ALLT FÖR MIN SYSTER

Igår sträckläste jag de resterande, halva boken, av Allt för min syster - Jodi Picoult. Kunde verkligen inte släppa ifrån mig den och klockan var plötsligt lite innan fyra när jag slog ihop boken. Finner inga ord som beskriver hur bra den var! Absolut den bästa boken jag har läst. Vissa delar var så söta, roliga, intressanta, lärorika och sedan några delar där tårar bara rann. Skulle vilja riva ut den sista delen och ha den hemma! Önskar att jag läste den sista delen på engelska, skulle bli mycket finare. Men annars var det väldigt många juridiska- & medicinskabegrepp som jag inte skulle förstå på engelska tror jag. Haha! Så lika bra att den var på svenska. Men den här boken förvånade mig verkligen i slutet! Åh, så bra var den! Ett stycke som är i mitten av boken är så söt och jag tänkte just för den sekunden att en sådan mamma ska jag bli för det hon gjorde! Om någon ska läsa den så är det bäst att jag inte spoilar. (: Men det här är i alla fall bokens handling:

Trettonåriga Anna Fitzgerald har alltid funnits där för sin syster Kate - bokstavligt talat. För Anna är en så kallad designer baby, en perfekt genetisk matchning till systern, som lider av en ovanlig typ av leukemi. Hon var bara några minuter gammal när hon för första gången donerade friskt blod till sin syster. Det är kanske inte så konstigt att Anna hela livet känt sig som en reservdel till Kate.

Men nu har Anna fått nog. Kate har blivit sämre och om inte Anna donerar sin ena njure till henne kommer Kate att dö. Trots att Anna älskar sin syster vill hon inte längre att besluten ska fattas över hennes huvud. Hon uppsöker en advokat och stämmer sina föräldrar för att få rätten att bestämma över sin egen kropp..

 


Måste se filmen någon dag där Cameron Diaz är med!



SPAIN WON WORLDCUP 2010

Matchen var väldigt aggressiv. Gult kort hit och dit. Spelare som ramlar här och där. Holländarna var galna! Det rätta laget vann. T.om. Johan som hejade på Holland började tveka då de spelade så himla aggressivt och våldsamt. Haha! Spanien förtjänade vinsten. Nu har de vunnit EM & VM! ♥ Stackars Torres som fick ont i sitt knä i slutet. :( Har inte varit en bra VM för honom. Det har varit roligt att se olika spelare lägga mål. Iniesta avgjorde matchen ju! :) Sorgligt nu när VM är över.. :( Får nog börja se på andra matcher när Liverpool spelar oså. Hihi!

Förutom att ha kollat på VM-finalen så var jag i Fiskebäckskil. Kollade på VM-finalen i Fiskebäckskil som är ett underbart ställe! Sov i en sjöbod med systeryster & Johantoan och så ligger havet precis utanför. U N D E R B A R T! Sol & värme men sedan var det en dag med massa regn, blixtrar och åska. Läskigt! Men vi klarade oss. :] Vi solade, badade, läste, tittade på Veronica Mars, åt gottigheter, promenera (första kvällen), åkte till Grundsund, åkte båt och känslan att åka båt i hög fart är freakin' awesome! jag måste skaffa en båt i framtiden, mamma & pappa kom på besök, räddade maneter, åkte till öar, kollade på sälar, fiskade (men fick ingen fisk), gick fram och tillbaka från sjöboden och huset, såg gulliga små schtekare på en mini-båt, spelade kina-schack och mycket mer! ♥

Utsikt från huset och det röda huset man ser där med fönstret är vår sjöbod där vi sov och där jag doppade fötterna från bryggan. Hihi. Säger det en gång till U N D E R B A R T!!!

