BLOOPER

Här kommer en blooper av flera tusen från när vi spelade in "M.E.S show".

En bra video som visar att vi kan gå från flummiga till helt seriösa på en sekund. Hahah!

 


SOMMARTID

Jag gillar inte att klockan är ett nu och inte tolv.
Jag gillar inte att man förlorar en timma.
Jag gillar inte att det är måndag imorgon.

AMBITION

Ambition av Donkeyboy är en bra låt! Den gör mig glad och får mig på danshumör. ♥

Jag förstår inte hur man ska hinna med allt? Nu behöver jag verkligen en play och pause knapp! Och en rewind knapp skulle vara perfekt. Vi har en massa plugg och ett jobbigt matematikprov!!! Den behöver jag mer än tre dagar att plugga till, sen har vi ju annat plugg innan dess också. Hur kan det från ena stunden vara helt lugnt med alla läxor och sedan plötsligt kommer allting på en och samma gång? Argh. Men det är bara fyra dagar kvar till påsklovet, yippiyeyey! Påsklovet kommer i alla fall att börja bra. Hihi!

PUSSHEJ!

EARTH HOUR

Ikväll, snart. Är det Earth Hour! Släcka alla ljus, elektronik etc. Men nu såg jag att huvudsaken var att släcka sina lampor och sen stänga av icke-nödvändiga apparater. Freaky Friday kommer på tv4+ men ja, jag såg den ganska nydligen. Fast den är så bra! Jaja, får väl se hur jag gör. En timma utan elektronik klarar man ju sig... eller? Kan rensa mina kläder och sådant som jag har planerat att göra väldigt länge nu, borde börja annars kommer det att bli jobbigt!


LA LA LA LA LA LA

"Take me, make me, you know that I'll always be in love with you
Right till the end
"
Den delen av låten Try Sleeping With A Broken Heart - Alicia Keys gillar jag väldigt mycket och sedan när hon sjunger "la la la la la.." ♪♫

Idag såg jag även första gången på ett helt avsnitt av Vampire Diaries, den var faktiskt bra! Spännande fast att jag hoppade in efter åtta avsnitt. Ska nog börja följa; så nu har jag något att se på torsdagar också och inte bara tisdagar & söndagar. Kommer ihåg för några år sedan då jag hade något att se VARJE DAG, hahaha. Det var härliga tider det! Då det kom helt NYA OC-avsnitt, Summerland, Full House, Step by step (Ok, längesedan) och många Vänner-avsnitt som man inte hade sett (gör iofs inget, alla avsnitt är alltid roliga!) m.m. Kommer i alla fall ihåg att onsdagar var det OC! Åh, tider det! När man ringde direkt efter ett spännande avsnitt till en kompis och diskuterade avsnittet, sedan gick man till datorn och chattade/diskuterade med andra på lunarstorm, kanal5!

I alla fall, måste nog se de andra åtta avsnitten av Vampire Diaries för att förstå lite mer... påsklov snart! Criminal Minds är ju också bra, men det är mer något jag ser på om jag zappar runt och så ser jag att det är på tv, t.ex. idag. Ingen serie som jag direkt kommer ihåg att det börjar på torsdagar 21.00. Men deras reklam är alltid så spännande!

 

Typiskt. När jag måste plugga så bloggar jag istället.

Godnatt!


AU PAIR

Det vill jag faktiskt göra. Då kommer många rutor kryssas i i min checklista "vad man ska göra innan man dör". Nej men, jag menar att man kommer lära sig så sjukt mycket och det är mycket som man alltid vill göra i livet och jag tror att man kommer att få det utav att jobba som au pair.

