hunnit. Hoppas jag hittar bra böcker till ett bra pris =) Måste köpa twilight serien iallafall någon vacker dag. Hört så mycket bra om dem och sen är de ändå utlånade hela tiden.

PUSSHEJ!

STOPP

JA STOPP! PAUS! Nu vill jag stoppa tiden och sedan när jag vill trycker jag på play.
Jag hinner inte med allt. Buhu. Engelskan färdig typ men nu är det RELIGION kvar.
En fråga, två religioner, typ sjuttio sidor plugg.

SPEEDING CARS

Here's the day you hoped would never come
Don't feed me violence
just run with me through rows of speeding cars.
The papercuts the cheating lovers
The coffee's never strong enough
i know you think it's more than just bad luck
Imogen heap - Speeding cars
SÅ HIMLA BRA!
Nej har inte sovit än :( Engelskan är  en pain in the ass, fast den ska vara inne på torsdag. WIHO "IMORGON"! Jag är verkligen usel på att planera. Det gör det inte så mycket bättre när man har RELIGIONSPROV på torsdag också, dagen efter är det Spanskaprov. Så skönt, jag längtar! Buhu. :( Skulle ha pluggat mer på sportlovet, tänker jag efter såklart! Får väl skylla mig själv som alla andra tusen gånger. Imorgon när jag ska upp så får jag skylla mig själv igen som stressar som en galning. När jag har sprungit till den bussen som kommer efter den jag ska ta så önskar jag att jag sov tidigare igår och inte sega m.m. DEPPIGAVECKAN. Eller ja det har börjat bli det nu, p.g.a proven. Måndag kände jag mig lugn och helt ok. Okej men får peppa mig själv och tänka att "SNART" är det påsklov. hahahha. eller snart är det helg :)

Nu ska jag sova.
Nattinatti!

PUSSHEJ!


VALENTINE'S DAY


SPORTLOV

som är snart slut :( Gått snabbt! Har varit i linköping, norrköping och motala på fyra dagar. Soft!
Sen efter det har jag gjort typ nada. Jo var lite duktig idag efter sömn till halv ett, kollat på tv i evigheter då bestämde jag mig för att jogga i 2 graders kyla fast det var ljust ute och såg ut som vårväder med lite snö. Det var iallafall RIKTIGT jobbigt, hur trött som helst! Trodde att jag skulle få jättedålig tid men det visade sig att det blev min bästa tid ^^ Wiho!

På kvällen hade jag verkligen lust med att se på någon chickflick film och det blev 'Picture this' med Ashley Tisdale.. Väldigt bra! Visst alla sådana här chick-flick filmer är väl inte som Gudfadern eller något (har inte sett men får väl se någon dag) men jag gillar såna här filmer very muuuch! Behövde se på en sån här film :) Fast det är då man blir lite deprimerande och önskar att man bodde i USA och allt direkt efter man har sett filmen :(

Imorgon kommer 'The perfect man' på tv3, 21.30.
Måste se, hoppas jag kommer ihåg!





ETT ÖGA RÖTT

Det finns en film som heter så, men det är inte den som jag ska prata om. Utan det är om mitt öga. HAHHA! Nej jag skoja bara. Eller jag skojar inte men jaja! Helt plötsligt på mattelektionen såg Sara att ena ögat var RÖTT. Alltså really rött! JÄTTELÄSKIGT! Jag blev faktiskt rädd, såg ut som en demon eller något. Det jag gjorde på resten av mattelektionen var att halvsova, vila ögonen. Som tur var så var det sista lektionen! När jag och Sellie skulle hem så blev det lite bättre och nu när jag sitter här vid datorn hahah så kan jag säga att det är nästan vitt igen. WIHO! Hoppas att det inte blir så igen.

SPORTLOV NU! Känns verkligen inte som det, men det viktigaste är att DET ÄR DET! Hihi. Ska slappa och plugga. (HAHA!) Vill ta och kolla på filmer och tv-serier. P.S. GOSSIP GIRL BÖRJAR PÅ SÖNDAG 19.00 Oh, kollade upp och såg nu att ONE TREE HILL BÖRJAR OCKSÅ PÅ SÖNDAG 18.05
Sen ska jag åka till Lindköping. Äta lite sushi därborta och stanna där några få dagar typ. Inte utomlands men bättre än inget :)

Idag är det dans!
PUSSHEJ!

IN LOVE


HELT KÄR! VILL HA VILL HA! Funderar nästan på att köpa, inte så dyr heller.
En MacBook eller bara laptop och den här mobilen från LG vill jag ha NU!
nu ska jag sova, hahah! typiskt!

MACBOOK KOMSI KOMSI

Apple MacBooks är så gaaalet snygga! GIMME GIMME. Bara det att de kostar minst 10 000kr eller något. WIHO! Får väl ta och tjäna lite cash snart på något sätt. Nu på "våren" eller ja den här perioden börjar min galna söka-jobb period. Men det blir typ aldrig något (bara kommunen grejer), jippi? Önskar det fanns det iår igen (Haha, LAT!)
Vi hade ingen rättkunskap idag iallafall, hihi! Men stannade i skolan med Sellie för matte-handledning, oh matte är svårt! Kan inte fatta att jag ska räkna Matte C sedan tänk om jag skulle gå kvar i lilla snabb-matte grupp och räkna till Matte D! HJÄLP! Nu är klockan elva, ska ta och nana! (HOPPAS JAG!) Det blir aldrig som jag har tänkt mig, nu vill jag sova tidigare än vanligt men bara för att jag säger så här då kommer jag säkert att somna vid tolv eller något :( Då blir det jobbigt att vakna. Jaja! GODNATT! :)


OC ALL NIGHT LONG


Gruppbilden blev en riktig happy-bild ser jag. HAHA! Lite halvt oförberett.
Det var hur kul och härligt som helst att se på OC igen. ^^ Vi hann inte se alla episoder (det är ändå 27 episoder) men till 16:e avsnittet och det avsnittet såg vi på morgonen när vi åt frukost. Annars var det OC ända tills fem på morgonen! Men vi kom inte riktigt till avsnittet som vi verkligen ville se, fast det är bra att ha något att se fram emot till nästa OC-maraton :)
Emma är helt obsessed! Hihi, Sylwie och Sellie: Mission complete! ;)

Where I come from, having a dream doesn't make you smart.
Knowing it won't come true ... that does.

RSS 2.0