OFF I GO

Har en veckas semester nu, ska nu bort till ett sommarställe med systeryster & johantoan och är borta i några dagar. (: Yeaaah! Härlig semester. Sedan är det ju VM-final på söndag! Var på biblioteket igår och lånade några böcker av Jodi Picoult "Allt för min syster" och "19 minuter". Vill läsa "Change of Heart" också! Det får bli efter dessa. Sedan "Last Song" av Nicholas Sparks men alla har lånat den. Säkert bara för att den kom på bio. :( Skulle lånat den innan. Buhu!
Jag har blivit beroende av Scrubs-klipp på Youtube.
Älskar det här citatet från ett avsnitt.

Miss Goldman: What now, Grampa?!

Dr. Kelso: You are going to shut your damn yapper and listen for a change, because I got you pegged, sweetheart. You want to take the easy way out with the surgery because you're scared. You're scared because if you try and fail, there's only you to blame. Well, Missy, let me break this down for you, Bobbo-style. Life is scary. Get used to it.

Dr. Kelso: There are no magical fixes. It's all up to you. So get up off your keister, get out of here, and go start doin' the work.

Miss Goldman: What if it's too hard?

Turk: Yeah, what if it's too hard?

Dr. Kelso: Turkleton, I have no idea why you're chiming in, but I'll say this to both of you. Nothing in this world that's worth having comes easy.

SPANIEN - TYSKLAND

Det är så det ska vara. 1-0 till SPANIEN!

Torres är med i matchen. <3

Åh, Torres skulle behöva ha lagt det målet. :(

Herregud vad jag får ont i magen när det nästan blir mål.

3 minuter tillägg, om Tyskland lägger mål så säger jag "WHYYY GOD WHYY!?!?!?"

Hahahaha, skrattade ihjäl mig när den spanska målvakten dröjde och väntade tills tysken gick ända fram så tog han upp målet. Hahhaah! Gulleplutt Casillas.

50 sekunder kvar!

JAAAAAAAAAAA! Olé olé olé olé! Det är så det ska vara!! SPANIEN SKA VINNA, DE SKA ALLTID VINNA! DE ÄR BÄST! TORRES ÄR BÄST. (Fast han var bara med i slutet!) MEN HANS SJÄL VAR PÅ PLANEN OCH SKRÄMDE UPP ALLA. Det är så det ska vara! PACK YOUR BAGS GERMAN, YOU'RE GOING HOME!!!! Finalen: Spanien - Holland! Jag har så fetlust att ta en sista-minuten och åka till Spanien och fira.

SPANIEN - PARAGUAY

Vilken match som pågår! Straff hit och straff dit. Mål hit och mål dit men målen godkändes inte. Kom igen nu Spanien! Om det blir förlängning så är det enda bra att man får se Spanien spela längre och så har man då VM hela kvällen. Annars så vill jag att de bara ska vinna det här så man slipper ha ont i magen. Kissade typ på mig när det var straffar och sen så lade Alonso mål men så var det p.g.a. lagkamraterna som den inte godkändes; arggh! Sedan det andra målet sket sig.

Hahahha, skrattade ihjäl mig när kommentatorn kom i målbrottet när han skrek "xaviiii"

MÅÅÅÅÅL! Stolpe till Villa och stolpe till stolpe i mål. hahhaa sjuuuukt!

DE VANNNNNN! Äntligen vinner ett lag som jag hejar på!
Nu ska de ta sig till final och vinna ALLT.
David Villa som är hjälten som alltid. Skulle vara bra om Torres inte hade opererat sig så skulle han vara typ lika bra. :) Eller i alla fall vara kvar på planen hela matchens gång.

BRAZIIIL

HEJA BRASILIEN!
De är så himla bra. På nio minuter lade de ett snyyyyyggt mål!

Nej WTF?! Brasilien gjorde ett självmål??!?!?!?
Precis när jag skrev det andra! Nooooooo!

Jag tror inte mina ögon. 2-1 till Holland!!!!

