RIGHT NOW

Just nu snurrar det med massa kurser i huvudet som jag inte vet om jag ska läsa! Jag önskar faktiskt att Kitas hade en begränsning och inte att man kan välja hur mycket man vill. Det är ju jättebra egentligen, men inte för folk som Maria. Alltså vi som inte kan bestämma oss, speciellt när man vet att man kan få allt. Jobbigt när olika kurser krockar; måste hoppa över ena och stressa till den andra. Hoppas att jag någon dag (innan studenten) bara "JA, DET HÄR VILL JAG BLI!" så att allt inte behöver vara lika snurrigt. Jag vill inte vara någon soffpotatis efter studenten, jag vill göra en massa och sedan plugga till det jag vill bli! Jaja, nu ska jag fortsätta leta efter någon spansk artikel tills imorgon som vi idag fick i läxa. Livet är bara för härligt!

PHOTOS FROM BARCELONA

Eftersom det inte är första gången jag åkte dit så tog jag inte många bilder och kollade inte på massa sevärdheter eftersom det har man redan gjort. :)


Första bilden typ: La sagrada familia på dagen & kvällen (samma dag).


La playa och bio; Harry Potter och halvblodsprinsen!



Diagonal Mar (köpcentrum) och food @ Wok Gu! <3


VÄRLDENS GODASTE MILKSHAKE FINNS I GRAN VIA 2.
Gran via 2 (köpcentrum) jag valde två glass-smaker som jag (+kusinen) brukar; kinderägg och krossad choklad. <3 YUMMY. Sen gör de en milkshake av det. Skulle en sån god milkshake finnas i Göteborg skulle jag köpa varje dag. Himmelskt gott!


La playa och jag gillar att vara childish, hihi konst med stenar.


Senare på kvällen var det chilla med mat oså hos en kompis. :)


Grillning hemma på terrassen och sedan åkte vi lååångt för att kolla på Castellers (människotorn), jätteduktiga! Små barn som klättrade upp. Läskigt, de vinglade lite.




Bila i 3 h till Illes Medes (Costa Brava) för att snorkla & bada, underbart!


STARBUCKS! Såklart måste jag gå (bokstavligt, låg inte så långt bort) till min kärlek, hahaha. Beställde en god muffins & frappuccino.


Chilla @ un bar i Catalunya.


Åt på buffén Tayu, HERREGUD. Jag har aldrig ätit så mycket i hela mitt liv. Det kändes verkligen som om min mage skulle sprängas och sen när man gick var det nästan som om man skulle spy. Kände mig mätt hela dagen och dagen efter kände jag fortfarande lite granna den mättnaden. Det var på ett rullande band och jag bara tog och tog. Sushi av alla sorter, nudlar och massa asiatiskt. YUMMY YUMMY!


ANDORRA!
Bila i 3,5 typ till Andorra. Jag var väldigt hyper påväg dit även om jag knappt sov i två timmar. Men sen när vi skulle hem eller ja först åkte vi upp till berget och det var massa kurvor. Så jag blev lite åksjuk, när jag är det + trötthet då är jag GRINIG PÅ HÖG NIVÅ. Haha! Nej men, det gick över sen när vi tog våran paus. :) Det var billig elektronik där, eller ja någorlunda. De köpte en hel del, jag köpte bara ipod fodral. Sen var det kossor m.m. som gick runt där och vi blev lite rädda när en tjur kom hahaha vi bara "veva upp rutan nuuu!" hahah. <3 Sen en padda som plötsligt kom fram from nowhere. Näst sista bilden kan man åka skidor/snowboard på vintern, det hade min kusin och Andrei gjort.


ADIOS ESPAÑA!
Utsikt från där mina kusiner bor, Plaça d'Espanya.

Oh my, inlägget blev inte lite långt heller. Jag får väl säga att jag tar igen bloggningen baraför jag inte skrev något på sommarlovet typ. Detta tog mer än en timma ju! Hahah. Klockan är redan elva. Fotona är i ordning men tog inte kort varje dag och har inte bilder från dem andra så ni får nöja er med dessa. Enjoy the pics!

