CHARIOT

Your favorite fruit is chocolate covered cherries
And seedless watermelon
Nothing from the ground is good enough


SAMLADE VIDEOFILER

Mitt YouTube-konto avslutades nämligen och då försvann videoklippen som jag hade lagt i några blogginlägg. Men lade tillbaka dem nu. För att se inläggen så finns de även i kategorin "Special Things". Men samlar dessa kära videofilmer i detta inlägget också:


Tyvärr kommer inte hela M.E.S show med utan bara hälften då man får lägga upp max tio minuter.








GOOD LIFE

Sometimes there's airplanes I can't jump out
Sometimes there's bullshit that don't work now
We are God of stories, but please tell me
What there is to complain about?

When you're happy like a fool, let it take you over
When everything is out you gotta take it in


2012

(ett utkast som jag hade gjort för någon vecka sedan som jag inte har lagt upp.)

Tänka sig att senaste inlägget var från dagen innan jag skulle åka på backpackerresan! Och nu sitter jag här på samma plats; på min säng och bloggar. Nostalgitjejen som jag är så tänker jag att jag borde börja skriva lite igen, för om några månader, år, decennier så är det ju kul sedan att läsa.

I cirka en och en halv månad har jag nu varit hemma. Jag kommer ihåg (det var ju inte så längesedan så konstigt annars) att redan efter första veckan så kändes det som resan var en dröm och man kom in i sina rutiner efter någon dag. (Fast jag fick en jetlag som jag inte hade fått på hela resan, väldigt bra då jag vaknade åtta!) Jag trodde att det skulle väl vara annorlunda hemma. Men det är precis som alla backpackers säger; allt är precis som vanligt där hemma. Det är ju inte så konstigt egentligen. Vi var ju borta i några månader och inte några år! Heehe. Fast om man skulle vara borta i några år så undrar jag ju om det skulle ske förändringar. Kanske är det så att man är med om så otroligt många förändringar och upplever & upptäcker så mycket nytt när man är utomlands att man inte är medveten om förändringarna som faktiskt har skett här. Kanske är det så. Kanske inte.

Så vad har hänt nu sedan jag kom hem? Eller vad hände på resan? Nä, det blir ju resans berättelse x 100 (alltså, man har ju dragit de länder man har varit i och lite sammanfattning på det man gjort ganska många gånger nu. Det är ju fullt förståeligt då de inte har hört vad man har gjort, så man får ju bara ta det. Och det är ju inte så tråkigt att berätta det heller. Även om jag aldrig vet vart jag ska börja eller vad jag ska säga eller hur mycket jag ska säga. Det blir ju inte likadant när personen inte varit där och ibland meningar som "ah, det är svårt att förklara" och lite snabbspolningar.) Vi har ju vår blogg, yehsylwan.blogg.se. Fast det var väl inte den aktivaste eller textfyllda bloggen. Men definitivt bättre än inget!

MIN KÄRA SYSTER OCH JAG PÅ HENNES MÖHIPPA SOM F.Ö. VAR AMAZING, FÖR DET ÄR JUST THE WAY YOU ARE !

RSS 2.0