KAN INTE FÖRSTÅ

Att jag och Malin åker imorgon! Det är galet. Jag förstår heller inte varför jag alltid ska vara uppe sent. Men jag känner mig nu ganska redo för att åka, eller? Jag vet inte riktigt. Det går upp och ner. Jag ser fram emot detta, men är lite rädd. Det är väl man ändå när man inte vet vad som ska hända och att man ska nu klara sig själv runt olika länder. Min väska är ganska tung, det är väl så som en backpackerväska ska kännas. Tung och proppfull. När jag kommer hem så kommer jag antingen ha ryggproblem eller starka muskler. Vi får se! Haha.

Jag har köpt mig en ny kamera, det blev en kompaktkamera av Canon. Jag gillar den mycket!
Nu ska jag ta och lägga mig. Vi hörs i Nya Zeeland! Kommer sakna er alla. ♥

What's your number?

"What's your number" som går på bio var faktiskt väldigt rolig. :)
Ogillar att jag nu de senaste dyngen har suttit uppe i flera timmar på natten och läst på om olika systemkameror och titta på bilder tagna av dessa kameror.... imorgon får jag ta och gå till affären och känna på dem! Ibland är det nog lika bra att inte tänka och bara köpa, då skulle jag inte ha suttit uppe nu på natten.

Imorgon får jag träffa många fina vänner på en och samma gång. Yey! ♥

WATCH ME

HEJ HOPP! Har nu som sagt varit på biblioteket i några timmar (läs: yehsylwan bloggen!). Vad mysigt det är på biblioteket, har alltid tyckt det. Men det gäller ju att ta sig dit också (som inte tar lång tid) men det jobbiga med allt är ju att börja göra det. Man får gjort så himla mycket på biblioteket än när man sitter hemma. För då kommer mamma och ska prata om en massa (eller om mamma bara säger några ord så blir man ofokuserad på det man gör och så plötsligt kommer man på något annat att göra). Eller så vill pappa att man ska göra något. Eller så är det mitt egna fel att jag sitter och gör en massa annat istället. På biblioteket fokuserar man på det man gör. Man vill ju inte vara knäpp och göra ingenting på Facebook,  läsa bloggar eller bara titta på en massa (superfina) bilder på Flickr.

Det är kul att titta på fina bilder på Flickr. Bara att söka på den kameran du vill se foton tagna av eller om det är något motiv eller så som du vill se. Voilá! Så får du upp en massa fint. Det är där jag har försökt att få inspiration och bestämma mig vad för kamera etc. Längtan över en A2200 har tonats ner lite nu. (Haha!) Har tänkt att köpa en Canon 1100D (systemkamera!) när jag kommer hem, eller kanske under resan i Asien. Men har för mig att det faktiskt inte är någon worldwide-garanty på Canon. :( Får se hur jag gör med det, men en systemkamera vill jag så gärna ha! Speciellt innan min systersbröllop och till de kommande resor och händelser i mitt liv.

"A good snapshot stops a moment from running away." - Eudora Welty

SATC ending, så himla bra!!

With canon you can.

Åh. Canon! Den här har jag tittat på så länge. Jag vill och jag tror jag ska. Jag vill ha fina bilder från resan. Det är roligare när i princip 80% eller 90% av bilderna är fina än att man har halvdana bilder. Jag tror att man kan lyckas med det med Canon! Egentligen känner jag ett stort sug av att ha en systemkamera just nu. Men en sådan vill jag inte gå runt och släpa på när jag backpackar. Bilder är minnen för livet, minnen är ovärdeliga så till min slutsats så bör jag kunna ha fina minnen. :) Det är kanske billigare med elektronik i Asien men inte vet jag om kameran finns kvar. Och inte vill jag ha fina bilder 50% av resan. Jaha. Får sova på saken, har tretton dagar på mig, god natt!

RSS 2.0