GOD JUL!

Julklappis som jag köpte till mig själv och min syster - med matchande mjukisbyxor också! Nu har vi ganska mycket som matchar varandra. Hihi!

Hoppas att ni alla har haft en riktigt mysig och gottig jul!

CHRISTMAS SONGS

Oj. Hade inga planer på att börja lägga mig så här sent igen. Men har i alla fall lagt in jul-låtar i min Ipod och skapat en Christmas playlist. Hihi. Så nu kan jag gå runt och få en mer härlig julstämning än vad det ändå redan är. Men imorgon ska jag nog ladda upp genom att lyssna på min OC-playlist eftersom det är den efterlängtade OC-maraton imorgon/idag! Har längtat så galet mycket. Behöver en sådan kväll/dag/natt/sleepover. Måste lägga mig nu, men jag kommer att orka med O.C. avsnitten på natten ändå även om jag har planerat att gå upp tidigare än vanligt för att gymma lite! (Så att jag kan äta massa onyttigt resten av dagen, hihi)

Den här söta bilden har jag som album art på jul-låtarna. I min mobil har jag också en julig Mickey & Mimmi bild. (Intresseklubben antecknar!)

DUKTIG

Känner mig riktigt duktig som kommer till skolan omedvetet två timmar tidigare. Åh, hade en känsla att jag skulle dubbelkolla schemat, ta med mig kursboken. Suck! Det var i alla fall inte så jobbigt att vakna idag. Vill ha en lussebulle, skulle ha tagit med mig en som mamma sade. :-( Fick se en väldigt väldigt söt pepparkaksbebis, hihi. Många som är här bara för att julfika. Hoppas något Lucia-tåg går förbi like old times. PUSS!

INTE EN HELT VANLIG KVÄLL

Utan ett riktigt mysig och gottig kväll, varför det? Hmm, behöver egentligen inte finnas någon anledning för man har ju alltid så himla mysigt, gottigt och trevligt med dessa tjejer. Men denna kvällen var lite extra speciell eftersom det var ju älskade Emmas födelsedag! ♥

Emma, the gorgeous b-day girl öppnar Selmas (Seldas & Marias) present.
Två fina tjejer Malin och Catrin.
Snyggingarna Cornelia och Emma.
Underbaringarna Åsa och Sara.
Jag och åh så söta Selda.
Tyckte att den här bilden var riktigt cool! Den var inte som jag tänkte mig egentligen.
Baby doll. ♥
Bara lite, betonar LITE av allt gott som vi vräkte i oss den kvällen. Hihi. ♥

RSS 2.0