 

Jag vill åka utomlands och leva ett liv, inte som turist utan som en vanlig person. Tänk vad självständig man blir och vad mycket man kommer lära sig. Små söta barn som pratar engelska, ta hand om dem, bli en stora syster som jag aldrig har varit. Träffa på nya vänner, nya människor, nya kulturer. Shoppa i en stad där det finns massa städer att välja på och inte de tre stycken affärer som i Göteborg. (haha, skämt åsido!) Om man hamnar i New York, tänk att se Times Square när man vill. Tänk att åka till China Town. Tänk att äta god mat för typ trettio kronor. (haha!) Tänk att gå runt där och tänka att man ska bo där i ett år eller hur länge det nu blir, inte en vecka som den gången jag var i New York. Om man hamnar vid California, tänk att gå till stranden som ligger bredvid huset. (Haha, såklart inte alltid!) Tänk att gå runt i bikini. Hahah! Tänk att gå utan en jacka utan bara njuta över sommarvädret. Tänk att inte behöva tänka på om det ska regna. BARA LEVA LIVET!

 

Nu är det ju inte så att man alltid hamnar i den perfekta familjen eller den staden man vill.

Jag har nu halva dagen, eller ja sedan jag kom hem från gymmandet och ätandes med Selda så har jag tittat runt på internet om Au Pair. Det var igår jag började tänka lite på det och skickade t.om. ett brev som au pair till irland! Hahaha. Jag vet inte vad jag tänkte på riktigt. Det var sent på natten. Det är ju då jag får mina konstiga idéer som sagt. I alla fall idag kollade jag runt och det verkar så lockande. Alla bloggar, brev, information om Au Pair. Nu har jag inte något att länga till riktigt. Jag har ju inga planer alls om vad jag ska bli. Det är fel om jag ska välja ett program nu bara för att jag måste. (Måste ju inte!) Men jag känner mig inte riktigt redo för att satsa på en karriär redan nu?! Har inte levt livet än. Det finns så mycket som man inte vet om och så mycket som man inte har upplevt. Jag tycker att lär man sig så himla mycket när man åker utomlands och tänk att BO utomlands kommer ju ge så mycket mer. Jag längtar till studenten, det gör jag. Men dagen efter det? Det kommer ju nästan vara deprimerande. Jag vill ha planer. Jag vill längta till "datum x/x -10" för då ska jag till USA i ett år! Eller något sådant. Jag vill så gärna utomlands, bo utomlands som min brorsa gjorde och även min syster gjorde det i ett halvår. Au pair är ju billigt, ibland t.om. gratis och det är ju bra på CV!


And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years.

 


"When one door closes, another opens; but we often look so long and so regretfully upon the closed door that we do not see the one that has opened for us."


FANFANFAN

Hoppas på det bästa.


BIG LIGHTS WILL INSPIRE YOU

Åh, jag har lust att titta på en riktigt bra film eller Desperate Housewives! Som kommer imorgon, men vill se det idag!

 

Idag har det varit helt underbart väder. VÅR! ...eller inte riktigt! Men nästan. Selda och jag, vi invigde våren med glass vid fontänen men kände sedan att våren inte riktigt var här. Vi frös ihjäl om händerna! Haha. Det var i alla fall härligt att sitta med en yummyummy glass i handen ute i solskenet. Sedan gick vi runt i stan och fyndade lite som vanligt, hihi! Det är vi riktigt bra på! Så om någon inte vill köpa dyra grejer så ska man kontakta oss för vi kan hitta billiga, snygga fyndavaror! (Y)

 

Såg även på The Twilight Saga: Eclipse trailern och jag längtar till filmen kommer den 30:e juni!!! Har snart snart läst ut första boken, hihi. Långsam men bättre sent än aldrig. :]

Just det! Imorgon kommer även studentmössan!! Wohooooo! ♥♥

 

Nu ska jag äta. PUSSHEJ!


UF-PICTURES


UF-MÄSSA

Jaha.. Då var UF-mässan slut.✞Det har gått två dagar och just nu är jag väldigt trött och ska alldeles strax lägga mig. Vi fick sålt på några lådor, fått in beställningar och gett ut en del flygblad. Det skulle vara roligare om det bara kom en massa folk som köpte lådor. Men vi fick inte den bästa monter-platsen vilket kan ha gjort att det blev som det blev, ibland har man inte så tur. Eller så var de bara inte intresserade av våra lådor/askar.