Sju minuter kvar. ÅH VAD KAKÁ VAR NÄRA!!!!!!!
Det enda som är bra om Brasilien inte vinner är att sedan om Spanien går till final så blir det inte så svårt för mig att veta vem jag ska heja på. Men BRASILIEEEEEEN! :'(

Frispark... snälla lägg ett mål brasilien!

Meeeeen.

blä.

FYLLER PÅ

Haha, kommer på så himla många minnen från barndomen. Så nu lägger jag till lite på listan, har inget att göra typ. (Eller egentligen har jag ju andra saker att göra men men.) Jag borde nog göra någon slags bok där jag antecknar ner dessa minnen, det ska jag nog göra! Hahaha. (: Vill ju inte glömma allt i framtiden. Kommer ihåg att jag pratade med en gammal gubbe i telefon när jag jobbade och han sade att han har en dagbok eller ja där han har noterat allt han har gjort. Han rabblade upp sin livshistoria så jag blev ju förvånad över hur han kom ihåg saker som hände för typ femtio år sedan. :o
IDAG ÄR DET VM! (:

INGEN VM

När det inte är någon VM på tv just nu så känns det så dött och sorgligt. Haha! Men imorgon börjar det igen! VM är lycka. Blir så glad när det rätta laget gör mål och vinner och sedan spänningen. + TORRES! Så himla fint väder, men någon vill straffa mig. Nu är jag förkyld också och har lite ont i halsen! :( Tack så mycket. Buhu.

ECLIPSE


För några timmar sedan såg jag Eclipse på bio. Den var aawweessoommee! Har ju inte läst boken än så jag kan ju inte jämföra så, men för mig var filmen otroligt bra! Den var både rolig, dramatisk, händelserik, kärleksfull m.m. Vill ju inte avslöja något i filmen (fast har man läst boken så vet man ju allt) men filmen var i alla fall mwah! Förut efter New Moon var jag både Team Edward och Team Jacob, hade lite svårt att bestämma mig. Nu är jag i Team Jacob! Mer kan jag inte säga. Lyckost Bella i alla fall! Hahaha. Älskar Jacobs citat "Let's face it, I am hotter than you." Han är ju det både och om man jämför med Edward. (varmare & snyggare) Har alltid gillat Alice men gjorde det mycket i Eclipse nu, hon har en sådan cool stil! Jasper är också gullig. (: Åh, ska nu ta och läsa den tredje boken snart. Men måste bara avsluta de sista sidorna jag har av New Moon. Hahah! Måste faktiskt skylla på febern som plötsligt kom när jag planerade att läsa ut hela New moon. :( Efter jag har läst ut Eclipse tror jag nog att jag väntar tills den sista filmen kommer så blir det mer spänning i filmen. Hihi!

PUSSHEJ!



MARIA MISSES

the old times.

VARNING! Det här är en otroligt lång lista som bara handlar om randomsaker från min barndom. Haha!

