SPAIN WON WORLDCUP 2010

Matchen var väldigt aggressiv. Gult kort hit och dit. Spelare som ramlar här och där. Holländarna var galna! Det rätta laget vann. T.om. Johan som hejade på Holland började tveka då de spelade så himla aggressivt och våldsamt. Haha! Spanien förtjänade vinsten. Nu har de vunnit EM & VM! ♥ Stackars Torres som fick ont i sitt knä i slutet. :( Har inte varit en bra VM för honom. Det har varit roligt att se olika spelare lägga mål. Iniesta avgjorde matchen ju! :) Sorgligt nu när VM är över.. :( Får nog börja se på andra matcher när Liverpool spelar oså. Hihi!

Förutom att ha kollat på VM-finalen så var jag i Fiskebäckskil. Kollade på VM-finalen i Fiskebäckskil som är ett underbart ställe! Sov i en sjöbod med systeryster & Johantoan och så ligger havet precis utanför. U N D E R B A R T! Sol & värme men sedan var det en dag med massa regn, blixtrar och åska. Läskigt! Men vi klarade oss. :] Vi solade, badade, läste, tittade på Veronica Mars, åt gottigheter, promenera (första kvällen), åkte till Grundsund, åkte båt och känslan att åka båt i hög fart är freakin' awesome! jag måste skaffa en båt i framtiden, mamma & pappa kom på besök, räddade maneter, åkte till öar, kollade på sälar, fiskade (men fick ingen fisk), gick fram och tillbaka från sjöboden och huset, såg gulliga små schtekare på en mini-båt, spelade kina-schack och mycket mer! ♥

Utsikt från huset och det röda huset man ser där med fönstret är vår sjöbod där vi sov och där jag doppade fötterna från bryggan. Hihi. Säger det en gång till U N D E R B A R T!!!

Kommentarer
Postat av: Felicia

Hihi, underbart kort på dig! Snyggt med timern! Ja, bryggan i sjöboden eller längst fram i båten var defintivt där du trivdes bäst! ;) Var såå mysigt med dig, får göra det igen någon gång.. men nu är förväntningarna på topp så undra om det kan bli bättre. ;) Vi ses på söndag! Kraaam!

2010-07-17 @ 00:25:25
URL: http://flicky.blogg.se/
Postat av: Lillstrumpan

Det var riktigt mysigt och roligt att vara där! Hihih, sant! PUSS. ♥

2010-08-08 @ 22:18:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0