Den här dagen, fredagen, var den riktiga mässan. Igår var det smygpremiär och innan det höll vi på med montern. Det var väldigt stressigt! VÄLDIGT! Vi hann färdigt med målningen och så, men skippade handen. :( Sad but true. Vi hade parkettgolv som inte satt riktigt perfekt, men ändå ett annat golv än mattan!
Idag var det invigning vid tio och man fick reda på vilka som hade vunnit i några kategorier.. tyvärr vann vi inget. Vilket jag ändå hade hoppats på men kände att det inte skulle hända. Däremot senare på kvällen när det kom de andra kategorierna så trodde jag (+6 till) att vi skulle komma tredje, andra eller första plats på vara, hantverk, bästa uf, montern. Vi satt där och verkligen skakade, hjärtat dunkade dubbelt så snabbt och vi var jättenervösa. Sen började vi typ tappa hoppet om allt när vi inte fick pris för vissa kategorier som vi tyckte att vi var värda. Det är skumt att vi inte toppade bland de tre bästa i hantverk.. Lite konstigt ändå? Visst, de andra var också duktiga! Men vi har lagt så mycket tid på allt det här. Jag kan skriva verkligen flera sidor om vad jag tycker om det där, men jag ska inte skriva så mycket.
I början var det 'bästa innovation' och där var det några som hade en produkt som de inte hade tillverkat eller testat. Jag har glömt av idén som de hade, och den var säkert jättebra. Men de hade bara en prototyp eller så skulle de t.om. ta fram en prototyp. I don't know. Men vem som helst kan ju egentligen sitta och planera noggrant med produkten i ett halvår (till mässan), själva produkten måste väl ändå vara någorlunda färdig? Sedan kan man utveckla produkten. Jaja, ska väl inte tjata så mycket mer om det. Blir bara (mer) grinig.

Som sagt. När vi började tappa hoppet så hade vi ändå lite hopp kvar till 'Bästa UF-företag' och vi fick reda på att fem företag har nominerats av de femton. Då började blodet pumpa trippelt så snabbt och allt det där. Där bakom är det powerpoint och så står det "5 nominerade till bästa uf-företag". Ett annat företag kommer först, sedan kom ÖverrASKning UF, Kitas Gymnasium. Alltså just den sekunden så tänkte man inte på något alls. Utan alla vi bara hoppade till och skrek (t.om. vissa söta grät) Hihih! Jag har väldigt lätt för att gråta men det hände så mycket på en och samma gång och nu var det ju bara nomineringen, vi hade ju fortfarande chansen att hamna top 3 vilket vi väldigt gärna ville så jag hade inga tårar. Men tyvärr var det tre andra företag som hamnade i top 3. :( Jao, man blev deppig. Egentligen skulle jag inte bli det om jag verkligen inte kände att vi borde ha vunnit det! Så mycket som vi har slitit så fick vi inte ens gå upp på scenen någon gång. Argh! När jag menar slitit så är det inte bara om mässan, utan haga marknaden, butiker, lådorna, övertid i skolan, allt! De som kom i top 3 måste ju också ha varit väldigt duktiga.. men ändå! Vi fick inte ens bästa hantverk.

☆ Att hamna delad fjärde plats i 'Bästa UF-företag' som är den bästa kategorin tyder på att vi är väldigt duktiga! Jag är väldigt stolt över oss. Men ändå är jag lite deppig eftersom jag tycker att vi förtjänar bättre. Det var ett minne för livet när man såg att man var nominerad i 'Bästa UF-företag' och det kommer jag aldrig glömma, själva känslan & glädjen är obeskrivlig! ☆

Några få bilder kommer nog imorgon som jag har i min kamera.


Tack till allihopa som kom till mässan!

VÅGA VARA EGEN

IMORGON. MÄSSAN. STRESS. MÅLA. MONTER. COOLINGAR!


