lista

[ ] läsa ut harry potter 2, 3 & 4 som jag har.
[ ] läsa några fler gossip girl böcker.
[ ] köpa gossip girl box 1
[ ] spanjorer kommer
[ ] åka till spanjorerna
[ ] åka till paris med sellie och emeri? :)
[ ] biooo! se the eye ev. med spanjorerna också.
[ ] biooo! på påsklovet
[ ] sellie och emeri tjeeejkväll hos mig, på påsklovet.
[ ] bada/simma med sellie & emeri
[ ] ocmaraton
[ ] shoppa loss.
[ ] jogga på.
[ ] gå till min gamla skola

snoow

image122hahha, det snöar nu.. seeeeeent!

Hoppas det inte snöar för mycket, det är ju påsklov snart. VÅRVÄDER TACK! Snön skulle ha kommit i julas tycker jag.

måndag idag, booring. om tre dagar påsklov iallafall =D

pratar med SEL i telefonen nu, hihii hahahah.
'califoooooornia here we come'

vet inte vad jag ska skriva. hoppas snön försvinner snart så
att jag kan använda mina skor. HIHIIHI! :D

PUSSHEJ!

such a perfect day

image120Mina nya skor, ser iofs bättre ut i verkligheten tycker jag :)
image121
Men jag har inte haft på mig dem än, det har varit regn och rusk hela tiden. Fast idag är det huuuuuur underbart väder som helst, riktigt vårväder! Som i måndags hihi.


Har gått en massa idag, haha försökt få tag på sommarjobb/extrajobb och ja har väl lämnat in cv&jobbansökan till lite olika ställen, får se hur det går. Jag har inte bloggat på ett tag men det har varit plugg och annat pågång. Har inte haft lust heller :P
Jag ääälskar gossip girl, hur bra som helst! grymt avsnitt i tisdags heh =) längtar till nästa tisdag. Ska nog börja följa Kyle XY också, såg repriset i måndags och det verkade vara riktigt bra. Har ju missat två avsnitt eller något, tänkte sluta titta på det men nu fastnade jag i det ;)

igår var det yoga på aerobicsen och det var jätteroligt haha :D får se om man kanske ska börja i det senare, bra träning! sköönt. skulle vilja bli vig också. det vore inte så dumt. räcker nog inte bara med att dansa jazz en gång i veckan haha.

det är en toppppen fredag. sol och allt, vårväder! gått en massa och allt. har inga läxor eller iallafall inte stora..  it feels good!
söndag är det då joggning, blev ingen förra eftersom det var tråkigt väder. well wellllll.  X O X O

sen är det 'så ska det låta' hihih. fredags känsla! :D
PUSSHEJ!

new shoes

hittade ursnygga tygskor i lördags! :D kan ta kort någon dag kanske hahah om jag orkar. Dem ser inte så bra ut på nilssons hemsida såg jag nu, men grymt snygga i verkligheten och bekväma!
sen köpte jag en väska som man kan ha till gympan, inget speciellt och clinique hudvårdsprodukter ^^
min syster köpte en jättesnygg skjorta/blus och stickad klänning. lite avundsjuk haha men mina skor<33
mamma köpte smink hihi.
vi åt pasta i ett café vid domkyrkan, gottigt! när vi skulle hem så var jag och mamma inne i netto och köpte lite saker och godiiis. yummy! städade en heeld del och efter det så var det melodifestivalen.

idag var det slappt var ute lite för att köpa hö (REEEGNVÄDER uscha) sen lite plugg och stäääääädning. hi hi.

imorgon skola. blä! har jag sagt att jag hatar söndagar? jo det tror jag säkert. gillar inte känslan. skolaaa imorgon plugg plugg. vill bort, usa here i come! HAHA :)

PUSSHEJ!

you know you love me -gossip girl

image119
idag ska jag in till stan med mammsen och träffa systeryster ^.^
får väl se om det blir något shopping eller så, vem vet! ett par vårskor skulle sitta fint. heeehee.

nu är det helg, nu är det slapp! även om vi har hyfsat mycket plugg fast det kändes inte så veckan innan då jag trodde att det bara var historia inlämning.