Jag saknar...
- när jag gick ut till gården och lekte med alla oavsett ålder
- när jag badade i delsjön med hela familjen
- när jag lekte jage, pantgömme, sandkista, starta krig
- när jag hade bus-dagen på onsdagar hemma hos min bästa vän och lekte med bröderna
- när allt var problemfritt
- när det största problemet var när man fick utegångsförbud men fick gå ut ändå
- när jag alltid tappade andan när jag ramlade från en klätterstång men fortsatte ändå
- när jag hade en kanin som jag gick ut med på sommaren
- när jag hade picknick med en kompis som fick en spindel på benet och jag fick tusen myror på benen (haha, hatar insekter så den delen saknar man ju inte på det sättet)
- när jag började gråta då min familj försökte lära mig klockan och det tog flera timmar
- när jag hade läxa på olika länder och jag frågade mamma om hon kunde sammanfatta
- när jag alltid skulle sova och hörde min syster som satt vid datorn på natten
- när jag blev rädd då jag hade sett på "det spökar" och tvingade min bror att sova med mig i mitt rum
- när jag åkte till spanien hela tiden med hela familjen och allt var underbart
- när jag alltid ropade på min bror på natten för att se om han fortfarande var vaken
- när jag spelade bowling med legoklossar med syskonen
- när jag alltid lekte lego med min bror och han var alltid den som ville göra det realistiskt och sade att vi bara fick bygga med en kloss i taget
- när jag var ute på gården så sent att min bror eller pappa fick komma och hämta mig
- när kompisarna sprang utanför och ropade på mig om jag kunde komma ut och leka
- när jag första gången smsade med min kompis i samma rum
- när jag och min bror alltid byggde en snökoja utanför lägenheten
- när jag åkte pulka med alla kompisar vid ladan
- när vi hade barntimmarna innan man började förskolan
- när jag och en kompis alltid åt på ett blad som smakade som sprite
- när jag älskade att smaka på en söt socker-aktig grej som kom från en växt hos en kompis
- när jag var busig och älskade hälla ren saft i korken och dricka därifrån
- när jag lyssnade på ett alfons åberg band om och om igen
- när jag hade en låtsasvän och älskade prata ett annat språk
- när jag lekte att jag hade ett annat liv och gick i en sport som gick ut på att studsa en tennisboll
- när jag alltid lekte att jag var lärare, speciellt när jag skulle plugga till något
- när jag och klassen längtade till rasten då vi skulle spela king-out, tjuv & polis, kramjage
- när jag hade min kikare och skulle försöka se vad min kompis skrev på ett papper i sin balkong
- när alla i klassen tyckte att jag levde i lyx då jag alltid hade chips och gottigheter hemma
- när jag blev kallad för proffset och hacker (haha!) bara för att jag skrev snabbt på tangentbordet
- när jag alltid tjatade på mamma om jag kunde få sälja GT men hon sade alltid nej
- när jag alltid behövde ringa hem och säga att jag skulle äta hemma hos en kompis
- när det kändes som en jättestor grej att sova över och man skulle hitta på en massa kul
- när jag alltid var hemma hos någon eller vice versa och man skulle alltid följa en till "rondellen" så man slapp gå själv
- när min kompis var så rädd för att klara en boss på Zelda så fick jag komma och göra det
- när det svåraste i matten var gångertabellen
- när man hade vattenkrig och de coola hade vattenpistoler med flera strålar och fyllde mer vatten
- när mobilen inte fanns och man kunde alla hem-telefonnummer
- när jag och min kompis alltid ringde på morgonen för att kolla om vi skulle ha overall
- när vi inte fick ha snöbollskrig förutom på fotbollsplanen
- när jag första gången såg the ring och hade den värsta mardrömmen i hela mitt liv
- när jag alltid hade feber och såg monster här och där samt konstiga saker
- när jag inte hade feber och såg en hand vid köksbordet som gjorde olika tecken när jag försökte lägga mig (creepy as hell, saknar definitivt inte!)
- när jag hade min barbieklänning och skulle gå upp från sängen men råkade fastna och slog tanden i soffan som sedan blev så lös att vi fick ta loss den (lämnade kvar ett märke)