Imorgon kommer dagen som vi alla har väntat på... att stå på UF-mässan! Haha. Hoppas att det inte blir för stressigt på morgonen och allt med montern. Allt måste ordna sig! Handen måste upp och den ska sitta kvar där! Inte trilla av och allt sådant, vi har inte tid med sånt!
Oj klockan är redan elva. Ska faktiskt ta och sova snart. Måste vara pigg! Idag var jag dödstrött! Kul att komma bort från allt med UF och vara hemma hos Gurkan! <3 Neeeej, nu glömde jag. Måste klippa ut citat-tävlingarna. Det får jag väl roa mig innan jag lägger mig. :]

Wish us good luck!


Besök oss den
11/3 (imorgon) klockan 17.00 - 19.00
12/3 (övermorgon) klockan 11.30 - 16.30
MONTERNUMMER 190!


BLOGGAT MERA

Jao. Jag har börjat blogga lite mer nu. I alla fall längre inlägg, vet inte varför. Börjar skriva lite och så börjar jag skriva om hela mitt liv. (typ!) Ibland läser jag min gamla blogg och där finns det minnen från när jag gick i nian oså. Väldigt kul att läsa (för mig)! Det fanns vissa minnen som jag hade glömt av och de var ändå riktigt roliga minnen. Därför tänkte jag att man borde nog blogga lite nu innan studenten så att man kan sedan läsa om gymnasietiden och ja ens liv hur det var sedan i framtiden. Tycker t.om. det är kul att kolla tillbaks några månader, dagar, veckor i den här bloggen.
Jag är gillar att leva i dåtiden.
När jag läser gamla inlägg påminner det mig om att uppskatta livet och ta vara av varje minut!

Jay-Z - Empire State of Mind
Grymt bra låt som gör att jag vill åka till New York varje gång jag lyssnar på den.
Lyssnar på den hela tiden också, inte bra.
New York på hösten.. Lockande! Vill så gärna.
New York är den bästa staden.
Har glömt av hur mycket jag älskade staden. Gossip Girl påminner mig!


UF UF UF UF

Idag var man kvar i skolan till sex på kvällen. Nu börjar det närma sig. Om två dagar/en dag så är det UF-mässa. Då gäller det! Längtar och är nyfiken över hur allt kommer att gå, se ut, vara. Vi fick i alla fall gjort riktigt mycket idag och det kändes som ett riktigt företag. Alla hade sina uppgifter, Emma hade kakor som vanligt (YUMMY! Thankies! Väldigt goda var dem.) Hihi! Sen massa skratt... som vanligt! Lovely! På något sätt så är det sorgligt att det ska ta slut. Jag kommer ihåg när man precis började med UF. UF Kick Off. När de sade en massa om att det kommer bli det roligaste och allt sådant. De sade även att man inte skulle vara med nära vänner eftersom man kunde bråka och bli ovänner. Visst, tjatar man, blir irriterad och sådant. Men ovänner? Knappast! Tycker snarare att man har kommit närmare. :]

 

Allting har inte varit lätt och roligt, utan vi valde ju att göra lådor som är väldigt tidskrävande!!! Vi har lagt ner sjukt mycket tid på det här och vi förtjänar att gå hem med en check i handen efter mässan. Haha! I vilket fall kommer vi gå hem med stolthet över allt vi har gjort. Vi har lagt ner en massa pengar på montern, outfit, detaljer.. Lagt ner 120% energi och 100% med pengar. Hoppas inte mer än 100%. Hahah!

 

Det jag ville komma fram till är att jag verkligen inte trodde på dem att UF skulle bli bland det roligaste på gymnasiet. Men det har det faktiskt varit. Man längtar ju inte riktigt på tisdagar eller onsdagar eftermiddagar när man har två timmars UF-lektion + minst en timma eller något (vi är alltid kvar längre). Men det gör inte så mycket, det roliga händer ändå alltid vid slutet. Då all energi har försvunnit och det som finns kvar är humöret när man skrattar åt allt.