(inne i nordstan)
Jag: åhh va skönt slappt nu nästa vecka. vi har typ bara historia på fredag.
Sel: och svenska
Jag: å spanska
Sel: å matte.
Vi: hahahah

HAHAHHA! vi sade inte riktigt så ja men typ, så skoooj! men känner ändå ingen riktig stress som jag brukar. skönt!

PUSSHEJ!

ok sel

detta är till dig för du vill att jag ska uppdatera bloggen (;

hej hej!
friday friday<3
köpt en kalender (Sent haha men allt fick inte plats i min förra) och så följde jag med sel att ta idkort men det var ju helt knas med automaten eller så läste vi fel. haha det blev kortet som egentligen sel ville ta om. knäpp person i automat som ljuger. "klicka på bilden du vill ta om" eller något. wickoooo.
påväg hem skulle jag även lämna idkorten till sel haha vid busshållplatsen och så stod jag vid dörrkanten och blockerade. haha. aja sen var det gilmore girls, oc och simpsons ^^ + skriva i kalendern. hihihih.

ha en bra freeeeedag!

PUSSHEJ!

GOSSIP GIRL

Börjar nu! :)
image118

nya skor

JAG VILL HA NYA SKOR!

+ en söt vårjacka kanske? HAHA näe men NYA SKOR IALLAFALL<3 Vårskor! sådana sköna skor som tygskor eller något. Någon som vet? hihih.

annars har det varit skola, soft, hemspråk och nu äta mat sen plugga & gossipgirl<333

PUSSHEJ!

luffff.

hahah nää men idag hade vi psykologiprov, det kändes ganska bra sådär men vi får väl se.
Efter det svenska och sen datakunskap och där fortsatte vi med våran arbete (vi gör om photoshop) + så fick vi reda på provresultaten. WOHO 1 fel hahaha, så himla gött. aja ska inte skryta mer.
Sen hade vi idrott och då fick vi se på några danser och lära oss att dansa cha-cha :D haha det var faktiskt roligt och intressant ^.^

När idrotten var slut så bestämde vi oss för att jag skulle hem till Sel. Sagt och gjort! vi åkte till Sel fast vi besökte Emily först och där pratade vi hur länge som helst oså. Sen till Sel och tittade på tv + åt mat.
Vi bestämde oss även för att fika med Emily och Sofia, vi åkte in till stan men inga var sugna på fika hahaha så det blev mcdonalds. HAHA!
Där uppe satt vi och luffade, gossip och så kommenterade de personer m.m.. xD

Nu lyssnar jag på Billie Jean - Michael jackson, sån skön beat! (:

IMORGON ÄR DET GOSSIP GIRL!!! haha kärlek till gossipgirl<3

PUSSHEJ!

jogga, psykologi

image117SÖNDAG. uh gillar inte söndagar som sagt. Jobbigt när skolan kommer dagen efter när man har haft en skön helg. Sen har vi psykologiprov imorgon så ja.

Igår var min syster & Johan här! Vi spelade lite spel och åt god mat som vanligt ^^ Vi spelade Finans och WOOHO första gången vann jag, hihi.
Sen var det Melodifestivalen och Charlotte Perelli var ändå ganska bra.

Idag fick jag råplugga men har inte riktigt gjort det, måste verkligen råplugga nu efter duschen. MYCKET MYCKET! Fast det är lättare att plugga sånt här istället för annat, detta är mer intressant :D
Jag klarade inte av att plugga förut eller jovisst jag gjorde det men gjorde massa annat så jag bestämde mig för att gå ut och jogga första gången på det här året (; Jättefint väder, perfekt för joggning typ. Soligt och lite kyligt iofs.

På med joggningsskor, tjocktröja, mjukisbyxor, halssduk och vantar :) + min klocka och satte på mig hörlurorna till sansan. Så fick jag den nästbästa tiden som jag har haft. Happy! ^.^
Stretchade oså, nu visas ju kyle XY men det får jag missa. Kan kanske se den imorgon (repris) vem vet. Får se. (: Ha en skön söndag! PUSSHEJ!

RSS 2.0