- när jag skulle skapa lunarstorm och så sade min bror att jag fick välja lunarstorm eller kamrat, jag fick inte ha båda
- när min bror skulle skapa ett e-mail konto till mig och sade att jag var liten och hette maria så det fick bli mitt namn, sedan mitt lösenord blev kompisar för att jag gillar att vara med kompisar
- när jag var helt galen i habbohotel och diablo
- när jag var i skara sommarland och skulle åka frittfall men stod där uppe i en kvart eller något innan jag vågade åka ner
- när hela familjen åkte till liseberg och när kusiner var här
- när vi firade min systers och brors student så var det långt kvar till min och jag behövde inte tänka på framtiden
- när jag hade åksjuka och alltid spydde även om det inte var en lång åktur (haha, saknar inte på det sättet!)
- när jag åkte tornado på liseberg och sedan på kvällen hemma åt jag precis nudlar och när jag åt upp och skulle ställa in stolen så spydde jag på golvet. (många spy-minnen)
- när jag alltid förstörde olika tv-/gameboyspel som mina syskon spelade
- när jag alltid hade sand i håret och var svart om fötterna
- när jag och en kompis såg en stor och en liten hund så plötsligt jagade den stora hunden efter mig (hade ett ganska orange tefat, tror den ville åt den)
- när man gjorde snö till äpplen och tuggade
- när jag alltid gillade att sitta i en kundvagn
- när jag inte kunde simma och fick gå med ett gäng till en simskola som var chill
- när man fick omdömen på läxförhör som "ok, bra, mycket bra, jättebra, utmärkt, fantastiskt!"
- när man fick hem ett veckobrev
- när det var matkrig i bamba
- när det roligaste på gympan var hinderbana
- när vi hade fotbollsturnering i skolan och jag gjorde ett självmål
- när det blev för mycket bråk så var det så coolt att hämta sina syskon
- när jag och mina syskon sov på bäddsoffan och jag sov i mitten sedan skrattade vi ihjäl oss då vi tyckte det var varmt så min brorsa gick för att öppna fönstret och sjöng en låt "indian let out the sun.." eller något liknande haha
- när jag hade sett blair witch project med mina syskon och tyckte att filmen blev så mycket värre då det stod att det var en dokumentär så min syster fick följa med mig till toan då jag skulle borsta tänderna och sen när jag skulle somna
- när min bror skojade och lade en hink vatten ovanför toalettdörren så att min syster (tror jag eller en kusin) öppnade och fick all vatten på sig
- när min bror en dag kastade in typ klassens tuffing i buskarna och sedan sade han det till mig i klassrummet
- när jag och min bror spelade ett spel som han hade gjort med min syster och jag blev så överlycklig när jag vann bingo eller något sådant i spelet (som var svårt att vinna) så jag kastade upp mitt ank-gosedjur som jag alltid hade med mig och så ramlade taklampan ner och gick sönder så sprang jag till toaletten och grät hahaha
- när jag tejpade fast en bit av studentbanden från både min brors och systers student som finns kvar i gamla lägenheten under räcket i svalen
- när jag blev orolig och började typ gråta när mamma jobbade kväll och kom hem sent medan jag kollade på min bror som spelade tv-spel
- när jag alltid gillade att dammsuga och göra rent hemma (haha!) t;
- när jag blev överlycklig då mamma plötsligt kom hem efter en resa med en gameboy advance
- när jag gav teckningar som julklapp sedan slöjdsaker och sedan fem-tio kronors saker och så blev det högre och högre
- när det var en äcklig maträtt som vi fick hemma och jag och min bror satt och åt i typ två timmar och lade på massa kryddor
- när vi var i leksaksaffären och jag hade ett tufft beslut om vilket barbie-hem vi skulle köpa
- när jag och en kompis hade så kul med hårgele och tog så mycket i håret att det rann
- när vi hade småstjärnorna, fredagsfika, EQ (typ tjejsnack eller något) etc i skolan
- när man hade en egen bänk där man städade lite då och då, pyntade, slog om sina böcker med sina coola omslagspapper på mickey-mouse och liknande
- när läraren ropade på eleverna från fönstret att rasten var slut (samt att ringklockan ringde ibland)
