OTURSDAG

Eller något!

Inatt sprang jag hem från vagnen för att det var en läskig och full man som började prata med mig. Han sade  sedan att han också skulle av samma hållplats och frågade mig något skumt så när jag gick av så SPRANG jag för fullt. Jag kollade inte bakom mig men jag tror att några på vagnen eller chauffören kanske pratade med honom eller något. För vagnen åkte inte förbi mig. Läskig fullis! Men i alla fall. Jag var rädd att han förföljde mig så allt detta kändes som en skräckfilm, jag tänkte att jag skulle springa bakom en liten lekplats så att han i så fall inte ser vart jag tog vägen så det gjorde jag det men missade att det var ett trappsteg ner så jag föll rakt fram pladask och skrapade upp mitt högra knä! (Också det knät som har haft två feta blå-/svarta blåmärken) Haha, februari-månad har mitt högra knä fått stå ut med mycket! Jag haltade hem och fick tvätta det äckliga och blodiga knät. Sov sedan med halva täcket på ena benet och så fick det andra benet frysa. Och idag lade pappa på en kinesisk salva som sved!!! Den som pappa alltid lade på när vi var små och fick skrapsår. Den läskiga salvan som ingen vill uppleva, burns like hell! Speciellt nu när det är väldigt öppet och köttigt. OUCH! Det roliga med detta var ju att jag hade samma kväll sagt att "jag brukar gå hem, ingen fara, bara springa om det är något liksom". Hahaha! Karma is a b*tch. Men faktiskt i detta fall så skulle det vara bättre om jag gick hela vägen hem än att ta en hållpalts med vagnen och få stöta på fullisen!!

Inte nog med det så skulle jag föna håret innan jag gick till jobbet. Vad händer då? JO, håret fastnar i hårfönen!!! Åhhhh. Jag vet inte hur jag lyckas. Sedan försöker jag ta loss håret och så har det fastnat. Testar med att sätta på hårfönen igen och då äter den upp lite mer hår. Yey! Till slut fick jag dra bara. Så nu är det en liten de som är kortare.

Det går i alla fall hyfsat bra idag på jobbet nu. After rain comes sunshine.

SKYPE

Fy vad glad och överlycklig jag blev av att se denna tjejen!!!!!!!!!! ♥ ♥ ♥


LADY GAGA

Plötsligt, så började jag gilla Lady Gaga väldigt mycket! Hon har massa bra låtar, bara det att jag/man har tröttnat när de klassiska som Poker Face, LoveGame, Just Dance, Paparazzi etc. spelades tusen gånger på radion. Det är många låtar som har blivit stor succé, inte illa det.

Igår var den dagen som jag fick en helt annan syn på henne. När den 10-åriga tjejen Maria Aragon lade upp en cover av Born This Way på Youtube. Så lyssnade jag på hennes version och den var riktigt bra! Hade lyssnat på orginal-versionen tidigare men jag fastnade inte riktigt. Nu kan jag inte låta bli att sjunga och tänka på den versionen som Maria Aragon sjöng, det är en lugnare version. Så fin text och bra budskap! Men det var inte bara det utan Lady Gaga såg ju Marias version av låten tack vare Perez Hilton och hon skrev på sin Twitter "Can't stop crying watching this. This is why i make music. She is the future." och länkade till Marias video. Det gjorde att Maria nu har över elva miljoner visningarfyra dagar och fått prata med Lady Gaga samt vara med på Ellen Show! SICK.

Lady Gaga var så snäll när hon prata med henne och sade att när hon är i Toronto så ska de få göra en duett. Hon sade en massa typ att musikbranschen är tuff, hon hade en dålig dag och så (se klippet, lägger upp här nedan). Hela klippet gjorde mig tårögd. Såg också när Gaga var på Ellen Show och hon pratade om sig själv, att hon har sina udda outfits etc. för att hennes fans inte ska känna sig udda och ensamma. Sedan uppträdde hon låten Speechless, fy sjutton vad bra hon är live och vilken bra låt! (Hört låten innan men nu är alla hennes låtar så mycket bättre, och den här låten live är ju helt sjukt bra.)

Maria Aragon som sjunger Born This Way.
Maria Aragon som pratar med Lady Gaga. Åh, så gulligt klipp - Lady Gaga är så snäll! Tänk att ett twitter-inlägg och ett blogg-inlägg gjorde så att en massa dörrar för Maria öppnades.
Lady Gaga på Ellen Show.
Lady Gaga uppträder Speechless på Ellen Show.

Nu ska jag ta och lyssna på Speechless igen som jag har gjort den senaste timmen. Haha! Det är så typiskt mig att lyssna på samma låten tusen gånger, hela tiden. Sätter på låten när jag är påväg någonstans och om jag inte ska långt så tar den ju precis slut, så när jag ska hem igen så sätter jag på samma låt. Inte konstigt att jag tröttnar.

BEAUTIFUL DAY

Sitter här och lyssnar på Beautiful Day - U2. Medan jag sorterar och rensar min dator. Håller nu på med en mapp som heter "ÖverrASKning UF". Har flera tusen filer i den mappen! Rubriker, bilder, dokument, mappar fliers... you name it! Kul att kolla på. Men har flera olika dokument på årsredovisning, delårsredovisning och affärsplan! Haha. Vet ju inte riktigt vilken den riktiga, kompletta dokumentet. Så därför är det bra att jag rensar. Tusen bilder på våra lådor har jag också, både redigerade och oredigerade. Lite onödigt! Har fixat vår externa hårddisk så att det ser ordning & reda ut. Hihi! (Intresseklubben antecknar!!)

Mina kära fjärilar som jag ville ha typ överallt! Butterfliiies. ♥

WHO'S THAT CHICK?

Hemma från en helt underbar vecka i Lofsdalen!



Älskar den här lyrics-videon och låten är fööööör bra!

MISTAKES

A person who never made a mistake never tried anything new.

Har uppdaterat "Quotes" kategorin. Har försökt lägga in de flesta inlägg med citat/låttexter i kategorin, förutom de inlägg som redan är i en annan kategori.

ALLTID VÄLKOMMEN

att skicka bilder till min mail. :]

HAPPY CHINESE NEW YEAR

新年快乐
Hello Kitty och jag i Japan 2009.

RSS 2.0