 

Har börjat tänka tillbaks till alla minnen som man har haft nu när det närmar sig till studenten, jag längtar till studenten men ändå inte. Jag längtar inte eftersom jag inte vill att vanliga skoldagar ska ta slut. Aldrig mer gymnasietid. Bara verkligheten och vuxenvärlden.
Någon dag snart ska jag lägga upp ett inlägg med massa bilder som påminner om gymnasietiden och allt kul. Det är kul att kolla på! Jag kollade lite igår kväll och fick ett gott skratt åt många söta och roliga bilder & minnen.


Jag måste säga att välja Kitas måste nog vara bland de bästa valen jag har gjort i hela mitt liv. Det måste vara ödet att klasserna blev som det blev för vad skulle jag ha gjort utan mina underbaringar i skolan?


I-LANDSPROBLEM

Jag förstår inte varför det ska vara så många bra tv-program som visas klockan 19.00 och efter 20.00 är det typ nada. 2 1&/2 men, Simpsons, Room raiders, Biggest loser, Vem vet mest?. Haha! Fem program som jag får zappa runt. Det dumma är att typ alla program har reklam samtidigt! Förutom Vem vet mest som ändå tar slut efter en halvtimma. (Intressant tv-program, lärorikt.) Biggest loser blir man små beroende av när man väl börjar titta så det är jobbigt att byta kanal. I alla fall, de borde göra så att reklam-pauserna inte är samtidigt.. väldigt irriterande! Något annat som jag tänkte på är reklam-pauserna på tv3! Har de satt in reklam-pauser var tjugonde minut?! I lördags kom Notting Hill och den börjar 21.00 tror jag.. 21.20 reklam, 21.40 reklam. Sen bytte jag till World Trade Center som kom på tv4 och det slutade med att jag bara spelade Tetris.. Så kan det gå!

Det var dagens i-landsproblem.

Nej vänta. Ett annat också, angående tv. Varför lägger de alltid in bra filmer SAMTIDIGT?! Igår kom Music and Lyrics på tv3 och Catch Me If You Can på kanal5. JIPPI! Jag gör alltid minst två saker samtidigt, hahah. I det här fallet så zappade jag runt lite mellan pauserna. Åh, så bra CMIFC är, såg hela sista timmen! Har sett den förut men glömde av.. Gillar sådana filmer! Märkte även att i CMIFC så är Meredith Grey från Greys Anatomy med och i Music and Lyrics är Will Schuester från Glee med. :]

Ojoj! Nu måste jag gå och borsta tänderna och allt sådant.
Hade planerat att lägga mig väldigt tidigt idag.. :( I guess not.


Sen ett annat problem som jag ska skriva ett a4 om.. nä skoja!
Men varför finns inte dessa killar i vår värld? :(
Det tar Maria upp i sitt nya program "Yeahs' i-landsproblem".


Jag börjar bli trött. Men det är nu jag får alla mina galna idéer.
Jag borde göra en kategori här på bloggen som heter "Problem" så kan jag sedan läsa och skratta åt mina ynkliga problem. Haha! SMART! Det gör jag imorgon eller något.. Om jag forfarande tycker att det är en bra idé. NU måste jag sova.


IF...

Sjukt bra Desperate Housewives avsnitt! Likelikelike! Sedan efter Desperate Housewives kom en ny serie Couger Town där Monica från Vänner är med, den var faktiskt underhållande. (: Lite lik Christine men ändå inte. Ska försöka följa den, dubbelavsnitt idag. Vet inte om det alltid är det. Men den var ändå som sagt rolig. Hihi! Äntligen börjar serierna igen, har saknat dem! Förra terminen missade jag en del. Now i'm back! På söndag får man se NATEEEEE! (; ♥

Strength does not come from physical capacity. It comes from an indomitable will.
- Mahatma Ghandi


RSS 2.0