- när alla rusade ner till bamba för att stå först i kön så stod vår klass till höger och så var det två led (tjejer, killar)
- när jag alltid hade så bråttom att äta för att hinna ut och leka
- när man lekte att man var en bagare och bakade kanelbullar med sanden
- när man brukade ligga på sanden och be någon täcka för en med sand så att bara huvudet syntes
- när the sims var ens liv men den slutade alltid funka hos oss när man hade kommit så långt, men fortsatte ändå att spela igen även om man visste att det skulle sluta funka
- när jag kollade på anime-serier med min brorsa och han fick översätta ganska ofta då översättningen var på engelska
- när jag slutade spelade Zelda då jag kom dit där man skulle in till något läskigt ställe och har nu inte spelat sen dess
- när jag byggde en koja i vardagsrummet och hade en lista på de som gick in
- när vår lärare var väldigt sträng och jag fick be mamma skriva på en lapp där jag hade kommit två minuter försent
- när det var så coolt att ha pro på lunarstorm och så rolig att fixa sitt "krypin" hahaha
- när the OC var mitt allt och jag kunde alla avsnitt i säsong 1, lyssnade bara på OC-musik, skapade hemsida och hade klubbar på lunarstorm om O.C
- när jag var hade svårt att få av mig ett par armband jag hade sedan jag föddes
- när jag byggde en jättemysig koja i mitt gamla sov-/lekrum och så skrämde min bror mig och min kompis
- när det kom nya o.c. avsnitt och efter varje avsnitt så ringde jag eller en kompis till mig och började diskutera om avsnittet sedan loggade jag alltid in på kanal5.se där de hade ett forum och diskuterade
- när fullt hus, step by step, fresh prince, smallville, förhäxad, steve urkel m.m. var de aktuella serierna
- när pez och halsband-/armbandgodisar var de coolaste och godaste godisarna
- när man skrev helt galet och bytte S till Z och lade till H här och där.
- när alla skrev på lunarstorm "bomba min gästbok" och så skrev jag *BOMB* i en kompis gästbok så kom hon plötsligt till mig i klassrummet när vi hade lektion och sade "fint bombinlägg, haha"
- när min systers kompisar kom hem till oss och alltid ville ha en kram av mig
- när jag och min brorsas kompis bråkade om min tamagotchi och så drog vi åt två olika så håll så den gick sönder
- när jag samlade på monchichi och polly pocket
- när jag fick en leksaks-apa och döpte den till Molly och när mamma sydde kläder till henne
- när jag och min brorsa åt mat så gjorde han något roligt så började jag skratta med cola i munnen så det rann från näsan och överallt
- när min bror hällde i julmust i min mat så var jag tvungen att äta/dricka upp det
- när jag alltid gillade att busa och gömde mig i mina syskons rum tills de märkte
- när jag några gånger gömde mig i min brorsas rum och så låtsades han att inte märka mig så petade han på mig med foten
- när vi åkte till canada och sista dagen så var det väldigt stressigt och vi åkte från hus till hus och besökte alla kusiner som vi inte hade besökt (vilket var många!)
- när jag var i new york med min bror och pappa så gick vi tillbaka till hotellet från någonstans långt bort
- när vi var i new york och jag och min bror stod utanför en affär i china town och väntade på pappa som skulle handla så var det en man som pratade på mandarin och sade något och pekade på bilen och vi bara "no thanks, ehhm.." och kollade på varandra och gick in i affären istället
- när vi gick och plockade väääldigt mycket jordgubbar så åt vi oss mätta på andra goda jordgubbar, när vi satt där och höll på att plocka. det blev vår lunch
- när jag och två kompisar var ute och lekte så såg vi plötsligt två killar med baseboll rack och började skrika och jaga oss så blev vi så rädda att vi sprang hem till mig och sedan när de skulle hem (även om det var några meter från mig) så följde vi varandra