SOMMARVÄDER



Ibland kan vädret vara för knäpp! Ena dagen regnar det och nästa dag varmtvarmt. Aja ska väl inte klaga, bättre att det är sol och värme någon gång i veckan än att ha regn varje dag. Hm, ganska längesedan jag bloggade ändå. Får väl ta och göra det nu. Har kommit hem från Barcelona (en och en halv vecka sedan), buhu! Jag älskar verkligen att vara utomlands det är typ det bästa i livet. Man tänker inte på hur mycket klockan är, vilken dag det är, att man ska plugga, att man ska tänka på massa grejer. Utan man lever livet med solsken & värme! Behöver inte tvinga sig själv att bada baraför att man ska ha badat någon gång utan för att det är vaaaaaarmt. Okej, ska inte klaga så mycket. Här finns det många söta vänner som lyser upp min dag och ger värme. :) PUSS! [Btw. ska lägga upp bilder från BCN i nästa inlägg]


GRADUATION

SÅN HIMLA BRA TEXT, inte ofta man hittar en sååååå bra text. Sorglig och sann. Låten är ännu bättre när man vet att bakgrundsmusiken är Canon in D. <3

And so we talked all night about the rest of our lives
Where we're gonna be when we turn 25
I keep thinking times will never change
Keep on thinking things will always be the same
But when we leave this year we won't be coming back
No more hanging out cause we're on a different track
And if you got something that you need to say
You better say it right now cause you don't have another day
Cause we're moving on and we can't slow down
These memories are playing like a film without sound
And I keep thinking of that night in June
I didn't know much of love

But it came too soon
And there was me and you
And then we got real blue
Stay at home talking on the telephone
We'd get so excited, we'd get so scared
Laughing at ourselves thinking life's not fair
And this is how it feels

As we go on
We remember
All the times we
Had together
And as our lives change
Come Whatever
We will still be
Friends Forever

So if we get the big jobs
And we make the big money
When we look back now
Will our jokes still be funny?
Will we still remember everything we learned in school?
Still be trying to break every single rule
Will little brainy Bobby be the stockbroker man?
Will Heather find a job that won't interfere with her tan?
I keep, I keep thinking that it's not goodbye
Keep on thinking it's a time to fly
And this is how it feels.


LAST DAY

Idag har vi varit i Andorra och lite sma shopping, de shoppade mer. Elektronik och sadant! Billigare dar an Bcn. Sen nar vi har gatt runt, atit pa KFC och sadant sa akte vi bil upp till berget dar det fanns massa afferer osa. KALLLT! Det e nog sa det kanns sen nar jag kommer till Sverige. Jag hade linne och shorts sa det var superkallt. Langst upp e det nog minus grader men vi akte bara forbi med bil sen sag man lite sno pa andra sidan for dar kan man aka skidor. (inte just nu dock)
Imorgon ska jag hem till Sverige, buhu och wiho! Jag hoppas att flygresan och allt gar bra for mig :)
PUSS!

¡HOLA!

Ville bara saga att jag lever.
Haha! Nej men, har varit valdigt dalig pa att blogga. Jaja, skyller pa sommarlov! :D
Nu ar jag i Barcelona och njuuter. Idag har vi atit pa en buffé som var pa ett rullandeband med sushi & gottigheter. Jag har nog aldrig atit sa mycket, iallafall inte kant sa himla matt nagonsin. Kandes som min mage skulle sprangas och att jag skulle spy. Vi promenerade hem ocksa sa det var ju skont och inte skont! Men gott var det iallafall, man maste ju prova pa alla olika slagsmatratter. Massa sushi & asiatiskt! <3
Buhu om tre dagar ska jag tillbaka till Sverige och om fyra dagar tillbaka till skolan. TREAN! Sommarlovet har gatt for snabbt; sommarjobb en manad och tva veckor i goteborg sen barcelona tre veckor.
PUSS!

RSS 2.0