DUKIES

Ankor är söta! Åh vad härligt sommarväder, sitter vid hamnen och har typ paus. Inte många som ska äta nu tror jag, alla är säkert på stranden och steker & badar. Vill också bada! Ska nog göra det någon dag, tänkte idag. En annan som jag jobbar med ska bada och sa att jag kunde hänga med. Får se hur det blir :) PUSS.

FORTS. OTUR

Men snacka om otur. Sen var jag i affären väldigt länge och kunde inte bestämma mig om jag ville ha väskan, jag hittade också smycken som jag kollade på och köpte efter 100 år. Jises, min tveksamhet har inte gått bort. Haha:) PUSS PÅ ER.

OTUR

Hejhopp. Nu sitter jag vid hamnen igen och jag har faktiskt shoppat lite. Men har man en sådan otur som jag så ofc ska något hända! Jag gick in i en väskbutik och såg en ganska snygg billig väska men så tänkte jag att jag skulle först köpa några armband som jag har kollat på, så jag gör det. Sedan går jag till hamnen och tänker, sen bestämmer jag mig för att köpa väskan & går hem för att hämta pengar. Vad händer? Jo, någon går runt med väskan i handen och köper den sen!! Jag hittade den iallafall i svart:)

MOTALA

Min utsikt just nu. Jag fick gå runt oså, inte många som äter nu. Den här hamnen ligger alldeles bredvid restaurangen. Helt underbart att höra vågorna fastän jag lyssnar på min ipod.:-) Härligt med solsken också! Hoppas allt är bra med er. På midsommar är det stängt = ledigt. Wiho. :) Tror vi ska grilla, Hihi. PUSSHEJ!

TÅGET

Nu sitter jag här på tåget. Skulle testa om bilden funkade som jag tog nyss haha. Om en timma ska jag byta i hallsberg annars åker jag ändå till Stockholm, det skulle iofs inte vara så dumt ;-) Gratis internet på tåget också, Wiho. Det är verkligen bra! Btw. Systeryster jag har på mig skoskav skorna eftersom mina andra har gått upp där framme. PUSS PÅ ER. <3

SOMMARLOV


WIHO, ÄNTLIGEN SOMMARLOV!
Det känns verkligen inte som sommarlov, men det är det. Ingen fin skolavslutning när det var regnigt. Fast jag började dagen med att sova ganska länge (haha) och Selda kom hem till mig. Sedan åkte vi till stan och jag fyndade lite bikinis, därefter åt vi mat med klassen. Åkte sedan till vasakyrkan för skolavslutning, fast det är mer sommar på den tyska kyrkan :( Synd att vi inte var där iår! Efter det var det in till stan med tjejerna och fika; MYS!
Nu har jag precis packat färdigt typ. Systeryster och Johan har varit här: också MYS! De åkte hem ganska sent idag så därför packade jag väldigt sent (+ har inte haft någon ork, hihi) Imorgon åker jag till Motala, men kommer antagligen blogga via mobilen/datorn.

PUSSHEJ! MWAH! <3

TRÖTTER

Vaknade hemma hos min syster idag. Behöver inte gå upp lika tidigt; wiho! :) Åkte till skolan på tio minuter för att göra komplettering, hoppas det gick bra<3 Fick även nya söta skor av min syster.* Efter kompletteringen fick jag reda på engelskan och sedan åkte jag hemåt. Sen jag kom hem har jag gjort NADA, slapp dag! Varit helt trött också. Somnade nästan på soffan igen när jag kollade på Sex and the city och Greys Anatomy. Haha! Båda avsnitten var bra ändå. Hade faktiskt inte sett Greys avsnittet. Nu ska jag ta och göra något vettigt: Städa mitt rum.
Imorgon är det skolavslutning, jippi yeyey!:D

*Jag har inga mirakelfötter systeryster, har också fått blåsa :( but the shoes are still mine!<3 hihih. Vill man bli fin får man lida pin.


NOW OR NEVER

Helt sinnes vad bra det var! Sista avsnittet av säsong 5 och jag är helt stuck. Vill se mer! Hemma hos min syster nu och vi både är helt :O :O Det måste vara en av de bästa season finale ever. Helt sjukt. Jag har missat typ en eller två säsonger men nu fick det mig verkligen att börja se. Sorgligt men så sjukt bra. Det var inte så förvånande att Izzie kollapsa igen men det med Meredith när "killen" skulle skriva på hennes hand och skrev 007, OMG! Hur Meredith reagerade och blev helt chockade gjorde hon sååå bra. Vi blev helt VA?! vadå? Sedan kom jag på att det var ju det de kallade honom i säsong 1 :) Tänk att det var George! Herregu, still in chock.




Did you say it? 'I love you. I don't ever want to live without you. You changed my life.' Did you say it? Make a plan. Set a goal. Work toward it, but every now and then, look around; Drink it in 'cause this is it. It might all be gone tomorrow.

SYLWAN 18

Nu fick jag tag på några bilder från Malins b-day. :)

 
 



Tack för en supertrevlig, rolig & mysig kväll! <3


SOM VANLIGT



Byter jag design typ mer än vad jag bloggar ^.^
Men jag är nöjd, mer simple och såklart spirited away<3

Kollade på Gossip Girl repris idag, världens sötaste <3

Chuck: I love you, too. (they kiss)
Blair: Can you say it twice? (laughs) No, I'm serious, say it twice.
Chuck: I love you, I love you, I love you. (kissing)



ATCHOOOO!

JUST NU: PLUGGA, SNYTA MIG, PLUGGA, DRICKA TE, PLUGGA, NYSA, SNYTA MIG, PLUGGA.
FÖRKYLNING & HALSONT BURN IN HELLLLL! + Engelska inlämning

B-DAY

Först var jag på utspringning sen stan och en studentmottagning därefter hemma hos Emelie för hon fyllde ju hela 18år i torsdags! Det var väldigt trevligt men sedan skulle de ut och jag som inte är 18 kan inte följa med :( Fast gick till en avskedsfest istället på en restaurang, kuuul!

Finaste Sylwan fyllde 18 igår!

HAPPY B-DAY MALIN! :D

BLÅSIGT VÄRRE

Naturkunskapsprovet avklarat! Hoppas jag inte behöver göra någon komplettering, det orkar jag verkligen inte. Vill bara göra färdigt engelska inlämningen och sedan få SOMMARLOV! Har nu en massa att göra (typ). Idag har jag iallafall köpt presenter (födelsedags- & studentpresenter), det känns göttmos. Sedan åkt hem till systeryster & hämtat grejer. (THANKU!)<3

Idag fyller någon sweet 18!

HAPPY B-DAY EMILY, CUTIEPIE! :D

MARIA SÄGER...

ett varmt välkommande till mitt IG på naturkunskapsprovet imorgon.

Nej men, wish me luck. Måste plugga plugga nu. :( SOMMARLOV TACK!

RSS 2.0