- när jag tror att det var min brorsas kompisar eller dem i den åldern som bodde där vi bodde så åkte de inlines och så var jag med kompisar och så sade de något så blev vi rädda och sprang till min svale och gömde oss under trappan så gick de också in och satte sig på trappan så skrämde ena killen oss med att ta ner en hand och vi trodde att de inte visste att vi var under trappan så vi var knäpptysta fast att vi ville skrika, hahahha så dum man var
- när jag hade svenska två och vi sjöng alltid "slut för idag, tack för idag, adjö!" när det var slut för dagen och läraren hade sin keyboard där hon spelade
- när vi på svenska två hade någon teater i klassrummet och gjorde de tre bockarna bruse
- när jag slutade i svenska två och mamma gav läraren någon kinesisk grod-prydnad
- när vi hade "morgans-dans" där man lärde sig dansa och det var typ ett, två, tre, snurr, ett, två, tre, snurr. ganska stelt när man tänker efter
- när jag var på ett kalas där han hade en väldigt söt lillebror som pratade om allt och inget
- när vi hade våra roliga musikaler och läraren sade att man skulle mima och röra på munnen stort så ser man sedan att det ser helt sjukt ut när en kille gjorde det
- när hela familjen var i spanien och vi bråkade alltid om vem som skulle sova var
- när jag sjöng på julavslutningen med en kompis "julen är här" och vår skolsyster sade att vi var dem bästa på julavslutningen att lyssna på
- när det var ett riktigt bråk i klassen och det blev två slags gäng och jag var mitt i mellan och fick välja vem jag skulle vara med, hahahah. jises. (man fick ju inte vara med båda heller)
- när jag var på ett kalas och man skulle göra alla till mumier med toa-papper
- när jag var på ett annat kalas där många i klassen blev sura då de inte blev bjudna
- när jag inte kunde texten i "vill ha dig" då jag trodde att hon sjöng i låten "jag flyger jag SVIMMAR fram" när det är svävar och jag stod fast vid mitt länge och min kompis på sitt sedan frågade vi min bror och syster tror jag och de skrattade åt mig, buhu haha
- när jag blev överlycklig då jag fick en britney-spears docka
- när jag ibland väckte min bror på morgonen för att han ville se på Pokemon (tider det då jag vaknade först, haha)
- när jag och min bror kollar på Pokemon och så skriver min bror ner låttexten till intro-låten
- när jag brukade stoppa om syskonen (eller bara brorsan, kommer ej ihåg) genom att trycka täcket så att det kom under kroppen som en sovsäck
- när min syster alltid ville att jag skulle stå på hennes rygg
- när jag åkte cykel med min bror från en backe där jag bodde och sjöng "en helt ny värld" sedan så var det något fel med styret så min bror skrek "hoppa!" jag bara "va?" (reaktionsförmågan inte det bästa, haha) så bar min bror upp mig och hoppade tillsammans på gräsmattan bredvid och cykeln åkte rakt in i väggen och i rosbuskarna
- när jag nästa gång skulle plötsligt åka cykeln med min syster från samma backe och jag tyckte ändå det var kul förra gången så why not igen. så vi åkte och så var det något fel igen men min syster skrek typ "aaaah, det går inte" eller något och jag fattade inte men jag satt längst fram och ingen av oss hoppade utan åkte rakt in i rosbuskarna och så började jag blöda om handen och om jag minns rätt så sade min syster att jag inte skulle säga något till mamma, hahahaha.
- när jag var i tyskland och vi skulle precis hem till vår kusin på kvällen och plötsligt drog min brorsa sin röda t-shirt som är ganska stor över huvudet och började snurra och sedan tog han bort t-shirten från mitt huvud så blev jag så snurrig så att jag ramlade i taggbuskarna och började blöda... igen! hahaha

lite mer ett inlägg för mig tror jag, som jag kan läsa när jag vill sakna. bara några saker av flera miljoner, kommer på hela tiden nya minnen från barndomen. det är väl det enda dåliga med att ha så härliga/många minnen i livet är att man saknar dem så mycket sedan när det är över. samtidigt så ångrar man ju såklart ingenting! man ångrar ju mer det man INTE gjorde än det man gjorde. så är det bara. lev livet, carpe diem!


Update: Fyller på listan lite då och då.. När jag är uttråkad. Haha!
Tänker nog ha någon bok hemma där jag skriver ner allt detta. (no kidding)

RSS 2.0